الان A Plague Tale Requiem رو با اسنشال نمیشه بازی کرد؟
میشه بازی کرد چون برای اسنشال هستش ولی توی اون لیستی که دوستمون گذاشت بازیای اسنشال رو نمیارن به همون دلیلی که گفتم. اون لیست فقط مخصوص بازیای اکسترا و پرمیوم هستش.
الان A Plague Tale Requiem رو با اسنشال نمیشه بازی کرد؟
من چرا پس میزنم روش میزنه This Content cannot be selected at this timeمیشه بازی کرد چون برای اسنشال هستش ولی توی اون لیستی که دوستمون گذاشت بازیای اسنشال رو نمیارن به همون دلیلی که گفتم. اون لیست فقط مخصوص بازیای اکسترا و پرمیوم هستش.
با نت خط وصل شومن چرا پس میزنم روش میزنه This Content cannot be selected at this time
فرقی نکردبا نت خط وصل شو
ریستور لایسنس بزن
اکانت پلاست مال کجاست؟
اگه اکانت شخصی خودت باشه تفاوتی نداره میتونی رو PS4,PS5 اکتیو کنی، ولی اگه میخوای ظرفیتی بخری باید مال کنسول خودت بگیری ، اینا هر اکانتو به 3 نفر میفروشن . PS4 احتمالا مشتریاش کمتره یه سری بازیای پلاس هم فقط نسخهPS5 داره به همین دلیل قیمتش کمتره.یه سوال این پلاس اکسترا روی پی اس 5 با 4 فرق داره؟
این چنلا که اکانت ظرفیتی میفروشن مثلا پلاس اکسترا ظرفیت 2 پی اس 5 زده 3 تومن بعد همونو زده برا پی اس 4 1.200 میخاستم ببینم واقعا فرق دارن و مثلا برای پی اس 4 بگیری روی 5 نمیشینه؟ یا نه مزخرف میگن و فقط میخان پول اضاف بگیرن؟ و همون اکسترا ظرفیت 2 برای 4 بگیرم و روی پی اس 5 اکتیو کنم مشکلی نداره؟؟ یا نه حتما باید مال 5 بگیرم؟
دیگه کلاه گذاشتن سر ایرانیای داخل براش کسل کننده شده میخواد برون مرزی هم اکانت اشتراکی غالب کنه!View attachment 324789
من نمیدونم دوستان خارج از کشور چرا باید اکانت ظرفیتی بخرن
اره رو اکانت خودت داشته باشی یه دستگاه میشه ظ۲ و اون میشه ظ۳سلام دوستان روزتون بخیر..یه سوال امکان استفاده از پلاس اکسترا ظرفیت کامل تو دو تا دستگاه ps5 وجود داره و قانونیه؟
اینو کسی نمیدونه؟من با Plus Essential نمیتونم A Plague Tale Requiem رو دانلود کنم؟ میزنم روی بازی ارور میده که This Content cannot be selected at this time
جالبه اون دو تا بازی دیگه رو میاره تو لیست ولی اینو نمیاره فقط از روی آیکونی که تو قسمت ps plus games نشون میده به عنوان preview میاره
سلام نه pes فقط جدیدش و انلاین میشه تازه اونم به سختی برا انلاین بازی کردن فوتبال تو ایران فیفا خیلی بهترهسلام میشه pes 18 رو پلاس بازی کرد ؟
سری یکش بازی کن هم داستان قشنگی داره خیلی خوبهسلام دوستان
این A Plague Tale عجب جواهری هستش چقدر حیف من تا حالا این مجموعه رو تجربه نکرده بودم دم سونی گرم این ماه
اولش که پلی دادم گفتم حتما یه چیز آبکی هستش ولی هر چی جلو تر رفتم بیشتر عاشقش شدم همین الان هم پلاتش کردم یه تجربه خیلی شیرینی بود
خیلی وقت بود از این نوع سبک بازیها دور شده بودم