GameMasterr
کاربر سایت
همین الانشم خریدن طرف عکسشم گزاشته تو گروه پز داره میده
کلا رو فرهنگ سازی دل خوش نکنید
برای خرید این vr نیاز هست که ps4رو عوض کنیم ازین جدیدا pro بگیریم؟؟؟
راستی این دوربینی که داریم فرق میکنه ؟؟؟ یعنی اونم باید عوض کنیم
از یه فروشنده باندل کامل 500 دلاری رو پرسیدم قیمت 3100دادن قیمتا فعلا تغیر نمیکنه تا زمانی که موجودی بازار کاملا کافی باشههمین الانشم خریدن طرف عکسشم گزاشته تو گروه پز داره میده
قدرت پلی4 نسخه استاندارد برای اجرای بازی های وی آر کافی هست اما روی پلی 4پرو گفته شده جزئیات وکیفت بهتری میتونه ارائه بده (( ولی بازی ها روی نسخه استاندارد ساخته میشن و نیاز به تهیه پرو ندارید )برای خرید این vr نیاز هست که ps4رو عوض کنیم ازین جدیدا pro بگیریم؟؟؟
راستی این دوربینی که داریم فرق میکنه ؟؟؟ یعنی اونم باید عوض کنیم
قیمت پلی استیشن کمرا حدود 200 تومن هست ! شما میتونید باندل کامل همراه دوربین و موو رو تهیه کنید که بصرفه تر هست دوربین و 2 تا موو و یه بازی پلی استیشن ورلد 100 دلار روتون در میاد که خیلی به صرفه هستPSCamera هم حتما باید بخریم ؟ یعنی 400$ که پول VR هست هزینه PS CAMERA هم باید جدا بدیم ؟ اون چنده قیمتش؟
هدست واقعیت مجازی سونی داری 6 سنسور ژیرسکوپ و شتاب سنج هست و همچینین با کمک ال ای دی های که روش قرار گذاشته شده مکان بای کن تشخیص میدهدوستان آیا ژیروسکوپ توی دستگاه وجود داره یا ps camera وظیفش رو بر عهده گرفته ؟
داداش یه لطفی میکنه یه بازی گرافیک بالا که روی led خونتون تصویر خیلی خوبی داررو روی vr تست کنی ببینی نمایش تصویرش چطور هست ؟ ممنون...تصویر UP SCALE میشه ، نمیشه !من اینجا (نیویورک) psvr رو پری اوردر کردم و 13 اکتبر پست اورد در خونه . فقط می خواستم بگم که زیاد دلتون رو خوش نکنین با این قیمت اصلا نمی ارزه و درسته که از اچ تی سی وایو و ریفت کیفیتش بهتره ولی تکنولوژی وی ار الان تازه ابتدای راه هست . مهمترین مشکلس از نظر من mura effect هست که توی psvr به مراتب کمتر از بقیه هدستهاست ولی وجود داره.
mura مثل اینه که از پشت یه پلاستیک یا پارچه دارین تصویر رو میبینین و واقعا عادت کردن بهش سخته.
مشکل دوم کیفیتی هست که توی هدست میبینید که به نطر من در حد سگا یا پلی 1 هستش و همچنین مات بودن بعضی از قسمت ها
به نطر من صبر کنید تا چند نسل بعد وی ار و یا اگر خیلی مشتاقین صبر کنید که قیمت ها بیاد پایین تر
داداش یه لطفی میکنه یه بازی گرافیک بالا که روی led خونتون تصویر خیلی خوبی داررو روی vr تست کنی ببینی نمایش تصویرش چطور هست ؟ ممنون...تصویر UP SCALE میشه ، نمیشه !
--------------
اکثر سوالات در لینک زیر به صورت کامل توضیح داده شده.
هر آنچه که باید در مورد پلی استیشن VR بدانید - زومجی
نکته جالبش :
حالت سینمایی پلیاستیشن VR چیست؟
حالت سینمایی برای مشاهدهی رابط کاربری پلیاسیتشن 4 و اجرای بازیهای غیر واقعیت مجازی در هدست پلیاستیشن VR است. صفحهی مجازی این حالت دارای سه اندازهی کوچک (۱۱۷ اینچ)، متوسط (۱۶۳ اینچ) و بزرگ (۲۲۶ اینچ) است که در فاصلهی ۱.۸ تا ۳ متری بیننده قرار گرفته است.
------
اصلا کاری به بازی های اختصاصی VR ندارم...ولی تجربه یه بازی ترسناک تو فاصله 3 متری با انداره 226 اینچ حیرت انگیزه
فقط میمونه بحث کیفیت تصویر و جزئیات که خدا کنه عینا مثل تلویزون های خوب led بتونه جزئیات رو نمایش بده.
داخل neogaf خيلي ها هم نظر مثبت داشتن شما خودت تحقيق كني بهتره ، بعضي ها هم سرشون گيج ميره موقع بازي تا حد زيادي بستگي به طرفش داره اما رضايت مردم خيلي بالا بودهپس کلا بیخیالش بشیم خیلی بهتره..همون pro بگیریم کافیه...با این چیزی که شما گفتی من فعلا منصرف شدم..شاید re 7 بیاد خوب باشه بگیرم..ممنونم.
یه سوال دلار چند هست حالا چطور ممکنه باندل 500 دلاری سونی قیمتش 1580 در بیاداخرین قیمت باندل وی ار
به نظر کارش درست باشه
Sent from my E5823 using Tapatalk