خب لگو رو که همه میدونیم جز فتیشهای تیم پلاس هستش و همیشه میشه انتظارشون رو داشت در سطوح مختلف اندر لیلیز از خوبای مترویدوینیا هستش و برای کسانی که به این سبک علاقه دارن پیشنهاد میشود. فردی هم نظری ندارم
زارت
پس باب اسفنجی کجاست؟
البته سونی عادت داره به پاس کاری بین Extra و Essentialتموم شدن. تا نسخه جدیدش باید صبر کنیم
البته استار وارز بازی بدی نیست ولی مشکلش اینه که خیلی دیر اومد روی پلاسکلا خوشم میاد سونی دیگه به یه ورشم نیست مشتری مداری امیدوارم اون شبیه ساز ps3 رو بیارن رو کنسول لا اقل اونا رو پلاس بیاد
دوستان این بازی های ماهانه که ادد میکنیم میمونه توی اکانتمون، نمونش همین ۳تا بازی عجیب غریبی که داره میاد و دوستان هم خیلی استقبال کردن طبیعتاً اینا برای سونی هزینه داره دیگه، درسته؟؟؟
به نظرم بجای هزینه توی این بخش، میومد همون هزینه رو به صورت تخفیف روی بازی ها پخش میکرد خیلی بهتر بود تا این چرت و پرت ها.
یکی از خفنترین بازی هایی که چند ماه پیش اوردش مگه کالاف دیوتی کلد وار نبود؟؟؟ مگه همه پشماشون نریخت؟ خب؟ چی شد؟ الان کی بازی میکنه، نهایت هایپ بازی های این سرویس ها یک ماه هست، بعد همه فراموش میکنن.
من اتفاقا این لیست رو دوست دارم
تنها بازی لگویی که بازی کردم همین اسکای واکر هست و واقعاً باحال و سرگرم کنندست، اگر به فیلم های اصلی و دنیای استاروارز علاقه مندید پیشنهاد می کنم تجربه کنید
هر چند من خودم 1ماه دیگه پلاسم تموم میشه و با این قیمت ها و بازی ها به نظرم ارزش تمدید نداره مگه اینکه مولتی باز باشی
میدونی مشکل چیه. مشکل اینجاست که ۹۰ درصد بازی های خوب و سرگرم کننده سال های گذشته رو پلاس اومدن ولی کسی که امسال اشتراک رو گرفته یا روی اکانت جدید داره بازی میکنه واقعا دلسرد کننده است. واقعا سونی باید یه فکری به حال این مشکلش بکنه یا کلا این قسمت رو حذف کنه و پلاس دو قسمت اکسترا و پرمیوم باشه مثل اکس باکس. الان تقریبا شاهد فقط add to library شدن بازی ها هستیم و به شخصه از بهار امسال هیچ کدوم از بازی هایی که اومدن رو حتی دانلود نکردم.دوستان این بازی های ماهانه که ادد میکنیم میمونه توی اکانتمون، نمونش همین ۳تا بازی عجیب غریبی که داره میاد و دوستان هم خیلی استقبال کردن طبیعتاً اینا برای سونی هزینه داره دیگه، درسته؟؟؟
به نظرم بجای هزینه توی این بخش، میومد همون هزینه رو به صورت تخفیف روی بازی ها پخش میکرد خیلی بهتر بود تا این چرت و پرت ها.
یکی از خفنترین بازی هایی که چند ماه پیش اوردش مگه کالاف دیوتی کلد وار نبود؟؟؟ مگه همه پشماشون نریخت؟ خب؟ چی شد؟ الان کی بازی میکنه، نهایت هایپ بازی های این سرویس ها یک ماه هست، بعد همه فراموش میکنن.