ps34
Gold User
سلام.یه گیفت 10 دلاری بخر بعد خودت از استور پلاس یک ماهه بگیرسلام چرا پلاس یه ماهه هیچ موجود نیست ؟ حوصلم رو سر برده هر جا میرم زده اتمام موجودی !
سلام.یه گیفت 10 دلاری بخر بعد خودت از استور پلاس یک ماهه بگیرسلام چرا پلاس یه ماهه هیچ موجود نیست ؟ حوصلم رو سر برده هر جا میرم زده اتمام موجودی !
این پلاست که داره تموم میشه 1 ساله بوده؟؟؟ اگر یک ساله بوده وقتی تموم شد یه 2 روز مجانی هم داری که باید فعالش کنی.هر وقت بازی ها اومدن 2 روزه رو فعال کن بعدش هر وقت پلاست رو شارژ کردی بازیشون کن.شت. پلاس من 2 روز دیگه تموم میشه. بازی ها رو نمیتونم بگیرم.
آرهمن از پلاسم دو ماه مونده
الان اکانتم توش پول هست
پلاس بگیرم اضافه میشه به همین دوماه؟
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
اگه منظورتون بازیای ماهانه پلاسه خیر تا زمانی که پلاس رو همون اکانت خریداری نشه باز نمیشنسلام دوستان من پلاسمتموم شد
کسی جایی میشناسه پلاس هکی بخریم؟
۶۰۰ هزار تومان هستش یک ساله...
اصلا ارزشندازه ادمپولمداشته باشه بده...
بعد بازی هایی که روی این اکانتم فعال هستش رویاکانته بعدی همکار میکنه؟؟؟
کسی جایی رومیشناسه معتبر بخریم هکی فقط پلاس...
Sent from my iPhone using Tapatalk
باید سعی کنی هرچه سریع تر بازیهای پلاستو تمومکنی . من دارم این کارو میکنم . خخخخ خخااااپس یه نفر گفت میشه اینکاروکرد....
در واقع به درد نمیخوردن دیگه....
نابود شدیمرفتدهمه بازی ها نصفه موندن
مطمونید نمیشه؟؟؟؟خیلی ناجوووره که....ای بابا....
Sent from my iPhone using Tapatalk
مال من دیگه موند داداش...مگر اینکه بخرممممممباید سعی کنی هرچه سریع تر بازیهای پلاستو تمومکنی . من دارم این کارو میکنم . خخخخ خخ
.سلام دوستان من بالاخره یه پلاس امارات خریدم فقط میخوام مطمئن بشم که میشه این کد را نگه داشت و مثلا دو ماه دیگه وارد کرد ؟؟؟