Mohamad1376
کاربر سایت
bo3 برای ممبرای پلاس رایگان شده تو همه استورا حجمش حدود 70 گیگ اولشم میپرسه می خوای اول بخش زامبی dl شه یا مالتی
فکر کنم نوشته بود برای 29 روز یعنی تا 11 برج 7 میلادی رایگانه .bo3 برای ممبرای پلاس رایگان شده تو همه استورا حجمش حدود 70 گیگ اولشم میپرسه می خوای اول بخش زامبی dl شه یا مالتی
اون مدت زمانیه که فرصت داری بازی رو بزنی رو اکانتت، وگرنه تا وقتی که پلاس داشته باشی بازی برات رایگان قابل بازیهفکر کنم نوشته بود برای 29 روز یعنی تا 11 برج 7 میلادی رایگانه .
یه سوال مگه بازی بخش داستانی نداره . یعنی فقط مولتی و بخش زامبیش مجانی شده.bo3 برای ممبرای پلاس رایگان شده تو همه استورا حجمش حدود 70 گیگ اولشم میپرسه می خوای اول بخش زامبی dl شه یا مالتی
اون سوالی که اول میپرسه برای اولویت دانلود هست. بازی کامله.یه سوال مگه بازی بخش داستانی نداره . یعنی فقط مولتی و بخش زامبیش مجانی شده.
مثل بقیه بازیای پلاس یک ماه رایگانههنوز cod bo3 رایگانه؟؟
تا کی رایگانه؟؟
اینو که من توی استور امریکا هم دیدمآقایون استور امارات عجب تخفیفایی زده واسه ماه رمضون
بتلفیلد 1 و بتلفیلد 4 و بتلفیلد هاردلاین
هرسه توی یه باندل 18 دلار !!!!!!!! عالیه
با دی ال سی هاشون
استور امریکا زده 40 دلار همون باندل رواینو که من توی استور امریکا هم دیدم
میتونه ولی هربار باید وارد اکانت بشه بازیارو بزنه رو دانلود مستقیم از اکانت خودش نمیتونه بره استور بگیرهسلام دوستان یه سوال دارم نمیدونم قبلا پرسیدن یا نه
من میخوام پلاس بگیرم بعد اکانتم بدم دوستم رو دستگاهش اکتیو کنه اون وقت دوستم هم میتونه از این بازیای رایگان استفاده کنه رو اکانت خودش یا فقط با همو اکانت که پلاس داره میشه؟
همین که میشه یا ن خواستم بدونم ممنونمیتونه ولی هربار باید وارد اکانت بشه بازیارو بزنه رو دانلود مستقیم از اکانت خودش نمیتونه بره استور بگیره
داداش اصلا دانلود نکن که پشیمون میشیبچه ها COD:BO3 جدا از اولویت بخش مولتی و زامبی پارت اولی که دانلود میشه برا بخش داستانیشه؟اگه اره چند گیگشو باید دانلود کنیم تا داستان تموم شه؟