soheilarfaei
کاربر سایت
من هم همین سوال رو دارم؟دوستان تغییر آدرس اکانت به چه نحوی انجام میشه لطفا راهنمائیم کنید؟
با دوستت شیر کنسلام دوستان
بصرفه ترین راه قانونی تهیه اشتراک یکساله چی هست؟
Sent from my SM-J120F using Tapatalk
دوستان تغییر آدرس اکانت به چه نحوی انجام میشه لطفا راهنمائیم کنید؟
تفاوتی نداره ولی چون گیفت 1ساله ارزان تره پس بهتره گیفت بخریدواسه گرفتن این سه ماه اضافه باید گیفت یکساله وارد کنیم یا باید 60 دلار وارد حسابمون کنیم بعد از استور پلاس یکساله بخریم ؟
برای اون سه ماه اضافه باید به قیمت 60 دلار بگیرید و مستقیم توسط والتواسه گرفتن این سه ماه اضافه باید گیفت یکساله وارد کنیم یا باید 60 دلار وارد حسابمون کنیم بعد از استور پلاس یکساله بخریم ؟
ریجن قابل تغییر نیست، ولی چک کردم میشد ایالت و آدرس رو برای آمریکا تغییر دادتغيير ادرس و ريجن امكان نداره
از خيلي وقت پيش اين مدلي بوده تا اخرين باري هم كه من يادمه هنوزم هست
داداش جسارتن از کجا مطمنید که حتما باید گیفت 60 دلار بگیریم و مستقیم از طریق والت پرداخت کنیم؟ منبع اینو گفته؟؟ اخه کامنت بالا سر شما گفت با خرید اشتراک 1 ساله هم میشه و من الان میخوام پلاس بگیرم و موندم چه کنم! ولی فکر کنم حرف شما درست تر باشه چون سونی گفته 3 ماه اضافه برای خریدهای جدید پلاس هستبرای اون سه ماه اضافه باید به قیمت 60 دلار بگیرید و مستقیم توسط والت
چه منبعي معتبرتر از خود استور سوني تو بخش توضيحات استور صراحتا اين مطلب رو گفتهداداش جسارتن از کجا مطمنید که حتما باید گیفت 60 دلار بگیریم و مستقیم از طریق والت پرداخت کنیم؟ منبع اینو گفته؟؟ اخه کامنت بالا سر شما گفت با خرید اشتراک 1 ساله هم میشه و من الان میخوام پلاس بگیرم و موندم چه کنم! ولی فکر کنم حرف شما درست تر باشه چون سونی گفته 3 ماه اضافه برای خریدهای جدید پلاس هست
الان سوال اينجاست كه تكليف اين كارت هاي اشتراك يك ساله پلاس چي مي شه ؟ كارت هايي كه قبل از گرون شدن پلاس حاوي كد اشتراك يك ساله پلاس بودن اگه الان استفاده بشه ديگه يك سال حق اشتراك نمي ده ؟ چون قيمتشون ٥٠ دلاره نه ٦٠ دلارچه منبعي معتبرتر از خود استور سوني تو بخش توضيحات استور صراحتا اين مطلب رو گفته
فرقی نمیکنه هر دو روش پلاس یک ساله میدن ولی اگه به قیمت 60دلار بخری جایزه بهت سه ماخ اضافه با اشتراک شوتایمو میدهالان سوال اينجاست كه تكليف اين كارت هاي اشتراك يك ساله پلاس چي مي شه ؟ كارت هايي كه قبل از گرون شدن پلاس حاوي كد اشتراك يك ساله پلاس بودن اگه الان استفاده بشه ديگه يك سال حق اشتراك نمي ده ؟ چون قيمتشون ٥٠ دلاره نه ٦٠ دلار
سلام دوست عزیز جرا شما اصرار به خرید 60 دلار مستقیم دارید در صورتی که هم دوستان و هم بنده خودم با گیفت کارت پلاس 1 ساله تهیه کردم و 3ماه اشتراک هم 2 روز بعد برام ارسال شدفرقی نمیکنه هر دو روش پلاس یک ساله میدن ولی اگه به قیمت 60دلار بخری جایزه بهت سه ماخ اضافه با اشتراک شوتایمو میده