شما gift card اماراتو از كجا ميخري ميشه خصوصي مسيج بدياستور امریکا زده 40 دلار همون باندل رو
و اینکه گیفت کارت و پلاس امارات به پول ما ارزون تر درمیاد تو سایتا
مثلا من پلاس سه ماهه امارات رو 70 تومن گرفتم درحالی که واسه امریکا 180 تومنه
شما gift card اماراتو از كجا ميخري ميشه خصوصي مسيج بدياستور امریکا زده 40 دلار همون باندل رو
و اینکه گیفت کارت و پلاس امارات به پول ما ارزون تر درمیاد تو سایتا
مثلا من پلاس سه ماهه امارات رو 70 تومن گرفتم درحالی که واسه امریکا 180 تومنه
دوست عزیز الان کلی پلیر توشه ها!!! چطوری مال شما هیچی نداره؟بازی بدی نیست!ولی در حد cod نیست!داداش اصلا دانلود نکن که پشیمون میشی
70 گیگ الکی وقتمو تلف کردم دانلود شه
بازیش خیلی چرته
همون خودشم میدونست پلیر نداره رایگانش کرد منت بذاره سرمون
من که زدم multiplayer اول دانلود شه بخش داستانیش تا وقتی دانلودش کامل بشه قفل بود
حالا تو زامبی رو بزن شاید بخش داستانیش زودتر ready بشه
در کل اصلا بازی جذابی نیست
والا من که چند بار زدم مد های مختلف هیچی پیدا نکرددوست عزیز الان کلی پلیر توشه ها!!! چطوری مال شما هیچی نداره؟بازی بدی نیست!ولی در حد cod نیست!
دقیقا اگه خوصله داشته باشی خوبه!جز این نه!!!کد ۴ هم که شد همیشه انلاین!یک سر به بتل ۱ بزنوالا من که چند بار زدم مد های مختلف هیچی پیدا نکرد
منم دقیقا همینو میگم
به عنوان یه بازی مستقل بخوایم نگاه کنیم راضی کننده س
اما خیلی خورد تو ذوقم وقتی دیدم CoD اینجوریه به خاطر همین پاکش کردم
آقا سر به سر من نذارید واقعا هوی رین رایگان شد بالاخره؟ من این لیستو هیچ جا بین سایتا نتونستم پیدا کنم.PS+ July 2018
Absolver (PS4)
Heavy Rain (PS4)
Rayman HD (PS3)
Extreme Exorcism (PS3)
Space Overlords (PS Vita + PS4)
Zero Escape: Zero Time Dilemma (PS Vita)
بازی ای که میخواستم بخرم رایگان شد اولین باره تو زندگیم یه جا شانس میارمPS+ July 2018
Absolver (PS4)
Heavy Rain (PS4)
Rayman HD (PS3)
Extreme Exorcism (PS3)
Space Overlords (PS Vita + PS4)
Zero Escape: Zero Time Dilemma (PS Vita)
دوستان یه سوال من الان یه اکانتی دارم که همش تو اون پلاس فعال کردم حالا پلاسش تموم شده و نمیخوام پلاس بگیرم چون بازی های خطی باد کرده رو دستم حالا بازی هوی رین رایگان شده اگه یه اکانت دیگه بسازم و تو اکانتی که ساختم پلاس رایگان دو روزه فعال کنم و هوی رین رو تو اون اکانت وارد library کنم بعدا که اکانت اصلیمو پلاسشو فعال کردم میشه از هوی رین استفاده کرد توجه کنید دو تا اکانت جدا منظورمه!!!!!
اكانت هكيه؟ بايد بري داخلش active as primary بزني بازيو هم بزني توي ليست دانلود بعد بري توي اكانت خودت دان كنيسلام
من روی کنسولم یه اکانت خریدم که پلاس هستس ، و یک اکانت هم از قبل که بازی میکردم روش هستش ، میخواستم ببینم راهی هستش که پلاس این اکانت جدیدمو به این یکی اکانتم منتقل کنم ؟
میخوام بازی رایگان این ماه پلاس رو روی اکانت اصلی خودم که پلاس نیست دانلود کنم ، راهی نیستش که بشه شیر کردش روی اکانت های کنسول خودم ؟
از اين راه استفاده كردي نه هكي نيستاز اکانت پلاس ام زدم دانلود شه ، تو اون یکی اکانتم هم داره دانلود میشه ، مرسی
نمیدونم هکیه یا نه ، از اینجا گرفتم
آموزش گرفتن پلاس رایگان 14 روزه – دنیای آموزش های تکنولوژی