PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کسی از دوستان پلاس میخواد بخره بیاد شریکی بخریم البته فکر کنم شریکی بخریم فقط یه نفر میتونه بازیای فریشو دانلود کنه و بازی کنه به هر حال میخوام بخرم
اگه سوالی بود نه جفتتون میتونین از بازیاش استفاده کنین مشکلی نداره !

ضمن عرض تسلیت به مردم غیور طوفان زده اخیر فلوریدا و تبریک به کسانی که فلوریدا را به عنوان ریجن انتخاب کردن ، یک ماه اکانت پلاستون تمدید شد
اره طوفان خیلی سختی بود. کلی اذیت شدیم. یک ماه پلاس حقمونه.

asded.jpg

دوستان از کجا بفهمیم چقدر ار پلاسمون مونده؟
يه قسمت پلاس تو منوي بالاي رابط كاربري كنار نوتيفيكيشن هست واردش بشيد بعد از قسمت manage membership گزينه subscription رو بزنيد اونجا تاريخ شروع و اتمامش هست

به گمونم سونی اعلام کرده از تاریخ 24 آبان تا روز دوشنبه 29 آبان کاربران PSN می تونن بدون نیاز به اشتراک پلاس آنلاین بازی کنند.
(مخصوص اروپا و استرالیا)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mehran2190
به گمونم سونی اعلام کرده از تاریخ 24 آبان تا روز دوشنبه 29 آبان کاربران PSN می تونن بدون نیاز به اشتراک پلاس آنلاین بازی کنند.
vt2l_untitled.png

ناگفته نماند ظاهرا اشتراک رایگان برای انگلستان هست رو سایت آمریکا چیزی نوشته نشده.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: 'EsiNs
vt2l_untitled.png

ناگفته نماند ظاهرا اشتراک رایگان برای انگلستان هست رو سایت آمریکا چیزی نوشته نشده.
مهران جان گفته ی شما درسته و ضد حال خوردیم :D
گیم اسپات هم صراحتا تیتر زده که این اشتراک رایگان فقط برای اروپا و استرالیا اعلام شده و هیچ کلمه ای راجب آمریکا وجود نداره.
از طرفی گویا برای دانلود بازی های رایگان این ماه هم محدودیت هست و نمیشه از این طریق بازی های رایگان نوامبر رو دریافت کرد.
فکر کنم برای آمریکا در سال میلادی جدید، اواسط ماه February (بهمن ماه) اعلام بشه.

آخرین ویرایش:
  • Like
سلام
این بازی هایی که با پلاس خریداری میشه اگر پلاس تموم بشه دیگه نمیشه بازی کرد؟ یا فقط آنلاین نمیشه بازی کرد؟
جفتشون از دسترس خارج میشن تا وقتی که دوباره پلاس بگیرید( برای بازی ها، روی همون یوزر باید پلاس بگیرید)

البته اگر منظور از خریداری، تخفیف هست، نه اون مشکلی نداره و تا ابد برای خودتونه!

• Like
سلام دوستان
بازي هاي مجاني پلاس رو ميشه شير كرد؟ يعني پلاس رو يه اكانت ديگس اما من پرايمري كردم اون اكانت الان فقط ميتونم با همون اكانت بازي كنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or