دقیق نمیدونم ولی احتمالا ندونی و بشی ظرفیت ۳ و ندونسته انلاین شی و سونی یه حرکتی روت بزنهالان من پلاس اشتراکی ظرفیت 2 از کسی که نمیشناسمش بخرم در صورت خیانت طرف بدترین سناریو چی میتونه باشه. بدتر از این میشه که من میشم ظرفیت 3 و فقط باید داخل اون اکانت که یوزر پس رو هم ندارم بازی کنم؟ ممکنه کلا اون اکانت غیر فعال و یا حتی Delete بشه از روی کنسولم؟
فکر کنم نوشته بود برای 29 روز یعنی تا 11 برج 7 میلادی رایگانه .bo3 برای ممبرای پلاس رایگان شده تو همه استورا حجمش حدود 70 گیگ اولشم میپرسه می خوای اول بخش زامبی dl شه یا مالتی
اون مدت زمانیه که فرصت داری بازی رو بزنی رو اکانتت، وگرنه تا وقتی که پلاس داشته باشی بازی برات رایگان قابل بازیهفکر کنم نوشته بود برای 29 روز یعنی تا 11 برج 7 میلادی رایگانه .
یه سوال مگه بازی بخش داستانی نداره . یعنی فقط مولتی و بخش زامبیش مجانی شده.bo3 برای ممبرای پلاس رایگان شده تو همه استورا حجمش حدود 70 گیگ اولشم میپرسه می خوای اول بخش زامبی dl شه یا مالتی
اون سوالی که اول میپرسه برای اولویت دانلود هست. بازی کامله.یه سوال مگه بازی بخش داستانی نداره . یعنی فقط مولتی و بخش زامبیش مجانی شده.
مثل بقیه بازیای پلاس یک ماه رایگانههنوز cod bo3 رایگانه؟؟
تا کی رایگانه؟؟
اینو که من توی استور امریکا هم دیدمآقایون استور امارات عجب تخفیفایی زده واسه ماه رمضون
بتلفیلد 1 و بتلفیلد 4 و بتلفیلد هاردلاین
هرسه توی یه باندل 18 دلار !!!!!!!! عالیه
با دی ال سی هاشون
استور امریکا زده 40 دلار همون باندل رواینو که من توی استور امریکا هم دیدم