PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
PS Plus Essential - March 2024

- EA Sports F1 23 | PS4, PS5
- Sifu | PS4, PS5
- Hello Neighbor 2 | PS4, PS5
- Destiny 2: Witch Queen | PS4, PS5

- The Finals S.O Sleek Bundle

View attachment 329929
Sifu و hello neighbor خوبن پلاس هم خداییش بازیای خوبی داره بنظرم چیزی کمتر از گیم پس نداره اگه بازیای جدیدی که روز عرضه رو گیم پس میان رو فاکتور بگیریم

• Like
Reactions: Destro
دوستان یک سوال دارم . من پلاس ظرفیت دو استفاده میکنم . دو ماه مونده تا تموم بشه الان بازیهایی که روی پلاس هستش رو دانلود کنم بعدا که پلاسم تموم بشه دوباره پلاس ظرفیتی بخرم میشه ادامه بدم ؟ یا باید دوباره بازی رو دانلود کنم ؟؟

دوستان یک سوال دارم . من پلاس ظرفیت دو استفاده میکنم . دو ماه مونده تا تموم بشه الان بازیهایی که روی پلاس هستش رو دانلود کنم بعدا که پلاسم تموم بشه دوباره پلاس ظرفیتی بخرم میشه ادامه بدم ؟ یا باید دوباره بازی رو دانلود کنم ؟؟
اگه بازم ظرفیت ۲ و همون ریجن بخری می شه.

• Like
Reactions: Seventy One
جایی هست که متوجه بشم تاریخ دقیق اتمام پلاس م کی هستش ؟

اکانتی که پلاس داری وارد استور شو و برو گزینه های پلاس روی پرمیوم نوشته تعداد روز رو .

واسه بازیای پلاس هم فک کنم همون اکانتی که باهاش ادد کردی باید پلاس داشته باشه

• Like
سلام اگه پلاسی که میخری ظرفیت دو باشه بله بازم میتونی دوباره استفاده کنی بدون اینکه بخوای از اول دانلود کنی فقط باید با پلاس جدید یه بار دیگه بازی رو ادد کنی

• Like
این یعنی چی دقیقا ؟
وقتی یه بازی رو با پلاس میگیری تا وقتی که اون پلاس رو داری برات بازه بعدش که تموم شد قفل میشه . حالا پلاس جدید که گرفتی (اگه از همون ریجن باشه بهتره که نخوای دیتای بازی ها رو دوباره دانلود کنی) میری رو همون بازی تو استور و روش کلیک میکنی بازی به پلاس جدیدت اضافه میشه و قفل از روش برداشته میشه

• Like
وقتی یه بازی رو با پلاس میگیری تا وقتی که اون پلاس رو داری برات بازه بعدش که تموم شد قفل میشه . حالا پلاس جدید که گرفتی (اگه از همون ریجن باشه بهتره که نخوای دیتای بازی ها رو دوباره دانلود کنی) میری رو همون بازی تو استور و روش کلیک میکنی بازی به پلاس جدیدت اضافه میشه و قفل از روش برداشته میشه
یه سوالم من بپرسم
من پلاس رجین دو داشتم ( حالا دقیق یادم نیست ولی انگلستان بود فکر کنم)، تموم شد، الان رجین ترکیه بگیرم دیتا ها میخونه باهم، چون هردو رجین 2 هستن،، اگه دیتا یکیه بگیرم، نمیخوام دوباره از نو دانلود کنم اینهمه گیم رو

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Elord
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or