PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من که میخوام دیتا رو از سایت های داخلی بگیرم و با PSX انتقال بدم به کنسول؛ یه بسته همراه اول شبانه کارمون راه میندازه:D

۳۰۰ گیگ حجم تو دست و بالمون نیست سید! :D
منم با همراه اول میگیرم با سایت های داخلی شبی 80 گیگ نامحدود دانلود میکنم فقط حواست باشه آپدیت 1.37 رو بگیری بعضی سایت ها قدیمی بودن

• Like
Reactions: Jill-Valentine
سلام دوستان ، بین far cry 5 و 6 کدوم نسخه رو پیشنهاد میکنید؟!( فارغ از اینکه ۶ نسخه نسل نهمی داره ) وقت حوصله هر دوتاشو ندارم واقعا و اینکه یه مقدار ۴ رو هم بازی کردم که نپسندیدم

سلام دوستان ، بین far cry 5 و 6 کدوم نسخه رو پیشنهاد میکنید؟!( فارغ از اینکه ۶ نسخه نسل نهمی داره ) وقت حوصله هر دوتاشو ندارم واقعا و اینکه یه مقدار ۴ رو هم بازی کردم که نپسندیدم
به نظر من ۵ بازی بهتریه، ولی خب اونقدر شبیه به همن که هرکدوم که محیط و تمش برات جالب تره رو برو.

اما اگه با ۴ حال نکردی بعید میدونم از ۵ و ۶ خوشت بیاد، چون هسته بازی از ۳ تا حالا ثابت مونده.

به نظر من ۵ بازی بهتریه، ولی خب اونقدر شبیه به همن که هرکدوم که محیط و تمش برات جالب تره رو برو.

اما اگه با ۴ حال نکردی بعید میدونم از ۵ و ۶ خوشت بیاد، چون هسته بازی از ۳ تا حالا ثابت مونده.
تم که هیچکدوم اون تم و اتمسفر مریض نسخه ۲ نمیشه ، هرچند خود بازی واقعا مشکل داشت اما اتمسفرشو واقعا دوست داشتم

سلام.
نسخه ۵ از نظر داستانی و نقش منفی خیلی بهتره هرچند داستان خاصیم کلا ندارن.
نسخه ۶ گان پلیش خیلی خوب از نظر گیم پلی کلا خیلی بهتر شده.
کلا همش باید بیس دشمن بگیری بعد چند ساعت تکراری میشه تنوع ماموریت صفر :D

• Like
Reactions: AxeL90 and db07
من میخوام فیفا ۲۳ رو امشب بخرم. ولی چندجا خوندم تو بازیهای اکسترا ماه جولای میاد. درسته دوستان یا نه؟
اصلاً معلوم نیست. :دی شاید یه جاهایی توی لیست‌های احتمالی حدس زده باشن، ولی چیز رسمی نگفتن. اگه اشتباه نکنم، توی سال‌های اخیر هم فقط همین پارسال بود که FIFA 22 برای پلاس اومد (البته ماه می بود) و مشخص نیست که امسال هم سراغش می‌رن یا نه.
تا فردا صبر کن که لیست رسمی بازی‌های جولای همین فردا منتشر می‌شه. :دی

اصلاً معلوم نیست. :D شاید یه جاهایی توی لیست‌های احتمالی حدس زده باشن، ولی چیز رسمی نگفتن. اگه اشتباه نکنم، توی سال‌های اخیر هم فقط همین پارسال بود که FIFA 22 برای پلاس اومد (البته ماه می بود) و مشخص نیست که امسال هم سراغش می‌رن یا نه.
تا فردا صبر کن که لیست رسمی بازی‌های جولای همین فردا منتشر می‌شه. :D
نه آخه یه بنده خدایی که ظاهرا یک کیلو مواد زده بود میگفت فیفا ۲۳، جی تی ای ۵، لست ریمیک و گرن توریزمو ۷ میاد اکسترا این ماه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or