NightKing
کاربر سایت
بازی های ماه بعدی معلوم نشد ببینیم چه اشغالایی رو این ماه اماده کردن برامون ؟
با گوشی یا اپ بخوای وارد بشی مشکل دارهسلام
دوستان من ميخوام با كرديت كارت اكانتم رو تمديد كنم مرحله اخر كه خريد رو تاييد ميكنم با پيام An unidentified error occurred.try again مواجه ميشم صد بار امتحان كردم بازم همين پيام مياد
حتي وقتي با گوشي هم ميخوام از طريق سايت وارد اكانتم بشم وارد نميشه و پيام cannot connect to server مياد
مشكل از چي هست ؟
مدرن ورفیر 3 بیشتر زامبی میزنی یا مالتی ؟دوستان کانالی رو سراغ دارید که پلاس هکی بفروشه؟
فعلا قصد تمدید ندارم
الانم برای یکی دو ماه میخوام که فقط واسه مدرن وارفر 3 هست
ممنون میشم اگه سراغ دارید معرفی کنید
سلامسلام. سونی معمولا تو چه ماه هایی از سال روی پلاس تخفیف میذاره ؟
مولتی اونم در حد لول اپ کردن گانمدرن ورفیر 3 بیشتر زامبی میزنی یا مالتی ؟
باید دانلود کنید و در اکانت شخصی خودتون پلی بدینسلام من اکانت ظرفیت دو دارم. رفتم تو اکانتی که خریدم تو قسمت لایبر این بازی call of du tu قابلیت دانلود داره اگر دانلود کنم برام مشکلی پیش می اید
رفیق یعنی میشه از طریق add fund پول اضافه کرد به کیف پول و بعد پلاسو گرفت؟ اگه ارور بده پولم که برنمیگرده، میشه اکانتو فروخت اونطوری؟هم میتونی خودت با گیفت کارت حسابتو شارژ کنی و پلاس رو مستقیم بخری از استور . البته اگه خواستی این کارو بکنی بزار تو تخفیف بخر . سالی دو بار فکر میکنم تخفیف میخوره یک بارش میدونم بلک فرای دی هست بار دوم رو یادم نیست تو گوگل سرچ کنی میاره . یه راه دیگه هم هست میتونی اکانت اوکراین و ترکیه بسازی بدی برن برات رو اون اکانت پلاس بخرن تو این حالتم باز مالک خودتی
این ماه نزدیک پنجاه درصد پلیرهای اکسترا و پریمیوم ریزش داشته, با همین فرمون بره تا اخر سال هیشکی نمیمونهبازی های ماه بعدی معلوم نشد ببینیم چه اشغالایی رو این ماه اماده کردن برامون ؟
از سونی نباید زیاد انتظار داشتامیدوارم سونی این ماه یه حرکت خفن بزنه در مقابل حرکت رقیب که کالاف رو اورد.
احتمالا در جواب اومدن کالاف، سونی هم بیلاف رو میاره.امیدوارم سونی این ماه یه حرکت خفن بزنه در مقابل حرکت رقیب که کالاف رو اورد.