arash20050
کاربر سایت
من اینجا launch bundle بعد از مالیات 614 دلار برام تموم شد , این قیمت یکم عجیبهیه سوال دلار چند هست حالا چطور ممکنه باندل 500 دلاری سونی قیمتش 1580 در بیاد
من اینجا launch bundle بعد از مالیات 614 دلار برام تموم شد , این قیمت یکم عجیبهیه سوال دلار چند هست حالا چطور ممکنه باندل 500 دلاری سونی قیمتش 1580 در بیاد
شاید اونها تو جو خرید باشن..به نظر من هم چون الان بازی خوبی براش نیمده در حال حاظر ارزش خرید پایینی داره...باید تا RE7 صبر کنیم تا ببینیم چی در میاد...ولی این کیفیت پایین 480P بدجوری ضد حاله...خدا کنه روی PS PRO کیفیت HD بده.داخل neogaf خيلي ها هم نظر مثبت داشتن شما خودت تحقيق كني بهتره ، بعضي ها هم سرشون گيج ميره موقع بازي تا حد زيادي بستگي به طرفش داره اما رضايت مردم خيلي بالا بوده
بازي rigs و rez خيلي عالين كه البته اگه ميخواي بين اين و پرو يكي رو انتخاب كنيد pro خيلي بهترهشاید اونها تو جو خرید باشن..به نظر من هم چون الان بازی خوبی براش نیمده در حال حاظر ارزش خرید پایینی داره...باید تا RE7 صبر کنیم تا ببینیم چی در میاد...ولی این کیفیت پایین 480P بدجوری ضد حاله...خدا کنه روی PS PRO کیفیت HD بده.
دوست عزیز اینجا رو یه نگاه بندازتوصیفات دوست نیویورکی ما بشکلی است که کاملا شما رو از خرید منصرف می کنه و به هیچ عنوان با استقبالی که از وی ار شده هماهنگ نیست. با جستجویی که تو سایت های معتبر خارجی کردم اینطور دستگیرم شد که توصیف خبرنگاران از بازی های مخصوص وی ار با کلمات شگفت انگیز و فوق العاده همراهه. حتی یک مورد گفته بود روز اول ده ساعت باهاش بازی کردم و فقط وقتی گرسنه شدم بی خیال وی ار شدم!!! اما در مقابل تجربه بازی های دوبعدی معمولی بروی vr رو فاجعه خوندن و بعنوان یک نمایشگر استفاده از اونو نا امید کننده و شبیه به بازی های پلی ۱ می دونن. من فکر می کنم توصیفات دوستمون این قسمت دوم رو تایید می کنه. البته اکثر خریدارا بدنبال تجربه محیط سه بعدی وی ار دست به جیب میشن و بشخصه برای من مهم نیست اگر تلویزیون مجازی اون کیفیت مطلوبی نداره.
کمترینش من 2800 دیدم برای باندل معمولیاون مساله blur واسه همه نیست. تو همون تاپیک معرفی شده به این نتیجه رسیدم. ولی خوب به نظر میرسه اگه اینطوری باشه یکم ریسکیه خریدش چون ما تو ایران پشتیبانی نداریم.
یک مساله دیگه اینکه الان ارزونترین فروشگاهی که داره چند میده؟
اهواز باندلش رو 2.5 هم پیدا کردماون مساله blur واسه همه نیست. تو همون تاپیک معرفی شده به این نتیجه رسیدم. ولی خوب به نظر میرسه اگه اینطوری باشه یکم ریسکیه خریدش چون ما تو ایران پشتیبانی نداریم.
یک مساله دیگه اینکه الان ارزونترین فروشگاهی که داره چند میده؟
دقیقا من فقط منتظر ace combat هستممن به واسطه یک فروشنده معتبر و شناخته شده یه vr از ایتالیا سفارش دادم، تا 10-12 روز دیگه میرسه دستم با قیمت تقریبی 2 تومن
این دوستانی که میگن vr بی کیفیته و هنوز اول راهه و منتظر نسخه های بعدیش میمونن منو یاد اون دسته از آدما میندازن که اوایل عرضه ps4 میگفتن خریدش پول هدر دادنه و صبر میکنن کپی خور شه و نسخه های اسلیم و .... بیاد. چندین و چند سال گذشت و کپی خور نشد و نسخه های بعدیشم به جز یه ذره رزولوشن بالاتر چیزی نداشت.
vr هم همونه، یه ذره سطح توقعتون رو پایین بیارین و منتظر نسخه های بعدیش نباشین.. RE7 و درایو کلابو acecombat 7 رو از دست ندین