PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان
من اگه بخوام پلاس یک ماهه رو از خود استور پلی استیشن بخرم احتیاج به کردیت کارت دارم یا با موجودی والت میتونم بخرم و فعالش کنم؟
مرسی
با خود والت میتونید بخرید ولی اگه دلیل خاصی برای خرید یک ماهه ندارید یک‌ساله بگیرید چون یک ماه و سه ماه از نظر قیمت اصلا به صرفه نیستن و یک‌ساله خیلی ارزون‌تر درمیاد

مسخره بازی اماراتی ها باعث شد Heavy rain به کسایی که پلاس امارات داشتن نرسه :|
کلا هوی رین تو استور امارات موجود نیست(فروشش تو امارات ممنوعه) و به همین دلیل این ماه فقط Aboslver شده بازی رایگان پلاس امارات ...
حداقل یه چی دیگه رایگان میکردن نامردا :/

چند روزه پلاسم تموم شده ، یادمه پارسال یک ساله گرفته بودم ۱۹۵ تومن . الان داشتم قیمت هارو نگاه میکردم که دوباره شارژ کنم دیدم ۳ ماهه ۲۲۰ :D

مسخره بازی اماراتی ها باعث شد Heavy rain به کسایی که پلاس امارات داشتن نرسه
کلا هوی رین تو استور امارات موجود نیست(فروشش تو امارات ممنوعه) و به همین دلیل این ماه فقط Aboslver شده بازی رایگان پلاس امارات ...
حداقل یه چی دیگه رایگان میکردن نامردا :/
بغير اون دوتا بازي dg
هم فري هست

بغير اون دوتا بازي dg
هم فري هست
اره جدیدا Nex Machina رو اضافه کردن.
اون موقع که پست دادم فقط Absolver فری بود(Space Overlords کراس پلی ویتا و ps4ه و واسه پلاس آمریکا هم فری شده،منظورم از بازی فری اون دسته بازی هایی بود که فقط رو ps4 موجوده )

من هنوز نتونستم خودمو قانع کنم که این پول رو بدم :D فعلا دارم بی پلاس سر‌میکنم
خيلي رو اعصابه اين موضوع ! نصف پول كنسول رو بايد براي يك سال پلاس هزينه كنيم ! من خودمم پلاسم داره تموم مي شه ولي مثل شما زورم مياد واقعا :D ولي مي ترسم نگيرم دو سه ماه ديگه بشه ٨٠٠ تومن كه ميشه :D

• Like
Reactions: tempest
سلام دوستان. ببخشید اینجا می نویسم. من تو عید پلاس 1 ساله گرفتم و الان میخوام کنسولو بفروشم و چند ماه از پلاسم مونده بعلاوه 10 دلار موجودی . اگر خواستید با قیمت خیلی کمتر از بازار می فروشم. با تشکر

دوستان پلاس امارات سه ماهه صد تومان خوبه بخرم؟؟؟ بعد کد پلاس که محدودیت زمانی نداره یعنی هر وقت بخوای میتونی کدا وارد کنی و از اون به بعد سه ماه رایگانه؟؟؟

سلام دوستان. ببخشید اینجا می نویسم. من تو عید پلاس 1 ساله گرفتم و الان میخوام کنسولو بفروشم و چند ماه از پلاسم مونده بعلاوه 10 دلار موجودی . اگر خواستید با قیمت خیلی کمتر از بازار می فروشم. با تشکر
مشخصات اکانتت رو‌ بزن توی بازارچه همین بازارسنتر و بفروشش.این تاپیک‌ شاید کسی سر نزنه.
خرید و فروش بازی

• Like
Reactions: mesi08
دوستان پلاس امارات سه ماهه صد تومان خوبه بخرم؟؟؟ بعد کد پلاس که محدودیت زمانی نداره یعنی هر وقت بخوای میتونی کدا وارد کنی و از اون به بعد سه ماه رایگانه؟؟؟
سلام اینو نمیدونم که اگر کد رو نگه داری بعدا میشه زد یا نه
اما میدونم که اگر مثلا الان از پلاس 2 ماه مونده
یه پلاس 3 ماهه هم بزنی 3 ماه به اون اضافه میشه
یعنی میشه 5 ماه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or