sabco
کاربر فعال
خبری برای هماهنگی با پی سی نیست امامیشه از هدست به عنوان نمایشگر استفاده کرد،و مثلا باهاش فیلم دید؟
خبری از هماهنگیش با پی سی هم هست یا نه؟
بله میتونید استفاده کنید شما از vr تصویر میگرید اون اگه خواستید میتونید تلوزیون رو هم برای اینکه بقیه ببینن شما دارید چه چیزی رو تجربه کنید استفاده کنیددوستان من تلویزیون LCD سامسونگ 42 اینچ دارم و ورودی HDMI هم داره میخوام بدونم که آیا میتونم از این فناوری با این تلویزیون استفاده کنم ؟
حتما باید OLED باشه و 4K هم باید باشه؟
بله میتونید توی همه بازی ها ازش ه عنوان نمایشگر استفاده کنید که یه نمایشگر بزرگ رو هم براتونت شبیه سازی میکنه !! !!دوستان به سوال
با این وسیله میشه همه بازیها رو انجام داد؟ نه به صورت واقعیت مجازی بلکه به عنوان تلویزیون ازش استفاده کنیم. مثلا به جای خرید یه تلویزیون برای گیم برم این عینک رو بگیرم. میشه؟ در واقع از این عینک به عنوان یه تلویزیون شخصی برای گیم استفاده کنم
بله میتونید توی همه بازی ها ازش ه عنوان نمایشگر استفاده کنید که یه نمایشگر بزرگ رو هم براتونت شبیه سازی میکنه !! !!
البته فقط تا حالا میشه به عنوان یه نمایشگر برای خود پلی4 ازش استفاده کنید و تا حالا خبری از پشتیبانی از وسایل دیگه نیست !!!
دوست عزیز من vr سونی رو تجربه نکردم ولی با تجربه ای از دیگر واقعیت های مجازی داشتم باید بگم استفاده از هدست به صورت دراز مدت اصلا مطلوب نیست و حتی ممکنه باعث شه از ps4 تون هم متنفر بشید. هر چند باز هم می گم من تجربه هدست vr پلی استیشن رو نداشتم.خیلی ممنون
به نظرتون من که میخوام یه تلویزیون جدا برای گیم بگیرم بهتره تلویزیون بگیرم یا این هدست رو؟
برای استفاده معمولی به نظرتون سرگیجه میاره یا نه؟
نه پیشنهاد نمیشهخیلی ممنون
به نظرتون من که میخوام یه تلویزیون جدا برای گیم بگیرم بهتره تلویزیون بگیرم یا این هدست رو؟
برای استفاده معمولی به نظرتون سرگیجه میاره یا نه؟
تا حدودی موافقم اما توجه داشته باشید دوست عزیز که این یه تکنولوژی جدید هست بر خلاف موو و کینکت که منحصرن فقط برای سونی و ماکروسافت بودن این دستگاه رو کمپانی های دیگه هم یا تولید کردن یا در دستور کار دارن کلا چیز جالبی به نظر میاد اما بازم باید صبر کرد و نمیشه نظر قطعی داد هنوزمطمعنا خوب از آب در نمیاد!!!
با این همه کابل و اتصالات مسخره که باید وصل کنیم خیلی در هم بر هم میشه
تازه سونی هم اینو بعد یه مدت که پول به جیب زد میزاره کنار...! یه سری بازی مسخره که هیچکی سراغشون نمیره!!! دقیقا بلایی که سر MOVE و PS VITA آورد.
مطمعنا دوست عزیز بازی های بزرگی مثل BATTLEFIELD 1 رو نمیتونیم روی این تجربه کنیم مطمعنم سونی برنامه ای براش نداره
زیاد نباید به این مینی کنسولای سونی شوق و اشتیاق نشون داد چون همیشه بعد مدتی رهاشون میکنه
حرف شما درسته ولی کلا سونی نشون داده بعد مدتی این مینی کنسولاشو فراموش میکنهتا حدودی موافقم اما توجه داشته باشید دوست عزیز که این یه تکنولوژی جدید هست بر خلاف موو و کینکت که منحصرن فقط برای سونی و ماکروسافت بودن این دستگاه رو کمپانی های دیگه هم یا تولید کردن یا در دستور کار دارن کلا چیز جالبی به نظر میاد اما بازم باید صبر کرد و نمیشه نظر قطعی داد هنوز