PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.
می دونم این سوال رو همین چند پست بالاتر پرسیدن ولی من یک ابهامی داشتم در موردش:
من تا حالا PS PLUS کلا نداشتم و حتی 14 روز رایگان ابتدایی خود کنسول رو هم تا حالا فعال نکردم. الآن مثلا من 14 روز رایگان کنسول رو فعال کنم و دیترویت رو بگیرم و کامل دانلودش کنم. بعد مثلا PS PLUS ام تموم بشه بعد یکسال دیگه بیام PS PLUS بگیرم بخوام دیترویت رو بازی کنم، امکانش هست؟
سلام
بله هروقت پلاس فعال داشته باشید هر بازی که قبلا واسه پلاس دانلود کردید میتونید بازی کنید

• Like
Reactions: titansarus
سلام.
آقا من دیتای این نسخه از بازی دیتروید رو که رایگان شده از کجا می‌تونم دانلود کنم؟
کلا بهتره جدا دانلود بشه یا از همون پی اس ۴ هم میشه دانلود کرد؟

سلام یه سوال دارم جواب واضحی براش تو نت پیدا نکردم . اگه یه اکانت روی Ps4 باشه که پلاس داشته باشه و پلاسشو با اکانت خودم شیر کنم . آیا میتونم بازی های رایگان را روی اکانت خودم دانلود کنم و در library خودم داشته باشم ؟ یا فقط باید اکانت خودم پلاس داشته باشه تا بتونم بازی های رایگانو روی اکانت خودم دی ال کنم ؟ میخوام این اکانتای 14 روزه که بعضی سایتا برای فروش میذارنو بخرم اما باید بدونم بازیها رو فقط روی اکانت 14 روزه میشه دانلود کرد یا اکانت خودم . ممنون میشم کسی که مطمئنه شفاف سازی کنه

آخرین ویرایش:
سلام سه سوال دارم جواب واضحی براش تو نت پید نکردم . اگه یه اکانت روی Ps4 باشه که پلاس داشته باشه و پلاسشو با اکانت خودم شیر کنم . آیا میتونم بازی های رایگان را روی اکانت خودم دانلود کنم و در library خودم داشته باشم ؟ یا فقط باید اکانت خودم پلاس داشته باشه تا بتونم بازی های رایگانو روی اکانت خودم دی ال کنم ؟ میخوام این اکانتای 14 روزه که بعضی سایتا برای فروش میذارنو بخرم اما باید بدونم بازیها رو فقط روی اکانت 14 روزه میشه دانلود کرد یا اکانت خودم . ممنون میشم کسی که مطمئنه شفاف سازی کنه
درود

فقط رو اکانت اصلی که پلاس داره و به مدت همون 14 روز قابل استفاده هست.

• Like
Reactions: iman136938
سلام دوستان من میخوام انلاین بازی کنم میخواستم پلاس یکساله بگیرم که بین 700 تومن تا 900 تومن هست
حالا سوالم اینه که این اکانت پلاس قانونی 14 روزه چیه همه دارن میخرن ؟ میدونم به شکل یک اکانته که میتونم پرایمری کنم و با اکانت خودم انلاین بازی کنم
میخوام بدونم مشکلی از بابت بن شدن ایجاد نمیکنه ؟
و اینکه بازی های رایگان فقط روی همون اکانت 14 روزه استفاده میشه ؟
در کل حساب کردم برای یکسال اینطوری خیلی خیلی کمتر

سلام دوستان من میخوام انلاین بازی کنم میخواستم پلاس یکساله بگیرم که بین 700 تومن تا 900 تومن هست
حالا سوالم اینه که این اکانت پلاس قانونی 14 روزه چیه همه دارن میخرن ؟ میدونم به شکل یک اکانته که میتونم پرایمری کنم و با اکانت خودم انلاین بازی کنم
همین چند وقت پیش توی تخفیفات میشد با 450 تا 500 تومن یه ساله شارژ کرد. حواستون یه تخفیفات باشه خوبه

این اکانتا کاملا قانونی ان وهکی تو کار نیست خودتونم می تونید بسازید برید یوتیوب مراحلش هس ساختنشم 10 دقیقه بیشتر طول نمی کشه بازیهام رو همه اکنتا فعال میشه

این اکانتا کاملا قانونی ان وهکی تو کار نیست خودتونم می تونید بسازید برید یوتیوب مراحلش هس ساختنشم 10 دقیقه بیشتر طول نمی کشه بازیهام رو همه اکنتا فعال میشه
اخه اینطوری 24 بار در سال بگیره ادم هر دفعه 5 تومن میشه 120 تومن یکساله
ولی یک ساله الان 800 تا 900 تومنه خیلی به صرفه تره حتی ادم بخره داستان چیه واقعا اینقدر به صرفس ؟

دوست من دقیق میشه بگی بازی های ماهیانه رو میشه رو Library اکانت خودمونم دانلود کنیم یا نه

ولی یک ساله الان 800 تا 900 تومنه خیلی به صرفه تره حتی ادم بخره داستان چیه واقعا اینقدر به صرفس ؟
خب عزیز اونی که 800 900 تومنه از استور خریداری میشه وقیمتش به دلاره اینی که شما می خری اکانتی که پلاس رایگان14 روزه روش فعاله تفاوتشون تو اینه والا تو عملکرد فرقی نمی کنن
دوست من دقیق میشه بگی بازی های ماهیانه رو میشه رو Library اکانت خودمونم دانلود کنیم یا نه
شما اکانت پلاس 14 روزه رو داخلش می ری بازی می زنی تولیست دانلود می ری تو اکانت خودت دانلودش می کنی تا14 روز وقت داری بازی کنی تموم که شد یه اکانت دیگه می گیری اکتیوش می کنی دوباره 14 روز دیگه می تونی همون بازی رو اکانت خودت بازی کنی

پلاس ۱۲ماهه ۲۰٪آف خرده شد36دلار و ۶ماهه هم ۳۰٪آف خرده

با یکی از دوستان هم شیر کنی ارزونترمییفته

رایگان هر اکانت یکبار میتونه !تازه اونم کریدت کارت میخاد

شاید یکی بخاد اکانت اصلی و قدیمی ش پلاس باشه و تروفی هاش سینک بشه مخصوصا کسی که بخاد بازیهای فیری شده پلاس رو بازی کنه ک باید اکانت اصلی پلاس باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or