PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ممنون از کمکت. فقط امکان تغییر کشور هم هست؟ آخه من هرجا میبینم فقط امریکا دارن
اگه جایی هم سراغ دارید که مطمئنه و اروپا هم داره پ.خ کنید ممنون میشم
امكان تغيير كشور نيست
اروپا هم پيدا ميشه ولي كمتر كسي ميخره اصولا كسي نمياد بجاي دلار يورو پرداخت كنه و براي پلاسي كه تو ريجن امريكا ٢١٠-٢٢٠ تومن براش درمياد هزينه بيشتري پرداخت كنه
بهتره يه اكانت امريكا بسازيد رو اون پلاس بگيريد شير ميشه رو اكانت اروپاتون
اگر هم نميخوايد يكم بگرديد گيفت كارت اروپا پيدا ميشه اكانتتون رو شارژ كنيد بعد از طريق استور پلاس بگيريد

• Like
Reactions: sam.fisher
دوستان بازی Sky Force Anniversary رو دست کم نگیرین. :D احتمالاً خیلی ها یه نگاه بهش میندازن و میذارنش کنار، ولی واقعاً بازی اعتیادآور و جذابی هست و با وجود قیافه جمع و جورش، به شدت سرگرم کننده ـست!
یادش بخیر سال 84 و اون طرفا بود که یدونه نوکیا 7710 داشتم و با این بازی زندگی میکردم! به قدری بازی کرده بودم که بدون اغراق میتونستم دو تا مرحله اولش رو چشم بسته تموم کنم! :D الآن هم همچنان بعد از این همه سال خیلی جذابیت داره و دارم کلی لذت میبرم ازش.
من این بازی رو ویتا انجام میدم.عجب تجربه خوبی بود این بازی روی ویتا.
بشدت اعتیاد آور و سرگرم کننده.\m/

• Like
Reactions: Dinosaur
دوستان پلاسم تموم شده. برای ادامه بازیهای رایگان پلاس یه اکانت جدید ساختم تا از دو روز پلاس مجانی استفاده کنم اما انگار غیرفعال شده.
کسی اطلاع داره که این پلاس مجانی هنوز هست یا حذف شده؟؟

دوستان پلاسم تموم شده. برای ادامه بازیهای رایگان پلاس یه اکانت جدید ساختم تا از دو روز پلاس مجانی استفاده کنم اما انگار غیرفعال شده.
کسی اطلاع داره که این پلاس مجانی هنوز هست یا حذف شده؟؟
پلاس باید روی اکانتی که بازی توش هست فعال باشه

رو اکانت خودم پلاس بود که تمام شد
با ساخت اکانت و گرفتن پلاس میشه رو اکانت جدید هم بازی کرد

بالاخره کسی پلاس دو روزه رو جدیدا گرفته؟؟
دیروز میدونم یکی از بچه ها گرفته
شدن میشه بازی کرد، ولی اگر اون بازی تو لیست اکانت جدیدت نباشه(یعنی بازی های ماه های قبل باشه) خیر نمیتونی استفاده کنی! اون دو روز فقط به درد بازی هایی که همون موقع هم پلاس هستن میخوره

• Like
Reactions: mgh2225
دوستان بازی رایگان این ماه چرا هنوز معرفی نشدن ماه پیش زودتر معرفی کردن
بنا به یه اسکرین شات لو رفته بازیای پی اس 4 worms و PlayerUnknown's Battlegrounds که البته خیلیا می گن فوتوشاپه

It apparently comes from the German PlayStation site, and confirms that Worms: Battlegrounds and Bound will be available to download on P.S4.

However, there are plenty of people who are disputing this, with some believing the picture to be photoshopped.

بنا به یه اسکرین شات لو رفته بازیای پی اس 4 worms و PlayerUnknown's Battlegrounds که البته خیلیا می گن فوتوشاپه

It apparently comes from the German PlayStation site, and confirms that Worms: Battlegrounds and Bound will be available to download on P.S4.

However, there are plenty of people who are disputing this, with some believing the picture to be photoshopped.
البته اینجا نوشته بازی‌های Worms: Battlegrounds و Bound نه اون دوتایی که گفتین. زیادم بعید نی چون این دو تا بازی‌های ایندی ارزونن.

• Like
Reactions: Emperor visari
البته اینجا نوشته بازی‌های Worms: Battlegrounds و Bound نه اون دوتایی که گفتین. زیادم بعید نی چون این دو تا بازی‌های ایندی ارزونن.
ای بابا ! یعنی پس از عنوان AAA خبری نیس :(

خیلی دوس داشتم PlayerUnknown's Battlegrounds رو تجربه کنم یه جوری جزو پرفورش ترین بازیای آنلاین بوده

خیلی دوس داشتم PlayerUnknown's Battlegrounds رو تجربه کنم یه جوری جزو پرفورش ترین بازیای آنلاین بوده
متاسفانه فعلا فقط واسه ایکس‌باکس وان و پی‌سی منتشر شده :D هنوز حتی واسه‌ پلی‌استیشن 4 نیومده که بخوان فریش کنن :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or