DedSec88
کاربر سایت
چرا میشه. کمپین خالیش ظاهرا حدود ۵۰ گیگه.نمیشه کمپینش رو جدا دانلود کرد؟
من خودم حدود یه سال پیش بخاطر مود زامبیش بازیو گرفتم و نیازی نبود مولتی یا کمپین نصب بشه.
چرا میشه. کمپین خالیش ظاهرا حدود ۵۰ گیگه.نمیشه کمپینش رو جدا دانلود کرد؟
منم دقیقا همین مشکل و داشتم و فقط با همون اسکن اپ موبایل تونستم وارد یکی از اکانتام بشم.یه مشکل عجیبی گرفتار شدم.دیشب روی پلی فایو خود بخود منو ساین ات کرد اون اکانت که پلاس دارم-دو روز پیش شارژ کرده بودم و گیفت کارت خریده بودم روی حسابم-رفتم روی پی سی با ایرانسل وارد سایت سونی نمیشد.-با همراه اول مجبور شدم رمز رو عوض کردم. وارد میشد روی برنامه پی اس روی موبایل و هم روی صفحه سونی روی پی سی ولی روی کنسول باز ارور میداد و میگه رمز اشتباه هست.خلاصه چند بار مجبور شدم رمز رو عوض کنم.باز همون اش و کاسه-نهایت با برنامه اپ روی موبایل و اسکن کد تونستم ساین این کنم
کسی این مشکل براش پیش اومده؟ممکنه هک یا بن شده بودم؟یا کار خود سونی امریکا در فیلتر کردن اینترنت ایران هست علتش؟
یه مشکل عجیبی گرفتار شدم.دیشب روی پلی فایو خود بخود منو ساین ات کرد اون اکانت که پلاس دارم-دو روز پیش شارژ کرده بودم و گیفت کارت خریده بودم روی حسابم-رفتم روی پی سی با ایرانسل وارد سایت سونی نمیشد.-با همراه اول مجبور شدم رمز رو عوض کردم. وارد میشد روی برنامه پی اس روی موبایل و هم روی صفحه سونی روی پی سی ولی روی کنسول باز ارور میداد و میگه رمز اشتباه هست.خلاصه چند بار مجبور شدم رمز رو عوض کنم.باز همون اش و کاسه-نهایت با برنامه اپ روی موبایل و اسکن کد تونستم ساین این کنم
کسی این مشکل براش پیش اومده؟ممکنه هک یا بن شده بودم؟یا کار خود سونی امریکا در فیلتر کردن اینترنت ایران هست علتش؟
مشکل ساین آوت شدن نداشتم، ولی الان رفتم چک کردم، بدون وی پی ان نمیشد وارد اکانت شد تو سایت سونی.یه مشکل عجیبی گرفتار شدم.دیشب روی پلی فایو خود بخود منو ساین ات کرد اون اکانت که پلاس دارم-دو روز پیش شارژ کرده بودم و گیفت کارت خریده بودم روی حسابم-رفتم روی پی سی با ایرانسل وارد سایت سونی نمیشد.-با همراه اول مجبور شدم رمز رو عوض کردم. وارد میشد روی برنامه پی اس روی موبایل و هم روی صفحه سونی روی پی سی ولی روی کنسول باز ارور میداد و میگه رمز اشتباه هست.خلاصه چند بار مجبور شدم رمز رو عوض کنم.باز همون اش و کاسه-نهایت با برنامه اپ روی موبایل و اسکن کد تونستم ساین این کنم
اکانت نه.ولی ازشون گیفت کارت و پلاس خریدم که همیشه میخرم و مطمعن هستن -سایت اوریجینال کییه سوال
این چند روز اکانتتون رو در اختیار سایت و فروشنده ای گذاشتید؟اگه گذاشتید کدوم؟
کمپین سینگلهدوستان رفتم کال اف که رو پلاس اومده بریزم ۳۰۰ خورده ای حجم داشت اگه فقط بخش انلاینش رو بخوام کدوم رو باید نصب کنم ؟!
کمپینش سینگل پلیر میشه ؟!
مثل اینکه باید اون فایل ۱۷۵ گیگی رو هم دانلود کرد، البته مطمئن نیستم.اقا این کال اف برای بخش سینگل کدوم فایلا رو باید بگیریم؟ فقط همون سه تا پارتی که نوشته کمپین؟ من اینا رو زدم دانلود پارت یک در حد ۳۰۰ مگ گرفت ولی هنوز ایکون بازی رو صفحه هوم نیومده
اون 175 گیگ بیس اصلی بازیه و ظاهرا باید دانلود بشه حقیقتا تف به اکتیویژن که برای یه کمپین 5 ساعته باید 200 گیگ دانلود کرداقا این کال اف برای بخش سینگل کدوم فایلا رو باید بگیریم؟ فقط همون سه تا پارتی که نوشته کمپین؟ من اینا رو زدم دانلود پارت یک در حد ۳۰۰ مگ گرفت ولی هنوز ایکون بازی رو صفحه هوم نیومده
هولی شتتتتتت ۲۰۰ گیگ برای ۵-۶ ساعت