PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان اشتراک پلی استیشن پلاس اسنشال بازیهای انحصاری ps5 (god of war و ...) رو داره؟
لطفا یه راهنمایی کنید
با تشکر
نه اسنشال کلا ماهی سه تا بازی میده، کاملا رندوم و هیچ حسابی روش نیست که ممکنه ماه های آینده چه بازی هایی بده

اکسترا یک سری بازی ها در حال حاضر روش هست که لیستش رو میتونید ببینید، ماهانه یک سری بازیا میاد روش و میره
اینم باز قول خاصی برای ماه های آینده نمیدن، ممکنه بازی دلخواهتون بیاد یا نه
سالی دو سه تا بازی نهایت از قبل اعلام بشه میان رو سرویس

دیلاکس/پریمیوم هم که شامل موارد بالا و بازی های کلاسیک و ریمیک/ریمسترها میشه
اینم ماهی چندتا بازی بهش اضافه میشه ولی بازی PS1 باشه یا ریمستر برای PS5 معلوم نیست
و خیر...مثلا TLOU ریمیک و ریمستر (جدیدها) فعلا روش نیست و خبری نیست

خلاصه ش اینه که مثل گیم پس نیست که سونی حتما بازی های خودش رو بده و از قبل تایید کنه
ممکنه تو یک سال آینده رگناروک رو بزارن رو سرویس ها، ممکنه هم نزارن

نه اسنشال کلا ماهی سه تا بازی میده، کاملا رندوم و هیچ حسابی روش نیست که ممکنه ماه های آینده چه بازی هایی بده

اکسترا یک سری بازی ها در حال حاضر روش هست که لیستش رو میتونید ببینید، ماهانه یک سری بازیا میاد روش و میره
اینم باز قول خاصی برای ماه های آینده نمیدن، ممکنه بازی دلخواهتون بیاد یا نه
سالی دو سه تا بازی نهایت از قبل اعلام بشه میان رو سرویس

دیلاکس/پریمیوم هم که شامل موارد بالا و بازی های کلاسیک و ریمیک/ریمسترها میشه
اینم ماهی چندتا بازی بهش اضافه میشه ولی بازی PS1 باشه یا ریمستر برای PS5 معلوم نیست
و خیر...مثلا TLOU ریمیک و ریمستر (جدیدها) فعلا روش نیست و خبری نیست

خلاصه ش اینه که مثل گیم پس نیست که سونی حتما بازی های خودش رو بده و از قبل تایید کنه
ممکنه تو یک سال آینده رگناروک رو بزارن رو سرویس ها، ممکنه هم نزارن
کدوم اشتراک رو برای خرید پیشنهاد میدید؟
لطفا اگه امکان داره ارزون ترین سایت یا کانال تلگرامی که می شناسید در پیام خصوصی معرفی کنید
با تشکر

کدوم اشتراک رو برای خرید پیشنهاد میدید؟
لطفا اگه امکان داره ارزون ترین سایت یا کانال تلگرامی که می شناسید در پیام خصوصی معرفی کنید
با تشکر
من خودم اکسترا به نظرم کافیه، نهایت اگر ماهی نیازم شد(نشده) میتونم تبدیل کنم به پریمیوم

معرفی رو دوستان بهتر میشناسن احتمالا

• Like
Reactions: DedSec88
سلام
دوستان گرامی پلاس یک ساله میخوام بگیرم
دلوکس یا اکسترا ظرفیت کامل
قیمتش در چه رنجی هست
و از کدوم شاپ میتونم تهیه کنم راهنمایی کنید ممنون میشم

من خودم اکسترا به نظرم کافیه، نهایت اگر ماهی نیازم شد(نشده) میتونم تبدیل کنم به پریمیوم

معرفی رو دوستان بهتر میشناسن احتمالا
صد درصد اکسترا کافیه من خودم از سر تبدیل now به پلاس فعلا پریمیومم ولی واقعا هیچ استفاده ای ازش نکردم مگر گاهی بعضی بازیا نسخه ترایل رو دانلود میکنم که بعداً رایگان شدن نیاز به دانلود نباشه. در همین حده واقعا اصلا نمیارزه هزینه برای پریمیوم

• Like
Reactions: blak and DedSec88
الان دارم نگاه میکنم خیلی ها حرف dns و اینا رو میزنن. یعنی این بدبختی توی پلی استیشن هم هست؟ واسه دانلود و گرفتن بازی ها باید dns بزنیم؟؟؟

الان دارم نگاه میکنم خیلی ها حرف dns و اینا رو میزنن. یعنی این بدبختی توی پلی استیشن هم هست؟ واسه دانلود و گرفتن بازی ها باید dns بزنیم؟؟؟
مثل اونور تحریم و اینا نیست که خیلی اذیت کنه ولی بالاخره باید DNS ست کنی که کار بی دردسریه

• Like
Reactions: amir_amd

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or