marco dest
کاربر سایت
دوستان جایی که پلاس تهیه میکنید و مشکلی هم نداشته رو لطفا در پیام خصوصی به من معرفی کنید ممنون میشم
منم با همراه اول میگیرم با سایت های داخلی شبی 80 گیگ نامحدود دانلود میکنم فقط حواست باشه آپدیت 1.37 رو بگیری بعضی سایت ها قدیمی بودنمن که میخوام دیتا رو از سایت های داخلی بگیرم و با PSX انتقال بدم به کنسول؛ یه بسته همراه اول شبانه کارمون راه میندازه
۳۰۰ گیگ حجم تو دست و بالمون نیست سید!
واسه من حدود 11 ساعت طول کشید رو درجه سختی هارد.هولی شتتتتتت ۲۰۰ گیگ برای ۵-۶ ساعت
دوستان لطفاً راهنمایی کننددوستان جایی که پلاس تهیه میکنید و مشکلی هم نداشته رو لطفا در پیام خصوصی به من معرفی کنید ممنون میشم
بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونیدوستان لطفاً راهنمایی کنند
اگه خاستین در خدمتمدوستان لطفاً راهنمایی کنند
به نظر من ۵ بازی بهتریه، ولی خب اونقدر شبیه به همن که هرکدوم که محیط و تمش برات جالب تره رو برو.سلام دوستان ، بین far cry 5 و 6 کدوم نسخه رو پیشنهاد میکنید؟!( فارغ از اینکه ۶ نسخه نسل نهمی داره ) وقت حوصله هر دوتاشو ندارم واقعا و اینکه یه مقدار ۴ رو هم بازی کردم که نپسندیدم
تشکربه نظر من ۵ بازی بهتریه، ولی خب اونقدر شبیه به همن که هرکدوم که محیط و تمش برات جالب تره رو برو.
اما اگه با ۴ حال نکردی بعید میدونم از ۵ و ۶ خوشت بیاد، چون هسته بازی از ۳ تا حالا ثابت مونده.
سلام.سلام دوستان ، بین far cry 5 و 6 کدوم نسخه رو پیشنهاد میکنید؟!( فارغ از اینکه ۶ نسخه نسل نهمی داره ) وقت حوصله هر دوتاشو ندارم واقعا و اینکه یه مقدار ۴ رو هم بازی کردم که نپسندیدم
اصلاً معلوم نیست. شاید یه جاهایی توی لیستهای احتمالی حدس زده باشن، ولی چیز رسمی نگفتن. اگه اشتباه نکنم، توی سالهای اخیر هم فقط همین پارسال بود که FIFA 22 برای پلاس اومد (البته ماه می بود) و مشخص نیست که امسال هم سراغش میرن یا نه.من میخوام فیفا ۲۳ رو امشب بخرم. ولی چندجا خوندم تو بازیهای اکسترا ماه جولای میاد. درسته دوستان یا نه؟
نه آخه یه بنده خدایی که ظاهرا یک کیلو مواد زده بود میگفت فیفا ۲۳، جی تی ای ۵، لست ریمیک و گرن توریزمو ۷ میاد اکسترا این ماهاصلاً معلوم نیست. شاید یه جاهایی توی لیستهای احتمالی حدس زده باشن، ولی چیز رسمی نگفتن. اگه اشتباه نکنم، توی سالهای اخیر هم فقط همین پارسال بود که FIFA 22 برای پلاس اومد (البته ماه می بود) و مشخص نیست که امسال هم سراغش میرن یا نه.
تا فردا صبر کن که لیست رسمی بازیهای جولای همین فردا منتشر میشه.