بعد حالا یوزر چی؟اگر اکانت اروپارو پرایمری کنی آره میتونی
با هر اکانتی تروفی بگیری میره تو همون اکانت دیگه![]()
روهر اکانت خب کلی یوزر میشه ساخت
فرضا با یه یوزر دیگه تروفیها رو قبلا گرفتی و حالتی داره که انتقالشون بدی روی یوزر اصلی؟
بعد حالا یوزر چی؟اگر اکانت اروپارو پرایمری کنی آره میتونی
با هر اکانتی تروفی بگیری میره تو همون اکانت دیگه![]()
تروفیو نمیتونید انتقال بدید رو پروفایل لاک هستبعد حالا یوزر چی؟
روهر اکانت خب کلی یوزر میشه ساخت
فرضا با یه یوزر دیگه تروفیها رو قبلا گرفتی و حالتی داره که انتقالشون بدی روی یوزر اصلی؟![]()
سلام دوستان بازیهایی که تو Plus رایگان میشن فقط برای یه مدت محدود رایگان میشن یا برای همیشه ؟ یعنی اگه رایگان دانلود کنیم بعدا باید دوباره پول بدیم یا میمونه تو اکانت ؟
تروفیاش نمیاد ؟ من for honor رو دانلود کردم ولی تروفیاش نیمده !تا وقتی پلاس داری میتونی بازیشون کنی
پلاستم تموم شد قفل میشه تا دوباره بخری
منظورتون از تروفی هاش نمیاد چیه؟تروفیاش نمیاد ؟ من for honor رو دانلود کردم ولی تروفیاش نیمده !
2 3 تا مرحله هم رد کردم باز نیمد ! همیشه خب وقتی آدم میره تو بازی میاد دیگه !البته پایین صفحه میزنه Free Weekendمنظورتون از تروفی هاش نمیاد چیه؟
توی لیست تروفی هاتون؟
باید وارد بازی بشید بعد برید ساینس کنید اضافه میشه
سلام2 3 تا مرحله هم رد کردم باز نیمد ! همیشه خب وقتی آدم میره تو بازی میاد دیگه !البته پایین صفحه میزنه Free Weekend
بله به پلاس قبلی شما مدت یکسال اضافه میشه.من 2 ماه مونده تا پلاسم تموم بشه . اگر الان یه کارت پلاس 12 ماهه بخرم و بزنم این 2 ماه بهش اضاف میشه ؟ یعنی میشه 14 ماه ؟
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
من اطرافیانم اکثرا دارند اکانت هکی استفاده میکنند هیچ مشکلی واسشون پیش نیومده. 15 تومن میدند یک ساله میگیرند90-100