PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من تو اینترنت گشتم همین قیمت بود ولی مال ایکسباکس رو ۱۹۰ تومن خریدم .جای مطمعن ارزون سراغ داری؟
شخص خاصی رو اسم نمیبرم تبلیغ نشه. ولی بازارچه فروم همسایه pt رو ببینید فروشنده زیاد هست. از یکی از فروشنده های معتبر با امتیاز خوب خرید کنید. من خودم 4 ماه پیش گرفتم 185 تومن ولی خوب چون دلار هم افزایش قیمت داشته به اون قیمت باقی نمونده. ولی اواخر قیمت هایی حدود 200 تا 210 تومن دیدم.

دوستان بازی های پلاسی که ماهانه رایگان میده، مگه تاریخ انقضا داره ؟! من خیلی از بازی های پلاسم از قسمت Libary حذف شده :/
مثلا بازی Journey هست، Kiling Floor 2 نیست... عنوان های Just cause 3 و infamous و یادمه یه سری از assassin's creed هم بود که حذف شدن و وضعیت مشابه دارن.

آخرین ویرایش:
دوستان بازی های پلاسی که ماهانه رایگان میده، مگه تاریخ انقضا داره ؟! من خیلی از بازی های پلاسم از قسمت Libary حذف شده :/
سلام.تاریخ انقضاشون تا پایان مدت عضویتتون در اشتراک پلاس هست و هر وقت اشتراکتون تموم شه بازی هاتونم قفل میشن و هر زمان مجدد تمدید کنید پلاستونو ، بازی ها برمیگردن.

• Like
Reactions: 'EsiNs
سلام.تاریخ انقضاشون تا پایان مدت عضویتتون در اشتراک پلاس هست و هر وقت اشتراکتون تموم شه بازی هاتونم قفل میشن و هر زمان مجدد تمدید کنید پلاستونو ، بازی ها برمیگردن.
سلام از ماست، راستش این اتفاق قبل از پایان اشتراک پلاسم افتاده. الان بازی Journey قفل شده درسته اما باقی بازی ها اصن تو لیست دانلود هم نیستن ! داخل استور قیمت بازی رو به جای دانلود نشون میده و باید خریداری بشه بازی

سلام از ماست، راستش این اتفاق قبل از پایان اشتراک پلاسم افتاده. الان بازی Journey قفل شده درسته اما باقی بازی ها اصن تو لیست دانلود هم نیستن ! داخل استور قیمت بازی رو به جای دانلود نشون میده و باید خریداری بشه بازی
زده بودید برن تو Library ؟

داداش زمانی که مهلت پلاست تموم بشه بازیا از لیست دانلودت(library) حذف میشه و تا زمانی که پلاست رو دوباره فعال نکنی تنها راه استفاده دوباره, گزینه خریده
این یه چیز طبیعیه:D

• Like
احتمالش هست پلاستون با کردیت کارت هکی خریداری شده باشه . یه پیگیری بکنید

• Like
دوستان بازی Sky Force Anniversary رو دست کم نگیرین. :دی احتمالاً خیلی ها یه نگاه بهش میندازن و میذارنش کنار، ولی واقعاً بازی اعتیادآور و جذابی هست و با وجود قیافه جمع و جورش، به شدت سرگرم کننده ـست!
یادش بخیر سال 84 و اون طرفا بود که یدونه نوکیا 7710 داشتم و با این بازی زندگی میکردم! به قدری بازی کرده بودم که بدون اغراق میتونستم دو تا مرحله اولش رو چشم بسته تموم کنم! :دی الآن هم همچنان بعد از این همه سال خیلی جذابیت داره و دارم کلی لذت میبرم ازش.

اتفاقا من چند روزه نصب کرد واقعا سرگرم کنندست ، بین بازیهام همش نیم ساعتی بازیش می کنم .
البته متاسفانه به نطر تعداد مراحلش کمه .
یاد یه بازی تو مایه های این روی نیتندو می اندازم .

• Like
Reactions: Dinosaur
اتفاقا من چند روزه نصب کرد واقعا سرگرم کنندست ، بین بازیهام همش نیم ساعتی بازیش می کنم .
البته متاسفانه به نطر تعداد مراحلش کمه .
یاد یه بازی تو مایه های این روی نیتندو می اندازم .
آره 9تا مرحله بیشتر نداره ولی 4تا ستاره هر مرحله رو که بگیری، حالت سخت ترش آزاد میشه و هر مرحله هم 4 حالت سختی داره. کوتاه بودن مراحل و جمع کردن ستاره ها باعث میشه ارزش تکرارش بالا بره. :دی

• Like
Reactions: Dark Way

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or