دلیلی نگفتن که چرا یهو بازی روعوض کردن؟
دقیقا!یادم نمیاد هیچوقت سونی تا به این اندازه سخاوتمند شده باشهجالبه نسخه دیلاکس دیترویت رو هم مجانی کردن که Heavy rain رو هم داره عملا ۲ تا بازیه
قفل میشهخوب دوستان من اگر رو اکانتی که پلاس دارم بازیهای مجانی پلاس رو دانلود کنم و بعد اشتراک پلاسم تموم بشه و بازی قفل بشه
ایا اگر رو یه اکانت دیگه پلاس بگیرم و شیر کنم رو دستگاه اون بازیها قفلشون باز میشه؟
همیشه روی اکانتتون میمونه. اون یک ماه زمانی هست که فرصت دارید بازی رو بگیرید.من اگه الان ی بازی رایگان پلاس بگیرم فقط تو این یک ماه میتونم بازی کنم یا واسه همیشه هست ک پلاس دارم
سلامسلام.
می دونم این سوال رو همین چند پست بالاتر پرسیدن ولی من یک ابهامی داشتم در موردش:
من تا حالا PS PLUS کلا نداشتم و حتی 14 روز رایگان ابتدایی خود کنسول رو هم تا حالا فعال نکردم. الآن مثلا من 14 روز رایگان کنسول رو فعال کنم و دیترویت رو بگیرم و کامل دانلودش کنم. بعد مثلا PS PLUS ام تموم بشه بعد یکسال دیگه بیام PS PLUS بگیرم بخوام دیترویت رو بازی کنم، امکانش هست؟
درودسلام سه سوال دارم جواب واضحی براش تو نت پید نکردم . اگه یه اکانت روی Ps4 باشه که پلاس داشته باشه و پلاسشو با اکانت خودم شیر کنم . آیا میتونم بازی های رایگان را روی اکانت خودم دانلود کنم و در library خودم داشته باشم ؟ یا فقط باید اکانت خودم پلاس داشته باشه تا بتونم بازی های رایگانو روی اکانت خودم دی ال کنم ؟ میخوام این اکانتای 14 روزه که بعضی سایتا برای فروش میذارنو بخرم اما باید بدونم بازیها رو فقط روی اکانت 14 روزه میشه دانلود کرد یا اکانت خودم . ممنون میشم کسی که مطمئنه شفاف سازی کنه