aminmoradi
کاربر سایت
لطفا یه جای ارزون واسه گیفت کارت ۳ دلاری معرفی کنید. پیام خصوصی بدین لطفا. اکثر سایتا زدن ۲۲ تومن
منظورتون از تروفی هاش نمیاد چیه؟تروفیاش نمیاد ؟ من for honor رو دانلود کردم ولی تروفیاش نیمده !
2 3 تا مرحله هم رد کردم باز نیمد ! همیشه خب وقتی آدم میره تو بازی میاد دیگه !البته پایین صفحه میزنه Free Weekendمنظورتون از تروفی هاش نمیاد چیه؟
توی لیست تروفی هاتون؟
باید وارد بازی بشید بعد برید ساینس کنید اضافه میشه
سلام2 3 تا مرحله هم رد کردم باز نیمد ! همیشه خب وقتی آدم میره تو بازی میاد دیگه !البته پایین صفحه میزنه Free Weekend
بله به پلاس قبلی شما مدت یکسال اضافه میشه.من 2 ماه مونده تا پلاسم تموم بشه . اگر الان یه کارت پلاس 12 ماهه بخرم و بزنم این 2 ماه بهش اضاف میشه ؟ یعنی میشه 14 ماه ؟
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
من اطرافیانم اکثرا دارند اکانت هکی استفاده میکنند هیچ مشکلی واسشون پیش نیومده. 15 تومن میدند یک ساله میگیرند90-100
اينكه مشكلي پيش نيومده بخاطر اينه كه معمولارو اكانتا بازي خاصي نيست وگرنه بفهمن بن شديد ١٥هم كردن تو پاچ دوستاتون ٥هم گير مياد بعدم اون فقط اجازه انلاين بازي كردنو بهتون ميده امكانات پلاس رو نداريد امكان رفتنش هم هست مثل بازياشون كه قفل ميشنمن اطرافیانم اکثرا دارند اکانت هکی استفاده میکنند هیچ مشکلی واسشون پیش نیومده. 15 تومن میدند یک ساله میگیرند
هیچوقت آرامش خودتو با 60/70 تومن پول عوض نکن دوست عزیزم...کلی بازی خوب هم گیرت میاد توی اون مدت!!من اطرافیانم اکثرا دارند اکانت هکی استفاده میکنند هیچ مشکلی واسشون پیش نیومده. 15 تومن میدند یک ساله میگیرند
کسایی هستن که پولشون رو پای اون اکانت ها میدن و خطر قفل شدن و بن شدن رو به جون میخرن که حتی در خوشبینانه ترین حالت بازی هاشون قفل بشه دیگه پولشون تمام سوخته حساب میشه!هیچوقت آرامش خودتو با 60/70 تومن پول عوض نکن دوست عزیزم...کلی بازی خوب هم گیرت میاد توی اون مدت!!