PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا این کال اف برای بخش سینگل کدوم فایلا رو باید بگیریم؟ فقط همون سه تا پارتی که نوشته کمپین؟ من اینا رو زدم دانلود پارت یک در حد ۳۰۰ مگ گرفت ولی هنوز ایکون بازی رو صفحه هوم نیومده

اقا این کال اف برای بخش سینگل کدوم فایلا رو باید بگیریم؟ فقط همون سه تا پارتی که نوشته کمپین؟ من اینا رو زدم دانلود پارت یک در حد ۳۰۰ مگ گرفت ولی هنوز ایکون بازی رو صفحه هوم نیومده
مثل اینکه باید اون فایل ۱۷۵ گیگی رو هم دانلود کرد، البته مطمئن نیستم.

• Like
Reactions: SMM9
اون 175 گیگ بیس اصلی بازیه و ظاهرا باید دانلود بشه حقیقتا تف به اکتیویژن که برای یه کمپین 5 ساعته باید 200 گیگ دانلود کرد

هولی شتتتتتت ۲۰۰ گیگ برای ۵-۶ ساعت :|

من که میخوام دیتا رو از سایت های داخلی بگیرم و با PSX انتقال بدم به کنسول؛ یه بسته همراه اول شبانه کارمون راه میندازه:D

۳۰۰ گیگ حجم تو دست و بالمون نیست سید! :D

• Like
Reactions: SMM9
من که میخوام دیتا رو از سایت های داخلی بگیرم و با PSX انتقال بدم به کنسول؛ یه بسته همراه اول شبانه کارمون راه میندازه:D

۳۰۰ گیگ حجم تو دست و بالمون نیست سید! :D
منم با همراه اول میگیرم با سایت های داخلی شبی 80 گیگ نامحدود دانلود میکنم فقط حواست باشه آپدیت 1.37 رو بگیری بعضی سایت ها قدیمی بودن

• Like
Reactions: Jill-Valentine
سلام دوستان ، بین far cry 5 و 6 کدوم نسخه رو پیشنهاد میکنید؟!( فارغ از اینکه ۶ نسخه نسل نهمی داره ) وقت حوصله هر دوتاشو ندارم واقعا و اینکه یه مقدار ۴ رو هم بازی کردم که نپسندیدم

سلام دوستان ، بین far cry 5 و 6 کدوم نسخه رو پیشنهاد میکنید؟!( فارغ از اینکه ۶ نسخه نسل نهمی داره ) وقت حوصله هر دوتاشو ندارم واقعا و اینکه یه مقدار ۴ رو هم بازی کردم که نپسندیدم
به نظر من ۵ بازی بهتریه، ولی خب اونقدر شبیه به همن که هرکدوم که محیط و تمش برات جالب تره رو برو.

اما اگه با ۴ حال نکردی بعید میدونم از ۵ و ۶ خوشت بیاد، چون هسته بازی از ۳ تا حالا ثابت مونده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or