PS Plus alert! Mad Max and Trackmania Turbo for PS4 are coming to Plus members in April
اگه از بازیای رایگان پلاس بوده روی همون اکانتی که بازی گرفته شده باید پلاس فعال بشهسلام دوستان من با یه اکانت که قبلا پلاس داشت یه بازی رو گرفتم و الان روی یه اکانت دیگه پلاس دارم اما نمیزاره وارد بازی بشم. هردو اکانت هم پرایمری برای ps4 ام فعالن . مگه نباید پلاس برای اون یکی اکانت هم شیر بشه و من بتونم بازی کنم ؟ چکار میتونم بکنم ؟ میشه راهنمایی کنید ممنون .
خب اگه برای مولتی میخوای که فرقی نداره . بگیرسلام
اکانت پلاس امارات چطوره؟
خیلیا بد میگن ، من فقط برا بازی مولتی میخام کاری به بازی رایگان ندارم
خودم امارات دارم مهدي قبلشم امريكا داشتم خيلي هم خوبه تخفيفهاشم بهترهسلام
اکانت پلاس امارات چطوره؟
خیلیا بد میگن ، من فقط برا بازی مولتی میخام کاری به بازی رایگان ندارم
عالیه منم جفتش رو بازی نکردم beyond رو میخواستم بخرم که مجانی میشه
دو شنبه فعال کن بازیای این ماهو بگیرآقا یه سوال فنی
من دو روز پلاس رایگانو کی بزنم که هم بازی های این ماهو ادد کنم تو اکانت هم ماه بعدی که بعدا دوباره پلاس خریدم داشته باشمشون
پلاس دو روزه هیچ رقمه واسه من فعال نمیشه.
اصلا گزینه ای براش نیست
کسی تونسته تازگیا پلاس بگیره؟
هر 365 روز 1 بار میتونی اینکارو انجام بدیمن روش خودم رو میگم
من وارد بخش مولتی پلایر یک بازی که مولتی داره میشم اونجا ازم پلاس خواست و بهم پلاس دو روزه پیشنهاد داد
نمیدونم چندبار میشه انجامش داد چون من فقط یکبار انجام دادم
دقیقا به همین روشی که دوستمون نینجا گفت رو انجام بده چون تنها راهش همینه اما توجه کن سالی فقط ۱ بار میتونی این دو روز رو بگیری و اگر فکر میکنی زودتر از ۱ سال گذشته این ۲ روز مجانی رو گرفتی پس دیگه کلا گزینش برات نمیاد.پلاس دو روزه هیچ رقمه واسه من فعال نمیشه.
اصلا گزینه ای براش نیست
کسی تونسته تازگیا پلاس بگیره؟
دقیقا به همین روشی که دوستمون نینجا گفت رو انجام بده چون تنها راهش همینه اما توجه کن سالی فقط ۱ بار میتونی این دو روز رو بگیری و اگر فکر میکنی زودتر از ۱ سال گذشته این ۲ روز مجانی رو گرفتی پس دیگه کلا گزینش برات نمیاد.