PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
امیدوارم سونی این ماه یه حرکت خفن بزنه در مقابل حرکت رقیب که کالاف رو اورد.
احتمالا در جواب اومدن کالاف، سونی هم بیلاف رو میاره.{20}

برای مایکروسافت که الان دیگه رقیب نیست ورفیق محسوب میشه:دی، گیم‌پس پلتفرم اصلیه. اما برای سونی این‌ سرویس‌ها فعلا یا شاید تا ابد، یه خدمت جانبی ـه.

• Like
  • Smile
Reactions: drak and EL-BARTO
خب لگو رو که همه میدونیم جز فتیش‌های تیم پلاس هستش و همیشه میشه انتظارشون رو داشت در سطوح مختلف :D اندر لیلیز از خوبای مترویدوینیا هستش و برای کسانی که به این سبک علاقه دارن پیشنهاد میشود. فردی هم نظری ندارم :D

کلا خوشم میاد سونی دیگه به یه ورشم نیست مشتری مداری :D امیدوارم اون شبیه ساز ps3 رو بیارن رو کنسول لا اقل اونا رو پلاس بیاد‌
البته استار وارز بازی بدی نیست ولی مشکلش اینه که خیلی دیر اومد روی پلاس
شبیه ساز هم طبق ویدئوی دیجیتال فاندری که من دیدم برای عملی شدنش نیاز به یه معجزه داره توی اون ویدئو میگفت احتمال خیلی زیاد بتونن بازی های معمولی رو اجرا کنن ولی بازی های انحصاری مثل کیلزون 2 نیاز به بهینه سازی شدیدی دارن که شاید به این زودی ها عملی نشه اگه تا آخر این سال میلادی خبری نشه فکر کنم برای همیشه باید قیدش رو بزنیم

دوستان این بازی های ماهانه که ادد میکنیم میمونه توی اکانتمون، نمونش همین ۳تا بازی عجیب غریبی که داره میاد و دوستان هم خیلی استقبال کردن 😁 طبیعتاً اینا برای سونی هزینه داره دیگه، درسته؟؟؟
به نظرم بجای هزینه توی این بخش، میومد همون هزینه رو به صورت تخفیف روی بازی ها پخش میکرد خیلی بهتر بود تا این چرت و پرت ها.
یکی از خفنترین بازی هایی که چند ماه پیش اوردش مگه کالاف دیوتی کلد وار نبود؟؟؟ مگه همه پشماشون نریخت؟ خب؟ چی شد؟ الان کی بازی میکنه، نهایت هایپ بازی های این سرویس ها یک ماه هست، بعد همه فراموش میکنن.

• Like
Reactions: capitan milan
دوستان این بازی های ماهانه که ادد میکنیم میمونه توی اکانتمون، نمونش همین ۳تا بازی عجیب غریبی که داره میاد و دوستان هم خیلی استقبال کردن 😁 طبیعتاً اینا برای سونی هزینه داره دیگه، درسته؟؟؟
به نظرم بجای هزینه توی این بخش، میومد همون هزینه رو به صورت تخفیف روی بازی ها پخش میکرد خیلی بهتر بود تا این چرت و پرت ها.
یکی از خفنترین بازی هایی که چند ماه پیش اوردش مگه کالاف دیوتی کلد وار نبود؟؟؟ مگه همه پشماشون نریخت؟ خب؟ چی شد؟ الان کی بازی میکنه، نهایت هایپ بازی های این سرویس ها یک ماه هست، بعد همه فراموش میکنن.

نه فراموش میکنیم، نه می‌بخشیم ...

کلا پلاس از وقتی گرون شده قشنگ داره شیب نزولی را طی میکنه حالا این وسط تک و توک بازی خوبم میاد ولی کافی نیست واقعا
این ماه هم اسنشال که اصلا برای من خوب نیست دیگه حالم از لگو بهم خورده لامصب تمومی هم ندارن هی هر ماه اضافه میشن .ender lilies برای دوست داران مترویدینیا بازی کردنش یه بایده حتما بازیش کنید من که زندگی کردم باهاش نسخه جدیدشم میاد تا چند ماه اینده.
امیدوارم اکسترا بهتر باشه که بعید میدونم :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or