Mprince
کاربر سایت
یعنی مسخره تر از این vr فقط خودشه،یعنی واقعا بعضی ها دو تومن پول میدن اینو بگیرن?
یعنی چی به درد می خوره یا نه؟ خوب وقتی بهتر اجرا بشه به درد نمی خوره؟پرو هم اضافیه
مثلا واسه یکم گرافیک بیشتر چرا باید یک کنسول یکم قویتر بگیرم تلوزیونشم دارم
اما چون نسل جدیدی نیست من پول واسه اینا نمیدم
راشو سونی پی دا کرده هر یک مدت یک چیز جدید اشغال میده بیرون
ملتم میگیرن
باور کنید بنده نمایشگاه سونی بودم اونا تا بازی رو تست نکنن بازی نکنن
کنسول رو هم همینطور تا ندونن به درد میخوره یا نه نمیخرن
ایرانم اسم هرچی میداد به درد طرف بخوره نخوره میخرن
منظور اون دوستمون این بود تفاوت انچنانی نداره که بخوای بازم پول یه کنسول دیگه رو بدی که منم موافقم تازه بعد از اینهمه دبدبه و کبکبه هنوز 4k ساپورت نمیشه پس چه دلیلی داره خریدش به نظرم سونی داره کم کم پول دراوردن رو به کیفت ترجیح میده!یعنی چی به درد می خوره یا نه؟ خوب وقتی بهتر اجرا بشه به درد نمی خوره؟
پس چجوریه که الان PS4 معمولی یا ایکس باکس وان قیمت کف بازاره ؟ اونا حتما تعرفه گمرک اینا نمیخوره !!!! یا قبلا که 2 تومن بوده میخوره الان که شده 1 تومن نمیخوره.یا شایدم فروشنده خیلی مشتری هارو دوست داره داره با ضرر کنسول میفروشه..همیشه یه چیزی بگو بگنجه.
دوست عزیز تفاوت فاهشی نداره!!!!یعنی چی به درد می خوره یا نه؟ خوب وقتی بهتر اجرا بشه به درد نمی خوره؟
من که تحقیق کردم فهمیدم خریدار از vr راضی هستند یه تجربه جدیدی داره ولی فعلا هیچ بازی دندون گیری نداره برا خرید و بازی کردن با قیمت حال حاضرش هم در ایران فعلا برا کسی توجیه اقتصادی نداره
تو توپخونه 2 تومن هم قیمت گرفتم من ، همین امروزاخرین قیمت 2.200.
دوستان امروز پول به صورت کامل بعد از پس دادن وی ار برگشت به حسابم.
الان واقعا احساس بهتری دارم به نظر من صبر کنید و الان نخرید , چون اگه بعد از خرید پشیمون شدید پس دادنش خیلی سختتر نسبت به اینجا.
شما هم ندونسته چیزی نگین.
چون کنسول اوایل بصورت شخصی وارد میشد و همه جور هزینه ای روش اضافه میشد اما بعدش تاجر ها اوکدن وسط و بار با کشتی اومد واسه همین چندین قیمت مختلف از روش برداشته شد و بعضی ها هم کم شدن...واسه همین قیمتش اومد پایین.
این پست خودم تو تاپیک فروشنده ای که 2700 میده
400 دلار با دلار 3600 میشه 1میلیون و 440 تومن و پست محض رضای خدا از آمریکا تا ایران رو مجانی نمیاره و گمرک ایران هم عاشق چشم و ابرو من و شما نیست .
من هدفون معمولی وارد کردم چون مستقیم از آمریکا وارد نمیشه ابتدا میره امارات سپس میاد ایران و اگر تو امارات مالیات نخوره هزنیه پست از آمریکا تا امارت و امارات تا ایران بهش وارد شد بعد تو گمرک جلو خودم اینو باز کردن و اینور و اونور و کلی سوال چرت مثله دوربین داره؟ یا صدا ضبط میکنه؟ برای چی میخوای؟ فرقش با هدفونای داخل چیه؟ و در آخر هم 100 تومن گمرکی زدن.
همه اینا رو گفتم که بگم هزینه تمام شده این برای کسی که تاجر نیست و تکی وارد میکنه چیزی حدود 2600 تا 2650 در میاد.
و موقعی قیمتش معقول میشه که یه تاجر همراه با دیگر جنساش وارد کنه که خیلی از هزینه های اضافی کم یا صفر بشه.
من که تحقیق کردم فهمیدم خریدار از vr راضی هستند یه تجربه جدیدی داره ولی فعلا هیچ بازی دندون گیری نداره برا خرید و بازی کردن با قیمت حال حاضرش هم در ایران فعلا برا کسی توجیه اقتصادی نداره