کد 3 ماه اضافه منظورم بودهگه فعال کردی دیگه کده چی میخوای ؟ لول
کد 3 ماه اضافه منظورم بودهگه فعال کردی دیگه کده چی میخوای ؟ لول
D:کد 3 ماه اضافه منظورم بوده![]()
به صورت کد از یه سایتی خریدم . (البته فک کنم منظورمو بد متوجه شدید ) بنده 1 ساله خریدم و وارد کردم و فعال شد بدون مشکل . از طرف سونی قرار بوده یه ایمیلی ارسال بشه حاوی یه کد پلاس 3 ماهه که اون نیومده:
خریدی از جایی یا ؟
چون وقتی از psn میخری کد نمیده - فعال میشه مستقیم
(برای همین لایو چت رو میخواستم که هنوزم موفق نشدم باهاشون صحبت کنم)از کجا خریدی ؟به صورت کد از یه سایتی خریدم . (البته فک کنم منظورمو بد متوجه شدید ) بنده 1 ساله خریدم و وارد کردم و فعال شد بدون مشکل . از طرف سونی قرار بوده یه ایمیلی ارسال بشه حاوی یه کد پلاس 3 ماهه که اون نیومده(برای همین لایو چت رو میخواستم که هنوزم موفق نشدم باهاشون صحبت کنم)
سونی کد ارسال کرده چند نفر هم اسکرین گرفتن گذاشتناز کجا خریدی ؟
سونی کدی ارسال نمیکنه فقط میتونی یه راست از psn بخری . البته تا جایی که اطلاع دارم مگه اینکه لینک بدی ببینم قضیه چی به چیه D:
دوستان همین پایین پستتون گفتن دیگه .قضیه همینهاز کجا خریدی ؟
سونی کدی ارسال نمیکنه فقط میتونی یه راست از psn بخری . البته تا جایی که اطلاع دارم مگه اینکه لینک بدی ببینم قضیه چی به چیه D:
من هم 6 روز پیش فعال کردم یکساله اما هنوز کدی برام ارسال نشدهسلام دوستان 3 روز پیش پلاس یه ساله فعال کردم اما هنوز کد برام نیومده
کسی بوده که دیرتر براش فرستاده باشن؟
نه چیز پی ان استفاده نمیکردم البته الان خودش درست شد.VPN ?
PS Plus Bundle: Buy 1 Year of Plus, Get 3 Additional Months of Plus and Showtimeدوستان همین پایین پستتون گفتن دیگه .قضیه همینه
بلهگفته IF PURCHASED THROUGH PLAYSTAION STORE
یعنی اگر شما مستقیم از psn بخرید 1 ساله رو
اگر کد رو از مغازه خریدی ( از اینا که رو کارته ) وارد کردی که خب شامل این قانون نمیشه !
من تاپیکشو تو فروم سونی زدم (با اون وضع انگلیسی خرابممن هم 6 روز پیش فعال کردم یکساله اما هنوز کدی برام ارسال نشده
خیر دوست عزیز ، خود من کد یکساله زدم بعد 2-3 روز کد رایگان رو برام ایمیل کردن!PS Plus Bundle: Buy 1 Year of Plus, Get 3 Additional Months of Plus and Showtime
گفته IF PURCHASED THROUGH PLAYSTAION STORE
یعنی اگر شما مستقیم از psn بخرید 1 ساله رو
اگر کد رو از مغازه خریدی ( از اینا که رو کارته ) وارد کردی که خب شامل این قانون نمیشه !
اگر مستقیم کد رو از psn خریدید و ندادن باید وصل شی باهاشون صحبت کنی ^_^
می خوام یک ماهه تمدید کنم ، به اندازه یک ماه هم به اندازه کافی هستاگر به اندازه کافی پول نداری داخله اکانت برایه تمدید طبیعتا نمیشه تمدید کرد بدون پرداخت