PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
لیست کامل پلاس ژوئن

Far Cry 6 (PS5/PS4) | Review
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge (PS5/PS4) | Review
Rogue Legacy 2 (PS5/PS4)
Inscryption (PS5/PS4) | Review
Soulstice (PS5)
Tacoma (PS4) | Review
Deus Ex: Mankind Divided (PS4) | Review
Killing Floor 2 (PS4) | Review
Lonely Mountains: Downhill (PS4) | Review
Vampire: The Masquerade - Coteries of New York (PS4)
Hundred Days: Winemaking Simulator (PS5, PS4)
A Hat in Time (PS4) | Review
Carto (PS4) | Review
Forager (PS4) | Review
Dodgeball Academia (PS4) | Review
The Wild at Heart (PS4)
Redout 2 (PS5, PS4) | Review
Thief (PS4) | Review
MX vs ATV Legends (PS5, PS4) | Review
PAW Patrol Mighty Pups: Save Adventure Bay! (PS5, PS4)
My Friend Peppa Pig (PS4)
DC League of Superpets: The Adventures of Crypto and Ace (PS4)
The Talos Principle: Deluxe Edition (PS4) | Review
ELEX II (PS5, PS4)
A hat in time واسه اونایی تو کف ماریو های ۳ بعدی هستن بهترین گزینه اس

اره الان خودم زدم دیدم خیلی جالبه انقدر اختلاف قیمت ...
هر جور حساب کنی می ارزه برای هر کس .
ولی باید دید چرا انقدر اختلاق قیمت هست ..
برام عجیبه
قیمتگذاری برای هر مارکت با توجه قدرت خرید مردم اون منطقه انجام میشه. مناطقی که درآمد سرانه پایین تره قیمت ها هم پایین تره براشون فروش بیشتر مهمه تا قیمت بالاتر. مثلا قیمت گیم پس اکس باکس تو ترکیه ۱/۳ اروپاست. اشتراک نتفلیکس ماهانه تو ترکیه بالاترین tier حدود ۲۰۰ لیر یا ۷.۵ یورو هست در صورتی که تو اروپا ۱۶ یورو ماهیانه است. قیمت بازی ها هم همینطور قیمت بازی های پلی استیشن اکس باکس ۷۹ دلار/یورو هست استاندارد تو ای شاپ ترکیه تبدیل کنی حدود ۵۰ ۵۵ یورو هست. فعلا چی ترکیه و آرژانتین ارزونترند ولی خب این یعنی وضعیت اقتصادی کشور داغونه و مردم همون رو هم ندارند بخرند!

لیست کامل پلاس ژوئن

Far Cry 6 (PS5/PS4) | Review
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge (PS5/PS4) | Review
Rogue Legacy 2 (PS5/PS4)
Inscryption (PS5/PS4) | Review
Soulstice (PS5)
Tacoma (PS4) | Review
Deus Ex: Mankind Divided (PS4) | Review
Killing Floor 2 (PS4) | Review
Lonely Mountains: Downhill (PS4) | Review
Vampire: The Masquerade - Coteries of New York (PS4)
Hundred Days: Winemaking Simulator (PS5, PS4)
A Hat in Time (PS4) | Review
Carto (PS4) | Review
Forager (PS4) | Review
Dodgeball Academia (PS4) | Review
The Wild at Heart (PS4)
Redout 2 (PS5, PS4) | Review
Thief (PS4) | Review
MX vs ATV Legends (PS5, PS4) | Review
PAW Patrol Mighty Pups: Save Adventure Bay! (PS5, PS4)
My Friend Peppa Pig (PS4)
DC League of Superpets: The Adventures of Crypto and Ace (PS4)
The Talos Principle: Deluxe Edition (PS4) | Review
ELEX II (PS5, PS4)
تو مخم بود این سری تو تخفیفا far cry 6 رو بگیرم که به لطف پلاس دیگه نیاز نیست😍

