mohsen2019
کاربر سایت
به عنوان مثال من یک بازی انلاین ظرفیت دوم خریدم .روی اکانت پلاس ظرفیت سوم میتونم انلاین بازی کنم.؟؟
سلام و دروددوستان من میخوام فقط انلاین بازی کنم..یک توضیح میدین ظرفیت سوم پلاس به چه صورته؟؟؟؟
سلام و درودبه عنوان مثال من یک بازی انلاین ظرفیت دوم خریدم .روی اکانت پلاس ظرفیت سوم میتونم انلاین بازی کنم.؟؟
تشکر رو سپاس.سلام و درود
تو ظرفیت سوم فقط باید رو همون اکانت پلاس باری کنید، تو اکانت شخصی یا اکانت دیگه ای نمیتونین بازی کنین
سلام و درود
بله میتونین تو اکانت پلاس ( که ظ3 هست) همه بازی های اکانت های دیگه ( اگه ظ2 باشن) رو بازی کنی،
درمورد سوال اول تا جایی که من امتحان کردم امکان اپلود سیو ها وجود نداره متاسفانه.سلام یه چندتا سوال در مورد پلاس داشتم.
من اگه پلاس ظرفیت 2 بگیرم علاوه بر بازی کردن آنلاین با اکانت خودم میتونم سیوهای اکانت خودم هم رو کلود ذخیره کنم یا نه برای اینکار حتما باید با اکانت خودم پلاس رو بگیرم؟
اگه زمان پلاس به اتمام رسید و تمدید نکردم تکلیف سیوها چی میشه؟ همون قبلی ها رو cloud میمونه و بدون پلاس قابل استفاده هست؟
اگه گیفت کارت playstation بگیرم وارد کنم و باهاش پلاس بخرم مشکل خاصی با ip ایران و اینجور موارد نداره؟
برای آنلاین بازی کردن بازی های EA مثل بتلفیلد علاوه بر پلاس به EA play هم نیازه؟
ویچر همرا با dlc هستش؟View attachment 346467
میخواستم کالت آو د لمب رو بخرما گر صبر کن ز قوره حلوا سازی.
یکی از بچهها دنبال بازی موتوری بود چند وقت پیش. گل سر سبدشون پلاس شد
مقدار زیادی سورد آرت آنلاین و تایم اسپلیترز هم میاد.
ماه خوبیه در کل.
بلاخره بعد ۱۰۰ سال نوریView attachment 346467
میخواستم کالت آو د لمب رو بخرما گر صبر کن ز قوره حلوا سازی.
یکی از بچهها دنبال بازی موتوری بود چند وقت پیش. گل سر سبدشون پلاس شد
مقدار زیادی سورد آرت آنلاین و تایم اسپلیترز هم میاد.
ماه خوبیه در کل.
نه دی ال سی ها نیستنویچر همرا با dlc هستش؟
خیلی مثل Nioh ئه اگه بازیش کرده باشی.آقایون این final fantasy stranger paradise ارزش گرفتن داره؟از بازی های لوتر هم خوشم میاد.
خوبه پس میرم تو کارش.تشکرخیلی مثل Nioh ئه اگه بازیش کرده باشی.
کوآپم داره.
آقایون این final fantasy stranger paradise ارزش گرفتن داره؟از بازی های لوتر هم خوشم میاد.
سلامآقایون این final fantasy stranger paradise ارزش گرفتن داره؟از بازی های لوتر هم خوشم میاد.