PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من به تازگی پلاس گرفتم میخواستم بدونم بازی هایی که ماه های قبل رایگان شده بودن رو هم میتونم بازی کنم یا نه؟
خیر
فقط بازی هایی که در همان ماه رایگان شده باشن و شما با پلاستون به سبد خرید اضافه یا دانلود کرده باشید

• Like
Reactions: White Injun
من زیاد آنلاین بازی نمی کنم، به دلیل اینکه اکانتم ریجن 2 بود 5 پوند گیفت خریدم و به اکانتم اضافه کردم
حالا مشکلی که دارم:
قصد تمدید یک ماه داشتم که قیمتش 0.54 پوند بود ولی برای تمدید خطا می ده و پیغام اینو می ده که باید اطلاعات کردیت کارت رو وارد کنم ؟
حالا چطور می تونم با این 5پوند 1ماهی تمدید کنم؟(قصد اضافه کردن پول رو هم ندارم)

سلام دوستان 3 روز پیش پلاس یه ساله فعال کردم اما هنوز کد برام نیومده
کسی بوده که دیرتر براش فرستاده باشن؟
اگه فعال کردی دیگه کده چی میخوای ؟ لول

من زیاد آنلاین بازی نمی کنم، به دلیل اینکه اکانتم ریجن 2 بود 5 پوند گیفت خریدم و به اکانتم اضافه کردم
حالا مشکلی که دارم:
قصد تمدید یک ماه داشتم که قیمتش 0.54 پوند بود ولی برای تمدید خطا می ده و پیغام اینو می ده که باید اطلاعات کردیت کارت رو وارد کنم ؟
حالا چطور می تونم با این 5پوند 1ماهی تمدید کنم؟(قصد اضافه کردن پول رو هم ندارم)
اگر به اندازه کافی پول نداری داخله اکانت برایه تمدید طبیعتا نمیشه تمدید کرد بدون پرداخت

دوستان من وقتی میرم تو بخش پلاس میگه که این سرویس در منطقه شما در دسترس نیست:| در حالی که تا چند روز پیش درست بود. برای شما هم همینطوری شده؟
VPN ?

• Like
Reactions: jokeram
:
خریدی از جایی یا ؟
چون وقتی از psn میخری کد نمیده - فعال میشه مستقیم
به صورت کد از یه سایتی خریدم . (البته فک کنم منظورمو بد متوجه شدید ) بنده 1 ساله خریدم و وارد کردم و فعال شد بدون مشکل . از طرف سونی قرار بوده یه ایمیلی ارسال بشه حاوی یه کد پلاس 3 ماهه که اون نیومده :| (برای همین لایو چت رو میخواستم که هنوزم موفق نشدم باهاشون صحبت کنم)

به صورت کد از یه سایتی خریدم . (البته فک کنم منظورمو بد متوجه شدید ) بنده 1 ساله خریدم و وارد کردم و فعال شد بدون مشکل . از طرف سونی قرار بوده یه ایمیلی ارسال بشه حاوی یه کد پلاس 3 ماهه که اون نیومده :| (برای همین لایو چت رو میخواستم که هنوزم موفق نشدم باهاشون صحبت کنم)
از کجا خریدی ؟
سونی کدی ارسال نمیکنه فقط میتونی یه راست از psn بخری . البته تا جایی که اطلاع دارم مگه اینکه لینک بدی ببینم قضیه چی به چیه D:

• Like
از کجا خریدی ؟
سونی کدی ارسال نمیکنه فقط میتونی یه راست از psn بخری . البته تا جایی که اطلاع دارم مگه اینکه لینک بدی ببینم قضیه چی به چیه D:
سونی کد ارسال کرده چند نفر هم اسکرین گرفتن گذاشتن

از کجا خریدی ؟
بابا هر کی پلاس یه ساله بخره، یه کد 3 ماهه براش ایمیل میشه به عنوان پرومشن.

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or