قیمتگذاری برای هر مارکت با توجه قدرت خرید مردم اون منطقه انجام میشه. مناطقی که درآمد سرانه پایین تره قیمت ها هم پایین تره براشون فروش بیشتر مهمه تا قیمت بالاتر. مثلا قیمت گیم پس اکس باکس تو ترکیه ۱/۳ اروپاست. اشتراک نتفلیکس ماهانه تو ترکیه بالاترین tier حدود ۲۰۰ لیر یا ۷.۵ یورو هست در صورتی که تو اروپا ۱۶ یورو ماهیانه است. قیمت بازی ها هم همینطور قیمت بازی های پلی استیشن اکس باکس ۷۹ دلار/یورو هست استاندارد تو ای شاپ ترکیه تبدیل کنی حدود ۵۰ ۵۵ یورو هست. فعلا چی ترکیه و آرژانتین ارزونترند ولی خب این یعنی وضعیت اقتصادی کشور داغونه و مردم همون رو هم ندارند بخرند!
بله با این شرایط که ایرانی ها دنبال هکی و کپی خورد کردن دستگاه هستم گذینه خوبی .
همین دوستمون که پیما گذاشته بود تا 2030 پلاسش گرفته بود خوبه تو این شرایط اقتصادی ایران .
برای من که 9 سال اکانت امریکا دارم و کلی بازی تو این اکانت نمی ارزه عوضش کنم ولی برای کسی که تازه وارد هستش ارزش خرید بالا داره

Trek To Yomi رو به لطف پلاس گفتم امروز تجربش کنم، حقیقتا دلم برای گوست او سوشیما و جین بدجور تنگ شده، گفتم حتی با نمره های بدش یک تجربه نصفه نیمه خوبی از سامورای حداقل می تونه ارائه بده، چپتر اول رو تموم کردم و برام سواله روی درجه سختی Ronin گیم پلی و مخصوصا ری اکشن انمی ها چرا انقدر باید ساده و بد باشه، از تایمی که انمی شمشیرشو بیاره بالا تا زمانی که ضربه وارد کنه بینش می شه یک نوشیدنی خورد! باس اول گفتم احتمالا چالش داره ولی زهی خیال باطل، بازی برای PS5 اپتیمایز شده ولی افت فریم بعضی جاها داره، اگر بازی روی موردی زوم نکنه مشکلات گرافیکی زیاد به چشم نمیاد! جز مواردی تا اینجا نماهای خوبی داره، انتظار بیشتری داشتم، برخی قسمت هاش بد نیست مثل اسکیل ها

آخرین ویرایش:
اینکه یکی از سایتها برای خرید پلاس از علاوه بر یوزر و پس اکانت "3 تا بکاپ کد" هم میخوان عادیه؟

قبلا برام کد رو برام ایمیل میکردن از توی خود اکانت فعال میکردم اوکی میشد یا اگه جور دیگه هم میخواستم اصلا این چیزا رو نمیخواست.
الان این سایت رو یکی از بچه ها گفت ارزونتره اما همه چیز رو میخواد.
نه طبیعی نیست کد بک آپ اسمش روشه به کسی بدی هر لحظه میتونه اکانت رو از دستت خارج کنه
بهترین کار اینه رمز ۲ مرحله ایی رو فعال کنی از طریق google authenticator هر موقع خواستن وارد بشه همون لحظه کد بدی بهشون لاگین کنن
به هیچ وجه کد بک آپ به کسی نده
اگه ام گفت نه نمیشه برو سراغ ی فروشنده دیگه چیزی که زیاده فروشنده اس

نه طبیعی نیست کد بک آپ اسمش روشه به کسی بدی هر لحظه میتونه اکانت رو از دستت خارج کنه
بهترین کار اینه رمز ۲ مرحله ایی رو فعال کنی از طریق google authenticator هر موقع خواستن وارد بشه همون لحظه کد بدی بهشون لاگین کنن
به هیچ وجه کد بک آپ به کسی نده
اگه ام گفت نه نمیشه برو سراغ ی فروشنده دیگه چیزی که زیاده فروشنده اس
خب بعد از اینکه اکانت رو شارژ کردن براش ، پسووردش رو عوض کنه و تایید دو مرحله ای رو غیر فعال کنه و دوباره فعال کنه کدهای قبلی غیر فعال میشن نه ؟ اینطوری اوکیه که .

