mgh2225
کاربر سایت
پلاس باید روی اکانتی که بازی توش هست فعال باشه
رو اکانت خودم پلاس بود که تمام شد
با ساخت اکانت و گرفتن پلاس میشه رو اکانت جدید هم بازی کرد
بالاخره کسی پلاس دو روزه رو جدیدا گرفته؟؟
پلاس باید روی اکانتی که بازی توش هست فعال باشه
دیروز میدونم یکی از بچه ها گرفتهرو اکانت خودم پلاس بود که تمام شد
با ساخت اکانت و گرفتن پلاس میشه رو اکانت جدید هم بازی کرد
بالاخره کسی پلاس دو روزه رو جدیدا گرفته؟؟
بنا به یه اسکرین شات لو رفته بازیای پی اس 4 worms و PlayerUnknown's Battlegrounds که البته خیلیا می گن فوتوشاپهدوستان بازی رایگان این ماه چرا هنوز معرفی نشدن ماه پیش زودتر معرفی کردن
البته اینجا نوشته بازیهای Worms: Battlegrounds و Bound نه اون دوتایی که گفتین. زیادم بعید نی چون این دو تا بازیهای ایندی ارزونن.بنا به یه اسکرین شات لو رفته بازیای پی اس 4 worms و PlayerUnknown's Battlegrounds که البته خیلیا می گن فوتوشاپه
It apparently comes from the German PlayStation site, and confirms that Worms: Battlegrounds and Bound will be available to download on P.S4.
However, there are plenty of people who are disputing this, with some believing the picture to be photoshopped.
ای بابا ! یعنی پس از عنوان AAA خبری نیسالبته اینجا نوشته بازیهای Worms: Battlegrounds و Bound نه اون دوتایی که گفتین. زیادم بعید نی چون این دو تا بازیهای ایندی ارزونن.
متاسفانه فعلا فقط واسه ایکسباکس وان و پیسی منتشر شده هنوز حتی واسه پلیاستیشن 4 نیومده که بخوان فریش کننخیلی دوس داشتم PlayerUnknown's Battlegrounds رو تجربه کنم یه جوری جزو پرفورش ترین بازیای آنلاین بوده
اگه سوالی بود نه جفتتون میتونین از بازیاش استفاده کنین مشکلی نداره !کسی از دوستان پلاس میخواد بخره بیاد شریکی بخریم البته فکر کنم شریکی بخریم فقط یه نفر میتونه بازیای فریشو دانلود کنه و بازی کنه به هر حال میخوام بخرم