PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به نظر شما، بازی هایی مثل Hades و Sekiro ممکنه به پلاس بیان؟
چون الان تخفیف های خوبی خورده، موندم بخرم یا نه
سلام
اینکه ممکنه بیاد یا نیاد یا اصلا کی بیاد که من نمیدونم و اینجا هیچ عزیز دیگه ایم نمیدونه این و فقط خود سونی میدونه دوسته عزیز.
اما اگر نظر من میخوای اگر پلاس داری طولانی مدت به نظرم مثله من صبر کن هرچی سونی داد گذاشت رو پلاسش دستش درد نکنه بازی میکنیم هزینه اضافی دیگه ای نمیکنیم بجز سالی یک فیفا و یکدونه گرند توریسمو برای کل نسل.
اما اگر پلاستون ظرفیتی هرسال باید عوضش کنی مثلا سکیرو هیدیس تو اسنشیالش داد که اعتبار پلاس تمام شد بپره و شما این دوتا بازیو خیلی دوست داری داشته باشیش خب بخرید.
اگرم رو اکسترا یا دلوکس همون پرمیوم بده که فرقی نداره ظرفیتیم پلاس خریده باشید تمامم بشه یک اکانت ظرفیتی دیگه ام بخری میتونی بازیش کنی تا زمانیکه قراردادش تمام بشه برش داره از سرویس.

• Like
Reactions: al'ar
من سالهاست پلاس آمریکا روی اکانت خودم دارم. اگر الان پلاس ترکیه بگیرم بازیهای ماهیانه ای که روی پلاس خودم داشتم قابل استفاده هستند ؟

منم رفتم تا 2025 :D
هرچی فک کردم دیدم واقعا بهتر از این تخفیف نمیخوره دیگه. تا دو روز دیگه وقت هست واسه این تخفیف 25% ی. اگه میخواید چیزی پری اوردر بزنید به نظرم اینو بذارید تو اولویت خیلی به صرفه تره :D

من رچت دانلود کردم اما اتوماتیک زبون بازی عوض شد
کسی همچین مشکلی داشته؟
به زبون کرواسی تبدیل شده
بعد از انتخاب سیو گیم
گزینه دوم انتخاب کن
بعد گزینه آخر رو

درواقع گزینه آخر زده فعالسازی زبون کرواسی که شما باید خاموشش کنی
داخل گوگل ترانسلیتور هم می تونی انگلیسی تایپ کنی ولی زبون رو کرواسی بزنی
تا بفهمی گزینه ای که داخل بازی هست به انگلیسی چی میشه

من رچت دانلود کردم اما اتوماتیک زبون بازی عوض شد
کسی همچین مشکلی داشته؟
من کامل تو جریان مشکل شما نیستم اگه زبان بازی از اول انگلیسی بود بعد عوض شد . احیانا اگه نتونستی کاریش کنی سیو بازی از تو کنسول کامل پاک کنی گمونم بازی برگرده به تنظیمات اصلی بازی

• Like
Reactions: SleepyTurtel
رفقا الان مطمئن ترین جا برای اینکه اکانت ترکیه خودمون بسازیم بدیم با کردیت کارت ترکیه برامون پلاس شارژ کنن کجاست ؟
من اکانت از قبل ساخته و اشتراکی و ظرفیتی نمیخوام .
ترجیها این کانال های تلگرام که بچه های 15 ساله با کردیت کارد هکی ترکیه اکانت شارژ میکنن هم نباشه .
اون اولا که ترکیه مد شده بود فکر کنم ترکیه کالا یه اکانت برام شارژ کرد . اگه همون خوبه که بازم بدم همون .
راستی میشه بجای یک سال بگیم دو سال برامون شارژ کنن ؟ منطقی هست ؟

• Like
Reactions: SepehrR
قیمت لیر 2100 تومنه و پلاس دیلاکس هم 460 لیر هست که میشه کمتر از یک میلیون بعد به این کانال دوکی دوکی پیام دادم میگه 1700 . ماشالا .
خب چه کاریه بریم پول بدیم این سایت های دلاری برامون بگیرن خب .

قیمت لیر 2100 تومنه و پلاس دیلاکس هم 460 لیر هست که میشه کمتر از یک میلیون بعد به این کانال دوکی دوکی پیام دادم میگه 1700 . ماشالا .
خب چه کاریه بریم پول بدیم این سایت های دلاری برامون بگیرن خب .

دقیقا...داره لیر میخره و شارژ میکنه اما افزایش قیمتشو میاره بر اساس دلار و میگه چون دلار گرون شده اینجوریه قبل سال که واسه خودم گرفتم یکساله رو با حسب قیمت لیر حدود 100 تومن اضافه گرفت . الان لیر اومده پایین تر اما این گرون کرده.

یه سایت دیگه بود gamepermium1 دوستم ازش گرفته قیمتش به لیر نزدیکتره

• Like
Reactions: Scαrface

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or