• Poker Face
Reactions: GameMasterr
خب بعد از اینکه اکانت رو شارژ کردن براش ، پسووردش رو عوض کنه و تایید دو مرحله ای رو غیر فعال کنه و دوباره فعال کنه کدهای قبلی غیر فعال میشن نه ؟ اینطوری اوکیه که .
نکته اینه که اصلا دلیلی نداره کدهای بک آپ رو بخواد مگر اینکه بخواد کار دیگه ایی غیر از شارژ انجام بده
بخواد شارژ کنه بک اپ می خواد چیکار لاگین می کنه شارژ می کنه تمام دیگه :دی

میشه یه سایت معتبر معرفی کنید که اطلاعاتی مثل بکاپ کد رو نخواد.

یه سایتی رفتم تا آدرس خونه و شماره کارت بانکی و تلفن ثابت و.. رو هم میخواست.:|

نکته اینه که اصلا دلیلی نداره کدهای بک آپ رو بخواد مگر اینکه بخواد کار دیگه ایی غیر از شارژ انجام بده
بخواد شارژ کنه بک اپ می خواد چیکار لاگین می کنه شارژ می کنه تمام دیگه :D
عزیز لاگ این نمیشه کرد مثل اینکه . همین چند روز پیش اکانت یکی از دوستام رو دادم ترکیه کالا شارژ کنه . اصلا اکانت هم Security ش صفر بود نه کد دو مرحله ای فعال بود نه هیچی ولی هربار طرف میخواست لاگ این کنه یه ایمیل میومد یا sms که دارن از یه آیپی جدید وصل میشن به اکانت و این کد رو بزنن .
طرف هم نمیتونه با ما سر یه ساعتی هماهنگ باشه فکر کنم برا همین بعضی جاها کد میگیرن .
من خودم دیدم ساعت 3 نصف شب برام ایمیل اومده بود دیگه دیدم اینطوریه رفتم کد دو مرحله ای اکانت رو فعال کردم و یه کد بک آپ نوشتم تو توضیحات سفارش بعدم شبش دیدم اکانت رو شارژ کرده طرف اوکی شده .

درود خدمت دوستان
چند سوال دارم:
-کدهای google authenticator روی هیچکدوم از اکانتهام جواب نمیده(نه امریکا نه ترکیه) و همش خطا میده ,از اکانتهام هم ساین اوت کردم و بعد ساین این کردم درست نشد حتی اکانتها هم یکبار از google authenticator پاک کردم و باز لینک کردم بازم درست نشد,اگه راهکاری دارید لطفا بگید
-پلاس ترکیم دو ماه دیگه تمومه,از الان میتونم تمدیدش کنم؟
-اگه کسی از ترکیه یا همینجا بخواد برام انجامش بده باید از اکانتم ساین اوت کنم؟
-کد دو مرحله ای رو موقتا برای اینکار غیر فعال کنم مشکلی نداره؟

درود خدمت دوستان
چند سوال دارم:
-کدهای google authenticator روی هیچکدوم از اکانتهام جواب نمیده(نه امریکا نه ترکیه) و همش خطا میده ,از اکانتهام هم ساین اوت کردم و بعد ساین این کردم درست نشد حتی اکانتها هم یکبار از google authenticator پاک کردم و باز لینک کردم بازم درست نشد,اگه راهکاری دارید لطفا بگید
-پلاس ترکیم دو ماه دیگه تمومه,از الان میتونم تمدیدش کنم؟
-اگه کسی از ترکیه یا همینجا بخواد برام انجامش بده باید از اکانتم ساین اوت کنم؟
-کد دو مرحله ای رو موقتا برای اینکار غیر فعال کنم مشکلی نداره؟
ساعت گوشی رو دستی تغییر دادی؟

• Like
Reactions: db07

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or