VICE
Gold User
نه فقط میخواستم اینو اروپا کنمیه اکانت اروپا بسازید روش بازی بخرید با اکانت اصلیتون بازی کنید
چون بازی ظرفیتی میگیرم نمیشه
نه فقط میخواستم اینو اروپا کنمیه اکانت اروپا بسازید روش بازی بخرید با اکانت اصلیتون بازی کنید
بله ولی پلاستون تمومشه تا زمانی که تمدیدش نکنید قابل استفاده نیستنبازیهایی که به صورت رایگان از پلاس می گیریم همیشه داخل اکانت می مونن؟
اگه ما رو یه نفر دیگه اکتیو باشیم از پلاس اون استفاده کنیم چی؟بله ولی پلاستون تمومشه تا زمانی که تمدیدش نکنید قابل استفاده نیستن
بله می تونید .اگه ما رو یه نفر دیگه اکتیو باشیم از پلاس اون استفاده کنیم چی؟
بازی های خودمون که از قبل با پلاس قبلی خودمون گرفتیم و میتونیم بازی کنیم؟
من یه اکانت قانونی از یکی از دوستان خریدم که روش بازی پلاس رایگان داشته.بله می تونید .
با پلاس خودتون نمیشه بازی های یک یوزر دیگه رو دانلود یا فعال کنید، اگر پلاس اون تموم بشه بازی ها قفل میشن.من یه اکانت قانونی از یکی از دوستان خریدم که روش بازی پلاس رایگان داشته.
الان با پلاس خودم چطوری میشه اونا رو هم دانلود کنم؟ اصلا توی library نیستن ولی تو transaction هستن!
اکانت پلاس دار خودم هم پرایمری شده!
سلامیه اکانت اروپا بسازید روش بازی بخرید با اکانت اصلیتون بازی کنید
سلامسلام دوستان
اکانت پلاسم اگر هک بشه چطوری می تونم بفهمم و پیگیری کنم؟
Sent from my SM-J120F using Tapatalk
سلام
اقا یه سوال ابتدایی
الان اگر فرضا یه اکانت اروپا بسازم و باهاش بازی بخرم
میتونم با اکانت ریجن 1 اون بازی رو انجام بدم؟
و بعد تروفی هاش کجا میره این وسط؟
سلام
شما کافیه افلاین بشی و ببینی که بازی هاتون قفل شده یانه
اگر قفل شده که یعنی هک شدین و طرف داره افلاین میزنه
بعد حالا یوزر چی؟اگر اکانت اروپارو پرایمری کنی آره میتونی
با هر اکانتی تروفی بگیری میره تو همون اکانت دیگه
تروفیو نمیتونید انتقال بدید رو پروفایل لاک هستبعد حالا یوزر چی؟
روهر اکانت خب کلی یوزر میشه ساخت
فرضا با یه یوزر دیگه تروفیها رو قبلا گرفتی و حالتی داره که انتقالشون بدی روی یوزر اصلی؟
سلام دوستان بازیهایی که تو Plus رایگان میشن فقط برای یه مدت محدود رایگان میشن یا برای همیشه ؟ یعنی اگه رایگان دانلود کنیم بعدا باید دوباره پول بدیم یا میمونه تو اکانت ؟
تروفیاش نمیاد ؟ من for honor رو دانلود کردم ولی تروفیاش نیمده !تا وقتی پلاس داری میتونی بازیشون کنی
پلاستم تموم شد قفل میشه تا دوباره بخری