PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اصلا واسه پلی ۴ کسی پلاس قانونی نمیخره، همه هکی با قابلیت تمدید خودکار میخرن ۵۰ تومن :D
خودم زمان پلی ۴ سال ۹۶ اینا بود، یه پلاس هکی خریدم تا آخر که دستگاه رو فروختم روش بود :lol: :D

• Like
Reactions: SHAYAN1999
:D خب طبق حرف اون دوستمون اگر تقاضا واسه پلاس پلی ۴ کمه قیمتشم نسبت به پلی۵ کمتر میشه دیگه

من حرفم اينه كه قيمت اص جفتش يكيه حالا بنا به هر دليلى يكى بيشتر باشه اين يعنى دزدى يعنى پدرسوختگى يعنى بى... :D
بعد اصلا اختلافشم يجور عجيبي شده جديدا گاهى اين نصف اونه :D

من حرفم اينه كه قيمت اص جفتش يكيه حالا بنا به هر دليلى يكى بيشتر باشه اين يعنى دزدى يعنى پدرسوختگى يعنى بى... :D
بعد اصلا اختلافشم يجور عجيبي شده جديدا گاهى اين نصف اونه :D
داداش حق بده، کسی نمیخره و میمونه دستشون، پلاسم طوری هست هر روز که میگزره تایمش کم میشه، ظرفیت 5 درجا فروخته میشه، ولی 4 چون احتمال داره چندماه بمونه دستشون و موقع فروش احتمالا مثلا به عنوان 9 ماهه بفروشن و ارزون باید بدن، مجبورا اینکارا رو بکنن.
یه کانال رو میدیدم پلاس اکسترا گزاشته بود برا فروش، ظرفیت ps5 موجود نبود، ولی ظرفیت ps4. نوشته بود 8 تا موجود، یعنی تو هشت تا پلاس همه ی 5 ها فروخته شده بود ولی 4 مونده بود رو دستشون، هرکی باشه همین کار رو میکنه، حتی خود ماها،

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

داداش حق بده، کسی نمیخره و میمونه دستشون، پلاسم طوری هست هر روز که میگزره تایمش کم میشه، ظرفیت 5 درجا فروخته میشه، ولی 4 چون احتمال داره چندماه بمونه دستشون و موقع فروش احتمالا مثلا به عنوان 9 ماهه بفروشن و ارزون باید بدن، مجبورا اینکارا رو بکنن.
یه کانال رو میدیدم پلاس اکسترا گزاشته بود برا فروش، ظرفیت ps5 موجود نبود، ولی ظرفیت ps4. نوشته بود 8 تا موجود، یعنی تو هشت تا پلاس همه ی 5 ها فروخته شده بود ولی 4 مونده بود رو دستشون، هرکی باشه همین کار رو میکنه، حتی خود ماها،

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

قطعا اونم با ضرر که نمیفروشن در نتیجه قیمت خیلی پایین تر از این حرفاس براشون.
قیمت درست و خوب برن مشتریشون خیلی بیشتر میشه.
مثلا این دکی دکی و کریزی افر که گیم پس میفروشن قیمتاشون قشنگ 40 درصد از بقیه کمتره و فروش خوبی هم دارن.
اکثر کاسبای مملکت تو این صنف هم احمقن هم مفت خور هم میخوان تو هر جنس تا جایی که جا داره تو پاچه مشتری کنن.

من زمان ps4 یادمه پلاس ۱۵ روزه می‌خریدم ۵ هزارتومان !بازی هایش دانلود میکردم بازی میکردم بقیش هم فیفا آنلاین بازی میکردم 🥴🤦
الان دیگه از اینکارا نمیشه کرد .
خیلی گرون شده ،فک کنم بازی آفلاین بریزیم بازی کنم از همش ارزونتر در بیاد

یعنی اینکه تقاضا برای ۵ بیشتره تا ۴
هر اکانت یه ظرفیت دو 4 داره یه 5 ،وقتی 4 مشتری کمه مجبورن قیمتش رو بیارن پایین و قیمت 5 رو گرون میکنن که ضررو جبران کنه، همون داستان عرضه و تقاضاس
چه کاری اخه ادم میره پلاس قانونی میگیره ..ترکیه که هست و قیمت مناسبه ...
به هیچ عنوان ارزش نداره پول برای غیر قانونی داد.سود فقط فروشنده میکنه خریدار ضرر میکنه

به هیچ عنوان ارزش نداره پول برای غیر قانونی داد.سود فقط فروشنده میکنه خریدار ضرر میکنه
یه بار دیگه هم من گفتم ظرفیتی غیرقانونی نیست که. بعد اینکه ظرفیت کامل ترکیه هم قیمت خیلی بالاست قیمت مناسب منظورتون چنده؟

خب طبق حرف اون دوستمون اگر تقاضا واسه پلاس پلی ۴ کمه قیمتشم نسبت به پلی۵ کمتر میشه دیگه
داداش متوجه نشدی ... این پلاسای شیر اینطورین که فروشنده یه اکانت پلاس قانونی میخره حالا میاد به چند نفر میفروشه حالا به چه صورتی ؟ این طوری که ظرفیت 2 رو میتونه به دو نفر بفروشه که یکی رو ps4 باشه و یکی رو ps5 همزمان میتونن بدون محدودیت استفاده کنن. ظرفیت سوم رو ولی فکر کنم فقط یک نفر میتونه استفاده کنه حالا اون یه نفر کنسولش فرق نمیکنه. پس وقتی میخواد بفروشه قیمت ظرفیت دوم رو مساوی نمیزاره که میاد ps4 رو که درخواستش کمتره ارزون تر میده و مابقی روی قیمت ps5 میکشه . متوجه شدی الان ؟

کاملا موافقم . من الان 2 ساله اکسترا ترکیه میگیرم خیالمم راحته صاحبش خودم و بس.اگه تو تخفیف بخرین اختلاف قیمتش با پلاس شیر نهایت یکی دو میلیون میشه ولی یک سال راحتی

• Like
Reactions: godofwar4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or