zilyzal
کاربر سایت
دو شنبه فعال کن بازیای این ماهو بگیرآقا یه سوال فنی
من دو روز پلاس رایگانو کی بزنم که هم بازی های این ماهو ادد کنم تو اکانت هم ماه بعدی که بعدا دوباره پلاس خریدم داشته باشمشون
سه شنبه بازیای ماه بعد میاد اونارو اضافه کن
دو شنبه فعال کن بازیای این ماهو بگیرآقا یه سوال فنی
من دو روز پلاس رایگانو کی بزنم که هم بازی های این ماهو ادد کنم تو اکانت هم ماه بعدی که بعدا دوباره پلاس خریدم داشته باشمشون
پلاس دو روزه هیچ رقمه واسه من فعال نمیشه.
اصلا گزینه ای براش نیست
کسی تونسته تازگیا پلاس بگیره؟
هر 365 روز 1 بار میتونی اینکارو انجام بدیمن روش خودم رو میگم
من وارد بخش مولتی پلایر یک بازی که مولتی داره میشم اونجا ازم پلاس خواست و بهم پلاس دو روزه پیشنهاد داد
نمیدونم چندبار میشه انجامش داد چون من فقط یکبار انجام دادم
دقیقا به همین روشی که دوستمون نینجا گفت رو انجام بده چون تنها راهش همینه اما توجه کن سالی فقط ۱ بار میتونی این دو روز رو بگیری و اگر فکر میکنی زودتر از ۱ سال گذشته این ۲ روز مجانی رو گرفتی پس دیگه کلا گزینش برات نمیاد.پلاس دو روزه هیچ رقمه واسه من فعال نمیشه.
اصلا گزینه ای براش نیست
کسی تونسته تازگیا پلاس بگیره؟
دقیقا به همین روشی که دوستمون نینجا گفت رو انجام بده چون تنها راهش همینه اما توجه کن سالی فقط ۱ بار میتونی این دو روز رو بگیری و اگر فکر میکنی زودتر از ۱ سال گذشته این ۲ روز مجانی رو گرفتی پس دیگه کلا گزینش برات نمیاد.
اکانت 2 روزه یک بار فقط برای هر کنسول هست. یه اکانت 14 روزه هم هست که یک بار برای هر اکانت میشه گرفت ولی باید پی پال وریفای شده یا کارت اعتباری بهش متصل کرد.سلام
سالی یکبار برای هر اکانت یا هر کنسول؟
چون وقتی با یه اکانت پلاسو گرفتم با اکانتای اکتیو دیگه امتحان کردم نشد.
سلام.والا اطلاع دقیقی در این مورد ندارم ولی فکر کنمبرای هر کنسول کلا ۱ بار باشهسلام
سالی یکبار برای هر اکانت یا هر کنسول؟
چون وقتی با یه اکانت پلاسو گرفتم با اکانتای اکتیو دیگه امتحان کردم نشد.
1. تا وقتی پلاس داشته باشی میتونی بازی کنی پلاست تمومشه تا وقتی تمدیدش نکنی نمیتونی اونارو بازی کنیسلام دوستان دو تا سوال مبتدی دارم:
1-این بازی های ماهیانه ای که بصورت رایگان ارائه میکنه فقط توی همون ماه قابل استفاده هستند یا بعدا هم میشه استفاده کرد؟
2-بازی های که توی ماه های قبل رایگان شدن هم قابل دسترس هستش مثلا من الان اکانتم رو بگیرم بازی که شش ماه پیش رایگان شده هم توی لیست هستش ؟
یعنی من اگه الان Beyond رو که رایگانه بگیبرم بعد که پلاسم تموم شد نمیتونم بازی کنم ؟1. تا وقتی پلاس داشته باشی میتونی بازی کنی پلاست تمومشه تا وقتی تمدیدش نکنی نمیتونی اونارو بازی کنی
2. نه
نه بازی قفل میشه تا دوباره پلاس بشی.یعنی من اگه الان Beyond رو که رایگانه بگیبرم بعد که پلاسم تموم شد نمیتونم بازی کنم ؟
مرسی از پاسخ شما...1. تا وقتی پلاس داشته باشی میتونی بازی کنی پلاست تمومشه تا وقتی تمدیدش نکنی نمیتونی اونارو بازی کنی
2. نه
نهسلام دوستان
بازی که قبلا تو پلاس رایگان شده احتمال داره دوباره رایگان بشه مثلا ماه قبل mad max رایگان بود احتمال داره دوباره بعدا رایگان بشه؟؟؟؟