Nathan Drake14
کاربر سایت
تاپيك اموزش شير كردن هستامکانش هست من با دوستم یه پلاسو بخریم بعد شیر کنیم تو دستگاهمون؟
ريجن ١ بصرفه تر هست تخفيفات هم نسبيه نميشه بطور كلي گفت بازياي ماهانه هم همينطور ولي دركل ريجن ١ بهتر و بصرفه تره هم گيفتاش همه جا هست هم اينكه با دلار خريد ميكنيد نه يوروآقا من میخوام یه اکانت بسازم،
به صرفه ترینش کدومه؟
ریجن یک بسازم و دلار بخرم یا ریجن دو بسازم؟
کدوم تخفیفاش بهتره.
کلا میخوام یه اکانت داشته باشم.
از قیمت بازی ها تو استور مشخصه!سلام
دوستان دوتا سئوال دارم : از کجا متوجه بشم حساب کاربری PSN من مال آمریکاست یا انگلیس؟
سئوال دوم هم درباره خرید دیجیتالی بازیهاست باید با گیفت کارت بخرم درسته؟ تو پروسه دانلود امکان Resume وجود داره؟
ممنون
، امکان Resume هم هست.بعدا میشه دانلود کرد، اما اجرا نمیشه! تا وقتی دوباره پلاس بشیددوستان اگر از طریق پلاس بازی رو تو لیست دانلود گذاشته باشیم تموم بشه اکانتمون بعدا میتونیم دانلودشو ادامه بدیم؟ یا اینکه کلا اون بازی میپره؟
اگه هنوز برداشته نشده فكر كنم فردا برداشته ميشه ساعتش رو نميدونم ولي قرار بود سه شنبه بازياي جديد قابل دانلود بشناقایون این بازی اینفاموس تا کی وقت داره دانلود کنیم؟
کسی پلاس یه ماهه قیمت مناسب سراغ داره؟فقط برای اینفاموس میخوام.
برای اکانت جدیدی که ساختید و بعدش دانلود بازی مورد نظر و اجرای آن روی اکانت اصلی خودتون به همین ترتیب میتونید 2 روز 2 بازی رو تموش کنید.اره ردیم که میکنی یک سال شارژ میشه. در ضمن فکر کنم ارزون تر هم پیدا بشه.دوستان این کارت هایی که سایت ها به اسم
گیفت کارت پلی استیشن پلاس ۱ساله به قیمت ۲۲۶ تومن میفروشن همونه که یک سال عضویت پلاس میده؟؟
من تو اینترنت گشتم همین قیمت بود ولی مال ایکسباکس رو ۱۹۰ تومن خریدم .جای مطمعن ارزون سراغ داری؟اره ردیم که میکنی یک سال شارژ میشه. در ضمن فکر کنم ارزون تر هم پیدا بشه.