PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
:
خریدی از جایی یا ؟
چون وقتی از psn میخری کد نمیده - فعال میشه مستقیم
به صورت کد از یه سایتی خریدم . (البته فک کنم منظورمو بد متوجه شدید ) بنده 1 ساله خریدم و وارد کردم و فعال شد بدون مشکل . از طرف سونی قرار بوده یه ایمیلی ارسال بشه حاوی یه کد پلاس 3 ماهه که اون نیومده :| (برای همین لایو چت رو میخواستم که هنوزم موفق نشدم باهاشون صحبت کنم)

به صورت کد از یه سایتی خریدم . (البته فک کنم منظورمو بد متوجه شدید ) بنده 1 ساله خریدم و وارد کردم و فعال شد بدون مشکل . از طرف سونی قرار بوده یه ایمیلی ارسال بشه حاوی یه کد پلاس 3 ماهه که اون نیومده :| (برای همین لایو چت رو میخواستم که هنوزم موفق نشدم باهاشون صحبت کنم)
از کجا خریدی ؟
سونی کدی ارسال نمیکنه فقط میتونی یه راست از psn بخری . البته تا جایی که اطلاع دارم مگه اینکه لینک بدی ببینم قضیه چی به چیه D:

• Like
Reactions: jokeram
از کجا خریدی ؟
سونی کدی ارسال نمیکنه فقط میتونی یه راست از psn بخری . البته تا جایی که اطلاع دارم مگه اینکه لینک بدی ببینم قضیه چی به چیه D:
سونی کد ارسال کرده چند نفر هم اسکرین گرفتن گذاشتن

از کجا خریدی ؟
بابا هر کی پلاس یه ساله بخره، یه کد 3 ماهه براش ایمیل میشه به عنوان پرومشن.

• Like
Reactions: jokeram
سلام دوستان 3 روز پیش پلاس یه ساله فعال کردم اما هنوز کد برام نیومده
کسی بوده که دیرتر براش فرستاده باشن؟
من هم 6 روز پیش فعال کردم یکساله اما هنوز کدی برام ارسال نشده
نه چیز پی ان استفاده نمیکردم البته الان خودش درست شد.

• Like
Reactions: Triangels
دوستان همین پایین پستتون گفتن دیگه .قضیه همینه
PS Plus Bundle: Buy 1 Year of Plus, Get 3 Additional Months of Plus and Showtime

گفته IF PURCHASED THROUGH PLAYSTAION STORE
یعنی اگر شما مستقیم از psn بخرید 1 ساله رو
اگر کد رو از مغازه خریدی ( از اینا که رو کارته ) وارد کردی که خب شامل این قانون نمیشه !

اگر مستقیم کد رو از psn خریدید و ندادن باید وصل شی باهاشون صحبت کنی ^_^

اگر کد رو از مغازه خریدی ( از اینا که رو کارته ) وارد کردی که خب شامل این قانون نمیشه !
بله
اما توی این چند صفحه اخیر این تاپیک ،بودن کسانی که پلاس 1 ساله به صورت کد گرفتن بعد 3 ماه هم دریافت کردن
من هم 6 روز پیش فعال کردم یکساله اما هنوز کدی برام ارسال نشده
من تاپیکشو تو فروم سونی زدم (با اون وضع انگلیسی خرابم :D:D) ولی خب دایورتمون کردن رو لایو چت :D لایو چت هم با IP ایران پرت میکنه بیرون :D باید با فیل** شکن وارد شد که بنده دو بار تلاش کردم هر دفعه هم 40 الی 60 دقیقه معطل شدم آخر هم نتونستم باهاشون حرف بزنم(شما اگه میخوای وصل بشی ساعت 5:30 بعد از ظهر (به وقت خودمون) کارش شروع میشه )

آخرین ویرایش:
PS Plus Bundle: Buy 1 Year of Plus, Get 3 Additional Months of Plus and Showtime

اگر مستقیم کد رو از psn خریدید و ندادن باید وصل شی باهاشون صحبت کنی ^_^
خیر دوست عزیز ، خود من کد یکساله زدم بعد 2-3 روز کد رایگان رو برام ایمیل کردن!

پ ن : فقط اینو اضافه کنم این کد رایگانی که با زدن 1 ساله پلاس میده زمان محدودی داره یعنی فقط تا تاریخی که گفتن

• Like
Reactions: Triangels
دوستان عزیز دو تا سوال دارم:

1 بالاخره یکی به من بگه که کد پلاس یکساله بگیرم یا 60 دلاری بگیرم و از استور بخرم پلاس رو تا اون کد سه ماهه رو بده؟

2. کسی هست که پلاس روی اکانتش باشه و حاضر باشه شیر کنه با من که من ظرفیت دومش رو بردارم (فقط برای پلاس) و اون خودش با ظرفیت سوم اکانت از پلاس استفاده کنه؟ اینطوری قیمت نصف میشه

سلام دوستان لطفا راهنماییم کنید من یه گیفت کارت خربدم و حسابمو به اندازه کافی برای خرید پلاس شارژ کردم ولی حالاکه میخوام پلاس یه ماهه بخرم وقتی رو گزینه subscribe کلیک میکنم اطلاعات کردیت کارت یا پی پال میخواد و من اینا رو ندارم ایا راهی هست بشه با پول حسابم پلاس بخرم و از شارژ حساب مبلغو برداره؟ممنون

• Like
Reactions: pepe8397

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or