Whitebeard
کاربر سایت
دوستان اگر جایی رو برای فروش گیفت کارت به قیمت مناسب میشناسن، لطفا توی پیام خصوصی دریغ نکنن.
ممنون
ممنون
آموزش SHARE کردن پلاس و بازیهای دیجیتالی بین دو نفر در PS4با سلام من یک سوال دارم پسر عموی من یک اکانت پلاس یکساله خریده و روی دستگاهش sign شده و الان بازی اینفیموس هم رو هم دانلود گرده
میخوام بدون آیا منم میتونم اکانت اونو روی دستگاهم sign کنم و بازیهاشو دان کنم و نصب کنم یسری بازی هم خریده اگر میشه چطوری باید انجام بدم ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر
سلام
يه سوال درباره پلاس uk داشتم از خدمتتون،من ميخوام ١ساله بگيرم و ٢ تا سايت پيدا كردم كه يكي ٢٠٣ تومن ميده و ديگري حدود ٢٥٠ تومن،ميخوام بدونم دليل اين تفاوت چيه؟احيانا ارزونتره مشكلي ممكنه داشته باشه؟(هكي و...)
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
من قبلا امتحان کردم جواب داده!من پلاسم تموم شده.رفتم یه اکانت دیگه ساختم و اون 2 روزی که به صورت Trial میده رو فعال کردم اما برای اکانت اصلیم شیر نشد که بتونم فقط انلاین بازی کنم
این Trial شیر نمیشه برای اکانت اصلی؟مشکل چیه؟
اکانت اصلیم که پرایمری بوده.منظورت اکانتیه که باهاش Trial رو گرفتم؟اره اونم زدم چند دفه هم عوض کردم هر دوتارو اما نمیدونم چرا شیر نمیشه روی اکانت اصلیم.من قبلا امتحان کردم جواب داده!
Primary زدی تو اکانت؟
اکانت اصلی که اینجا دیگه نقشی ندارهاکانت اصلیم که پرایمری بوده.منظورت اکانتیه که باهاش Trial رو گرفتم؟اره اونم زدم چند دفه هم عوض کردم هر دوتارو اما نمیدونم چرا شیر نمیشه روی اکانت اصلیم.
حتی چندتا یورز دیگه هم دارم روی اونا هم شیر نشده
سلام
يه سوال درباره پلاس uk داشتم از خدمتتون،من ميخوام ١ساله بگيرم و ٢ تا سايت پيدا كردم كه يكي ٢٠٣ تومن ميده و ديگري حدود ٢٥٠ تومن،ميخوام بدونم دليل اين تفاوت چيه؟احيانا ارزونتره مشكلي ممكنه داشته باشه؟(هكي و...)
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
تاپيك اموزش شير كردن هستامکانش هست من با دوستم یه پلاسو بخریم بعد شیر کنیم تو دستگاهمون؟
ريجن ١ بصرفه تر هست تخفيفات هم نسبيه نميشه بطور كلي گفت بازياي ماهانه هم همينطور ولي دركل ريجن ١ بهتر و بصرفه تره هم گيفتاش همه جا هست هم اينكه با دلار خريد ميكنيد نه يوروآقا من میخوام یه اکانت بسازم،
به صرفه ترینش کدومه؟
ریجن یک بسازم و دلار بخرم یا ریجن دو بسازم؟
کدوم تخفیفاش بهتره.
کلا میخوام یه اکانت داشته باشم.