PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من میتونم یه گیفت کارت ۱۰ دلاری بگیرم تو اکانتم وارد کنم و باهاش پلاس اسنشیال ۱ ماهه بگیرم واسه اکانت شخصی خودم؟ از نظر ip و اینا مشکلی ایجاد نمیشه؟
بعد من سیوهارو روی cloud بزارم وقتی اشتراک تموم شد سیوها میمونه دیگه؟

من میتونم یه گیفت کارت ۱۰ دلاری بگیرم تو اکانتم وارد کنم و باهاش پلاس اسنشیال ۱ ماهه بگیرم واسه اکانت شخصی خودم؟ از نظر ip و اینا مشکلی ایجاد نمیشه؟
بعد من سیوهارو روی cloud بزارم وقتی اشتراک تموم شد سیوها میمونه دیگه؟

بله میتونید و مشکلی نداره.
بله سیوها میمونن و هر زمان که دوباره پلاس بگیرید میتونید ازشون استفاده کنید.

واقعا سونی درک نمیکنم اینها چی هست داده الان کل دنیا ویچر3 رفتن دیگه !
حداقل این گاداوار اخری
God of War Ragnarök

می داد داره ی ماه دیگه رو pcمیاد

Final Fantasy XVIهم داره رو pcمیاد گندشو در اورده به خدا !

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: Polaris
با گوشی یا اپ بخوای وارد بشی مشکل داره
و راه حلش اینه که
1، از چیز شکن استفاده کنی
2، چیز شکنت مال هر کشوری هست باید تایم زون گوشیت رو هم رو همون کشور بزاری
3، مرورگر یا ps app رو بری و کلر کَش کنی از تنظیمات (با هرکدوم که میخوای لاگین کنی)
سلام
دوست عزيز اين روش هم جواب نداد يعني يه مرحله هم از قبل رفتم جلوتر ولي باز در اخر كه خريد رو ميخام نهايي كنم خطا ميده با مرورگر و با اپليكيشن جفتش ارور داد😞

سلام
دوست عزيز اين روش هم جواب نداد يعني يه مرحله هم از قبل رفتم جلوتر ولي باز در اخر كه خريد رو ميخام نهايي كنم خطا ميده با مرورگر و با اپليكيشن جفتش ارور داد😞

ست کردن Passkey رو تست زدی؟ از داخل PS App وقتی میخوای لاگین کنی، اون گزینه‌ی ترابل رو انتخاب کن، بعد ریکاور اکانت رو بزن. بهت ایمیل میاد و ازونجا به جای تغییر پسورد، پَس‌کی رو انتخاب کن. در این حالت پسورد غیر فعال میشه و با اثر انگشت یا پین گوشیت میتونی وارد اکانتت بشی. وقتی هم بخوای به کنسول لاگین کنی، باید از طریق خود PS App اجازشو بدی.

ست کردن Passkey رو تست زدی؟ از داخل PS App وقتی میخوای لاگین کنی، اون گزینه‌ی ترابل رو انتخاب کن، بعد ریکاور اکانت رو بزن. بهت ایمیل میاد و ازونجا به جای تغییر پسورد، پَس‌کی رو انتخاب کن. در این حالت پسورد غیر فعال میشه و با اثر انگشت یا پین گوشیت میتونی وارد اکانتت بشی. وقتی هم بخوای به کنسول لاگین کنی، باید از طریق خود PS App اجازشو بدی.
نويد جان من ميخوام با كرديت كارت تركيه اكانت بخرم اين روش جواب ميده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or