اومدم دوستان رو تشویق کنم به تجربه Outer Wilds، اون هم در حالی که خودم هنوز تمومش نکردم!
خیلی از این بازی تعریف شنیده بودم، ولی حسش نمیاومد که برم سراغش. بالاخره حدود یه سال پیش شروع کردم، ولی توی وضعیت خوبی نبودم و اوایل بازی به دلم ننشست و هول هولکی رفتم سراغ بخشهای مختلف و بعد از یه ساعت ولش کردم (کلاً وضعیت روحی روانی خیلی توی لذت بردن از بازیها تأثیر داره، حداقل برای بنده). ولی دیگه الآن دیدم داره از پلاس خارج میشه و گفتم یه شانس مجددی بهش بدم و... فعلاً یه ۱۰،۱۱ ساعتی بازی کردم و فوقالعاده بوده!
حجم بازی خیلی کمه و برای همین توضیح خاصی نمیدم که چطوریه که خودتون سورپرایز بشین.
فقط مختصر و مفید اینکه باید توی سیارات و اجرام آسمونی مختلف بگردین و اطلاعات و نشونههایی در مورد یه سری اتفاقات مرموز پیدا کنین. نوع پیشروی توی بازی هم یه جوریه که خبری از راهنماییهای قلنبه سلنبه و حالت خطی و اینا نیست و خود آدم باید به تدریج بفهمه چی به چیه و همین قضیه باعث میشه کشف رازها به شدت لذتبخش باشه و حس خوبی رو منتقل کنه.
حتماً برین سراغش و مثل دفعه اول من هم عمل نکنین که سریع ولش کردم. بهش یه ذره فرصت بدین، با مکانیزمهای مختلفش (از جمله کنترل سفینه که اولش سخته) آشنا بشین و بعد از ۲،۳ ساعت که توش غرق شدین، درود میفرستین بر روح رفتگان اعضای استودیو.
فقط مشکل کمبود زمان رو باید در نظر بگیرین و از اونجایی که بازی توی آخرین روز سال ۱۴۰۲ از پلاس خداحافظی میکنه، باید یه جوری برنامهریزی کنین که تا اون موقع تموم بشه. طبق اطلاعات سایت How Long to Beat، میشه بازی رو
۲۲ ساعته تموم کرد و اکثر بخشهای فرعی رو هم انجام داد (برای ۱۰۰٪ کردن بیشتر از اینا وقت میخواد)، ولی به خاطر حال و هوای خاصی که داره و خبری از پیشروی مستقیم نیست، ممکنه این میزان برای هر کسی متفاوت باشه و یه عده زودتر تموم کنن و یه عده دیرتر.
در راستای تبلیغات بیشتر هم اضافه کنم که بازی با میانگین ۸۵، از جای سختگیری مثل Edge امتیاز ۹ گرفته و توی استیم هم Overwhelmingly Positive هست با ۹۵٪ نظر مثبت که خیلی آمار درخشانیه.