PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نه منظور من هم بازی با اکانت خودم بود
ولی میگم من وقتی اکانت خودم پلاس داشت این بازی رو اد کرده بودم تو لایبریری که بعدا بازی کنم ، ولی الان توی لابریری دیگه نیست ! در صورتی که من اوهن موقع شنیده بودم اگ اد تو لایبریری رو بزنی دیگه هر وقت دلت خواست میتونی اون بازی رو داشته باشی !
حالا من میگم نکنه چون الان پلاسم تموم شده نشونش نمیده توی لایبریری ؟ اگه به خاطر نداشتن پلاس هست که حذف شده ، آیا با خرید دوباره پلاس برمیگرده ؟
ولی سوال اصلی من اینه که اگه جواب سوال قبلیم بله هست ، آیا میشه اکانت دیگه ای بخرم که پلاس هم داشته باشه و من پرایمری کنم تا در این صورت بازی روی اکانت خودم برگرده ؟
دوست عزیز لایسنس بازی مربوط به اکانت شماست وقتی شما یه اکانت پلاس دار دیگه رو پرایمری میکنی فقط به بازی های اون اکانت دسترسی داری نه اکانت خودت همونطور که دوستان گفتن تنها راه شما برای فعال کردن اون بازی خرید پلاس رو اکانت خودته

• Like
Reactions: Darkside Fury
دوست عزیز لایسنس بازی مربوط به اکانت شماست وقتی شما یه اکانت پلاس دار دیگه رو پرایمری میکنی فقط به بازی های اون اکانت دسترسی داری نه اکانت خودت همونطور که دوستان گفتن تنها راه شما برای فعال کردن اون بازی خرید پلاس رو اکانت خودته
درسته متوجه شدم ، ممنون از دوستان

ماه خوبی هست اما نه برای من nioh رو که جویدم پلاتش کردم هر ۳ تا dlc شم رفتم .بازی فوق العاده است کسایی که بازی نکردن از دست ندن.
Outlast را هم یکم اولاشو روی سوییچ بازی کردم خیلی خوشم نیومد حالا روی ps4 دوباره میرم

چند روز پیش داشتم تو این تایپیکامیگشتم یکی داشت ازش niohتعریف میکرد بعد پیش خودم گفتم عجب بازی از دست دادم برم دنبالش که خبر اینجا دیدم ذوق کردم <:-P

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or