داداش اگه قرار کسی نگران باشه اون خارجیا باید نگران باشن که ای پی استاتیک و ولید دارن نه ماها که 100 جور dns وی پی ان می زنیم برسیم به بازی![]()
تا قبل این پست فک نمیکردم وضعیتمون از خارجیا بهتر باشه ...اشک تو چشمام حلقه زد

داداش اگه قرار کسی نگران باشه اون خارجیا باید نگران باشن که ای پی استاتیک و ولید دارن نه ماها که 100 جور dns وی پی ان می زنیم برسیم به بازی![]()

نه دقیقا همین سرطانیه که دیدیمن آخرین CoDـی که بازی کردم Ghosts بود. دیدم Cold War داره میاد رو پلاس رفتم دیدم تو استور زده ۳۲۰ گیگ!!
شوخیه این؟!
نمیشه کمپینش رو جدا دانلود کرد؟نه دقیقا همین سرطانیه که دیدیمن اصلا یکی از دلایلی که دراپش کردم همین سایز عجیب و آپدیت های عجیب ترش بود آپدیت نرمالش 30/40 گیگ بود! بعد اضافه می کرد فقط هیچی کم نمی کرد
من خیلی وقته دراپش کردم ولی یادمه بعد اینکه کلی شاکی شدن ملت اجازه دانلود کمپین جدارو دادن حدود 50 گیگ بودنمیشه کمپینش رو جدا دانلود کرد؟
چرا میشه. کمپین خالیش ظاهرا حدود ۵۰ گیگه.نمیشه کمپینش رو جدا دانلود کرد؟
منم دقیقا همین مشکل و داشتم و فقط با همون اسکن اپ موبایل تونستم وارد یکی از اکانتام بشم.یه مشکل عجیبی گرفتار شدم.دیشب روی پلی فایو خود بخود منو ساین ات کرد اون اکانت که پلاس دارم-دو روز پیش شارژ کرده بودم و گیفت کارت خریده بودم روی حسابم-رفتم روی پی سی با ایرانسل وارد سایت سونی نمیشد.-با همراه اول مجبور شدم رمز رو عوض کردم. وارد میشد روی برنامه پی اس روی موبایل و هم روی صفحه سونی روی پی سی ولی روی کنسول باز ارور میداد و میگه رمز اشتباه هست.خلاصه چند بار مجبور شدم رمز رو عوض کنم.باز همون اش و کاسه-نهایت با برنامه اپ روی موبایل و اسکن کد تونستم ساین این کنم
کسی این مشکل براش پیش اومده؟ممکنه هک یا بن شده بودم؟یا کار خود سونی امریکا در فیلتر کردن اینترنت ایران هست علتش؟
یه مشکل عجیبی گرفتار شدم.دیشب روی پلی فایو خود بخود منو ساین ات کرد اون اکانت که پلاس دارم-دو روز پیش شارژ کرده بودم و گیفت کارت خریده بودم روی حسابم-رفتم روی پی سی با ایرانسل وارد سایت سونی نمیشد.-با همراه اول مجبور شدم رمز رو عوض کردم. وارد میشد روی برنامه پی اس روی موبایل و هم روی صفحه سونی روی پی سی ولی روی کنسول باز ارور میداد و میگه رمز اشتباه هست.خلاصه چند بار مجبور شدم رمز رو عوض کنم.باز همون اش و کاسه-نهایت با برنامه اپ روی موبایل و اسکن کد تونستم ساین این کنم
کسی این مشکل براش پیش اومده؟ممکنه هک یا بن شده بودم؟یا کار خود سونی امریکا در فیلتر کردن اینترنت ایران هست علتش؟
مشکل ساین آوت شدن نداشتم، ولی الان رفتم چک کردم، بدون وی پی ان نمیشد وارد اکانت شد تو سایت سونی.یه مشکل عجیبی گرفتار شدم.دیشب روی پلی فایو خود بخود منو ساین ات کرد اون اکانت که پلاس دارم-دو روز پیش شارژ کرده بودم و گیفت کارت خریده بودم روی حسابم-رفتم روی پی سی با ایرانسل وارد سایت سونی نمیشد.-با همراه اول مجبور شدم رمز رو عوض کردم. وارد میشد روی برنامه پی اس روی موبایل و هم روی صفحه سونی روی پی سی ولی روی کنسول باز ارور میداد و میگه رمز اشتباه هست.خلاصه چند بار مجبور شدم رمز رو عوض کنم.باز همون اش و کاسه-نهایت با برنامه اپ روی موبایل و اسکن کد تونستم ساین این کنم
اکانت نه.ولی ازشون گیفت کارت و پلاس خریدم که همیشه میخرم و مطمعن هستن -سایت اوریجینال کییه سوال
این چند روز اکانتتون رو در اختیار سایت و فروشنده ای گذاشتید؟اگه گذاشتید کدوم؟
کمپین سینگلهدوستان رفتم کال اف که رو پلاس اومده بریزم ۳۰۰ خورده ای حجم داشت اگه فقط بخش انلاینش رو بخوام کدوم رو باید نصب کنم ؟!
کمپینش سینگل پلیر میشه ؟!