'EsiNs
کاربر سایت
آره، تو پست قبلیم کامل تر گفتم، لطفا بخونیدش ببینید چه کنمزده بودید برن تو Library ؟
آره، تو پست قبلیم کامل تر گفتم، لطفا بخونیدش ببینید چه کنمزده بودید برن تو Library ؟
داداش زمانی که مهلت پلاست تموم بشه بازیا از لیست دانلودت(library) حذف میشه و تا زمانی که پلاست رو دوباره فعال نکنی تنها راه استفاده دوباره, گزینه خریدهسلام از ماست، راستش این اتفاق قبل از پایان اشتراک پلاسم افتاده. الان بازی Journey قفل شده درسته اما باقی بازی ها اصن تو لیست دانلود هم نیستن ! داخل استور قیمت بازی رو به جای دانلود نشون میده و باید خریداری بشه بازی
احتمالش هست پلاستون با کردیت کارت هکی خریداری شده باشه . یه پیگیری بکنیدسلام از ماست، راستش این اتفاق قبل از پایان اشتراک پلاسم افتاده. الان بازی Journey قفل شده درسته اما باقی بازی ها اصن تو لیست دانلود هم نیستن ! داخل استور قیمت بازی رو به جای دانلود نشون میده و باید خریداری بشه بازی
یه بار Restore License کن درست میشه ، البته اگر پلاس تون تموم نشده باشه !آره، تو پست قبلیم کامل تر گفتم، لطفا بخونیدش ببینید چه کنم
آره 9تا مرحله بیشتر نداره ولی 4تا ستاره هر مرحله رو که بگیری، حالت سخت ترش آزاد میشه و هر مرحله هم 4 حالت سختی داره. کوتاه بودن مراحل و جمع کردن ستاره ها باعث میشه ارزش تکرارش بالا بره.اتفاقا من چند روزه نصب کرد واقعا سرگرم کنندست ، بین بازیهام همش نیم ساعتی بازیش می کنم .
البته متاسفانه به نطر تعداد مراحلش کمه .
یاد یه بازی تو مایه های این روی نیتندو می اندازم .
باید طبق کشور اکانتت پلاس خریداری کنی .دوستان واسه خرید پلاس اکثر سایت ها زدن پلاس امریکا ولی من اکانت خودم واسه اروپاست اگه بخرم مشکلی پیش نمیاد؟
ممنون
ممنون از کمکت. فقط امکان تغییر کشور هم هست؟ آخه من هرجا میبینم فقط امریکا دارنباید طبق کشور اکانتت پلاس خریداری کنی .
امكان تغيير كشور نيستممنون از کمکت. فقط امکان تغییر کشور هم هست؟ آخه من هرجا میبینم فقط امریکا دارن
اگه جایی هم سراغ دارید که مطمئنه و اروپا هم داره پ.خ کنید ممنون میشم
من این بازی رو ویتا انجام میدم.عجب تجربه خوبی بود این بازی روی ویتا.دوستان بازی Sky Force Anniversary رو دست کم نگیرین.احتمالاً خیلی ها یه نگاه بهش میندازن و میذارنش کنار، ولی واقعاً بازی اعتیادآور و جذابی هست و با وجود قیافه جمع و جورش، به شدت سرگرم کننده ـست!
یادش بخیر سال 84 و اون طرفا بود که یدونه نوکیا 7710 داشتم و با این بازی زندگی میکردم! به قدری بازی کرده بودم که بدون اغراق میتونستم دو تا مرحله اولش رو چشم بسته تموم کنم!الآن هم همچنان بعد از این همه سال خیلی جذابیت داره و دارم کلی لذت میبرم ازش.
پلاس باید روی اکانتی که بازی توش هست فعال باشهدوستان پلاسم تموم شده. برای ادامه بازیهای رایگان پلاس یه اکانت جدید ساختم تا از دو روز پلاس مجانی استفاده کنم اما انگار غیرفعال شده.
کسی اطلاع داره که این پلاس مجانی هنوز هست یا حذف شده؟؟