اينكه مشكلي پيش نيومده بخاطر اينه كه معمولارو اكانتا بازي خاصي نيست وگرنه بفهمن بن شديد ١٥هم كردن تو پاچ دوستاتون ٥هم گير مياد بعدم اون فقط اجازه انلاين بازي كردنو بهتون ميده امكانات پلاس رو نداريد امكان رفتنش هم هست مثل بازياشون كه قفل ميشنمن اطرافیانم اکثرا دارند اکانت هکی استفاده میکنند هیچ مشکلی واسشون پیش نیومده. 15 تومن میدند یک ساله میگیرند
هیچوقت آرامش خودتو با 60/70 تومن پول عوض نکن دوست عزیزم...کلی بازی خوب هم گیرت میاد توی اون مدت!!من اطرافیانم اکثرا دارند اکانت هکی استفاده میکنند هیچ مشکلی واسشون پیش نیومده. 15 تومن میدند یک ساله میگیرند
کسایی هستن که پولشون رو پای اون اکانت ها میدن و خطر قفل شدن و بن شدن رو به جون میخرن که حتی در خوشبینانه ترین حالت بازی هاشون قفل بشه دیگه پولشون تمام سوخته حساب میشه!هیچوقت آرامش خودتو با 60/70 تومن پول عوض نکن دوست عزیزم...کلی بازی خوب هم گیرت میاد توی اون مدت!!
دروددوستان یه سوال من اگه یه پلاس یک ماهه بخرم و بازیهای رایگان شده رو دریافت کنم برای همیشه روی کنسول میمونن؟یعنی اگه پلاس هم تموم بشه باز میتونم اونا رو بازی کنم؟
چيزي كه خونديد درسته فقط كافيه وارد ليست كنيد بعدا هروقت خواستيد دانلود و نصب كنيداغا توی چند تا سایت نوشته بودن که بازی رایگان باز می مونه ، حتی می تونی فقط بزنی که وارد لیستت بشه ، بعد که برداشته هم بشه می تونی بنصبی ؛
پس یعنی اینطور نیست و رایگان موندنش منوط به پلاس داشتن به صورت دائمه ؟
بله.سلام
دوستان من چند هفته قبل که پلی استیشن گرفتم یه پلاس 1 ساله هم خریدم و دو تا بازی Free هم تونستم بگیرم. سئوالم اینه که تو ایکس باکس وقتی اکانت گلد رو مثلا از الان اگه فعال کنی فقط بازی های رایگان از این به بعد رو می تونی بگیری و بازی های رایگان ماه های قبل قابل گرفتن نیست. آیا تو اکانت پلاس هم قانون همین طوریه؟
بله.
نميتونيد به ماه هاي قبلي دسترسي داشته باشيد دليلشم واضحه بخاطر اينكه شما پولي بابت ماه هاي قبل پرداخت نكرديد كه بخوان چيزي در اختيارتون بذارن
تخفیف ها رو استور آمریکا بهتره ، PSN کارت امریکا $ نسبت به انگلیس و المان و...... راحت تر گیر میاد و ارزون تره !دوستان راهنمایی ویژه میخوام
من تا به امروز هرگز اکانت ریجن ۲ نداشتم
پلاس بنده تو ریجن ۱ چند روز دیگه تموم میشه
به نظرتون ریجن ۲ درست کنم؟
پلاسش خوبه؟
منظور بازیهایی تخفیفیش؟
قیمتش با ریجن ۱ منظورم چون به پنده چقرد تفاوت میکنه؟
کلا کسایی که دارن بگن
بندهریجن ۲ امارات نمیخوام کلا بدم میاد
هرکسی داره و خریدی ازش داشته لطفا بگه
بقیه خیر