منم دوباره شروع کردم دارم میرم. کلنتون جا هست جوین شم؟من روزی 3 ساعت destiny بازی میکنم.الان که فکرشو میکنم تو این مدت یبار هم لگ نزده.البته نت مخابراتم بقیه رو نمیدونم
منم دوباره شروع کردم دارم میرم. کلنتون جا هست جوین شم؟من روزی 3 ساعت destiny بازی میکنم.الان که فکرشو میکنم تو این مدت یبار هم لگ نزده.البته نت مخابراتم بقیه رو نمیدونم
اگه بازم ظرفیت ۲ و همون ریجن بخری می شه.دوستان یک سوال دارم . من پلاس ظرفیت دو استفاده میکنم . دو ماه مونده تا تموم بشه الان بازیهایی که روی پلاس هستش رو دانلود کنم بعدا که پلاسم تموم بشه دوباره پلاس ظرفیتی بخرم میشه ادامه بدم ؟ یا باید دوباره بازی رو دانلود کنم ؟؟
جایی هست که متوجه بشم تاریخ دقیق اتمام پلاس م کی هستش ؟
سلام اگه پلاسی که میخری ظرفیت دو باشه بله بازم میتونی دوباره استفاده کنی بدون اینکه بخوای از اول دانلود کنی فقط باید با پلاس جدید یه بار دیگه بازی رو ادد کنیدوستان یک سوال دارم . من پلاس ظرفیت دو استفاده میکنم . دو ماه مونده تا تموم بشه الان بازیهایی که روی پلاس هستش رو دانلود کنم بعدا که پلاسم تموم بشه دوباره پلاس ظرفیتی بخرم میشه ادامه بدم ؟ یا باید دوباره بازی رو دانلود کنم ؟؟
این یعنی چی دقیقا ؟فقط باید با پلاس جدید یه بار دیگه بازی رو ادد کنی
وقتی یه بازی رو با پلاس میگیری تا وقتی که اون پلاس رو داری برات بازه بعدش که تموم شد قفل میشه . حالا پلاس جدید که گرفتی (اگه از همون ریجن باشه بهتره که نخوای دیتای بازی ها رو دوباره دانلود کنی) میری رو همون بازی تو استور و روش کلیک میکنی بازی به پلاس جدیدت اضافه میشه و قفل از روش برداشته میشهاین یعنی چی دقیقا ؟
یه سوالم من بپرسموقتی یه بازی رو با پلاس میگیری تا وقتی که اون پلاس رو داری برات بازه بعدش که تموم شد قفل میشه . حالا پلاس جدید که گرفتی (اگه از همون ریجن باشه بهتره که نخوای دیتای بازی ها رو دوباره دانلود کنی) میری رو همون بازی تو استور و روش کلیک میکنی بازی به پلاس جدیدت اضافه میشه و قفل از روش برداشته میشه
یه سوالم من بپرسم
من پلاس رجین دو داشتم ( حالا دقیق یادم نیست ولی انگلستان بود فکر کنم)، تموم شد، الان رجین ترکیه بگیرم دیتا ها میخونه باهم، چون هردو رجین 2 هستن،، اگه دیتا یکیه بگیرم، نمیخوام دوباره از نو دانلود کنم اینهمه گیم رو
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
سلام . فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد .پلاس جدید گرفتی برو اون بازیارو یه بار دیگه به پلاست اضافه کن که قفل روش برداشته بشه . حالا برای اینکه نخوای دیتای جدید دانلود کنی برو با همون اکانتی که بازی رو قبلا دانلود و بازی میکردی با همون ادامه بازیتو انجام بدهیه سوالم من بپرسم
من پلاس رجین دو داشتم ( حالا دقیق یادم نیست ولی انگلستان بود فکر کنم)، تموم شد، الان رجین ترکیه بگیرم دیتا ها میخونه باهم، چون هردو رجین 2 هستن،، اگه دیتا یکیه بگیرم، نمیخوام دوباره از نو دانلود کنم اینهمه گیم رو
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
یک موردی که اشاره نشد فقط ...دوستان یک سوال دارم . من پلاس ظرفیت دو استفاده میکنم . دو ماه مونده تا تموم بشه الان بازیهایی که روی پلاس هستش رو دانلود کنم بعدا که پلاسم تموم بشه دوباره پلاس ظرفیتی بخرم میشه ادامه بدم ؟ یا باید دوباره بازی رو دانلود کنم ؟؟
بفرماییدکانالی برای خرید پلاس به من معرفی کنید، سپاس