PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب دوستان من اگر رو اکانتی که پلاس دارم بازیهای مجانی پلاس رو دانلود کنم و بعد اشتراک پلاسم تموم بشه و بازی قفل بشه
ایا اگر رو یه اکانت دیگه پلاس بگیرم و شیر کنم رو دستگاه اون بازیها قفلشون باز میشه؟

خوب دوستان من اگر رو اکانتی که پلاس دارم بازیهای مجانی پلاس رو دانلود کنم و بعد اشتراک پلاسم تموم بشه و بازی قفل بشه
ایا اگر رو یه اکانت دیگه پلاس بگیرم و شیر کنم رو دستگاه اون بازیها قفلشون باز میشه؟
قفل میشه
نه باید رو همون اکانت که بازی ها تو لایبرریش هست پلاس بگیری

سلام.
می دونم این سوال رو همین چند پست بالاتر پرسیدن ولی من یک ابهامی داشتم در موردش:
من تا حالا PS PLUS کلا نداشتم و حتی 14 روز رایگان ابتدایی خود کنسول رو هم تا حالا فعال نکردم. الآن مثلا من 14 روز رایگان کنسول رو فعال کنم و دیترویت رو بگیرم و کامل دانلودش کنم. بعد مثلا PS PLUS ام تموم بشه بعد یکسال دیگه بیام PS PLUS بگیرم بخوام دیترویت رو بازی کنم، امکانش هست؟

سلام.
می دونم این سوال رو همین چند پست بالاتر پرسیدن ولی من یک ابهامی داشتم در موردش:
من تا حالا PS PLUS کلا نداشتم و حتی 14 روز رایگان ابتدایی خود کنسول رو هم تا حالا فعال نکردم. الآن مثلا من 14 روز رایگان کنسول رو فعال کنم و دیترویت رو بگیرم و کامل دانلودش کنم. بعد مثلا PS PLUS ام تموم بشه بعد یکسال دیگه بیام PS PLUS بگیرم بخوام دیترویت رو بازی کنم، امکانش هست؟
سلام
بله هروقت پلاس فعال داشته باشید هر بازی که قبلا واسه پلاس دانلود کردید میتونید بازی کنید

• Like
Reactions: titansarus
سلام.
آقا من دیتای این نسخه از بازی دیتروید رو که رایگان شده از کجا می‌تونم دانلود کنم؟
کلا بهتره جدا دانلود بشه یا از همون پی اس ۴ هم میشه دانلود کرد؟

سلام یه سوال دارم جواب واضحی براش تو نت پیدا نکردم . اگه یه اکانت روی Ps4 باشه که پلاس داشته باشه و پلاسشو با اکانت خودم شیر کنم . آیا میتونم بازی های رایگان را روی اکانت خودم دانلود کنم و در library خودم داشته باشم ؟ یا فقط باید اکانت خودم پلاس داشته باشه تا بتونم بازی های رایگانو روی اکانت خودم دی ال کنم ؟ میخوام این اکانتای 14 روزه که بعضی سایتا برای فروش میذارنو بخرم اما باید بدونم بازیها رو فقط روی اکانت 14 روزه میشه دانلود کرد یا اکانت خودم . ممنون میشم کسی که مطمئنه شفاف سازی کنه

آخرین ویرایش:
سلام سه سوال دارم جواب واضحی براش تو نت پید نکردم . اگه یه اکانت روی Ps4 باشه که پلاس داشته باشه و پلاسشو با اکانت خودم شیر کنم . آیا میتونم بازی های رایگان را روی اکانت خودم دانلود کنم و در library خودم داشته باشم ؟ یا فقط باید اکانت خودم پلاس داشته باشه تا بتونم بازی های رایگانو روی اکانت خودم دی ال کنم ؟ میخوام این اکانتای 14 روزه که بعضی سایتا برای فروش میذارنو بخرم اما باید بدونم بازیها رو فقط روی اکانت 14 روزه میشه دانلود کرد یا اکانت خودم . ممنون میشم کسی که مطمئنه شفاف سازی کنه
درود

فقط رو اکانت اصلی که پلاس داره و به مدت همون 14 روز قابل استفاده هست.

• Like
Reactions: iman136938
سلام دوستان من میخوام انلاین بازی کنم میخواستم پلاس یکساله بگیرم که بین 700 تومن تا 900 تومن هست
حالا سوالم اینه که این اکانت پلاس قانونی 14 روزه چیه همه دارن میخرن ؟ میدونم به شکل یک اکانته که میتونم پرایمری کنم و با اکانت خودم انلاین بازی کنم
میخوام بدونم مشکلی از بابت بن شدن ایجاد نمیکنه ؟
و اینکه بازی های رایگان فقط روی همون اکانت 14 روزه استفاده میشه ؟
در کل حساب کردم برای یکسال اینطوری خیلی خیلی کمتر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or