PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان تغییر آدرس اکانت به چه نحوی انجام میشه لطفا راهنمائیم کنید؟

تغيير ادرس و ريجن امكان نداره
از خيلي وقت پيش اين مدلي بوده تا اخرين باري هم كه من يادمه هنوزم هست

• Like
Reactions: Democracy
تغيير ادرس و ريجن امكان نداره
از خيلي وقت پيش اين مدلي بوده تا اخرين باري هم كه من يادمه هنوزم هست
ریجن قابل تغییر نیست، ولی چک کردم میشد ایالت و آدرس رو برای آمریکا تغییر داد:دی
فرار از مالیات >:)

دوستان اشتراك يك ساله پلاس الان ٦٠ دلاره ، حالا سوال اينجاست اگه به جاي ٦٠ دلار از اين كارت ها حق اشتراك يك ساله كه ٥٠ دلار بود بگيرم ١٠ دلار اضافه رو پيچوندم يا قبول نمي كنه ؟

برای اون سه ماه اضافه باید به قیمت 60 دلار بگیرید و مستقیم توسط والت
داداش جسارتن از کجا مطمنید که حتما باید گیفت 60 دلار بگیریم و مستقیم از طریق والت پرداخت کنیم؟ منبع اینو گفته؟؟ اخه کامنت بالا سر شما گفت با خرید اشتراک 1 ساله هم میشه و من الان میخوام پلاس بگیرم و موندم چه کنم! ولی فکر کنم حرف شما درست تر باشه چون سونی گفته 3 ماه اضافه برای خریدهای جدید پلاس هست

داداش جسارتن از کجا مطمنید که حتما باید گیفت 60 دلار بگیریم و مستقیم از طریق والت پرداخت کنیم؟ منبع اینو گفته؟؟ اخه کامنت بالا سر شما گفت با خرید اشتراک 1 ساله هم میشه و من الان میخوام پلاس بگیرم و موندم چه کنم! ولی فکر کنم حرف شما درست تر باشه چون سونی گفته 3 ماه اضافه برای خریدهای جدید پلاس هست
چه منبعي معتبرتر از خود استور سوني تو بخش توضيحات استور صراحتا اين مطلب رو گفته

چه منبعي معتبرتر از خود استور سوني تو بخش توضيحات استور صراحتا اين مطلب رو گفته
الان سوال اينجاست كه تكليف اين كارت هاي اشتراك يك ساله پلاس چي مي شه ؟ كارت هايي كه قبل از گرون شدن پلاس حاوي كد اشتراك يك ساله پلاس بودن اگه الان استفاده بشه ديگه يك سال حق اشتراك نمي ده ؟ چون قيمتشون ٥٠ دلاره نه ٦٠ دلار

الان سوال اينجاست كه تكليف اين كارت هاي اشتراك يك ساله پلاس چي مي شه ؟ كارت هايي كه قبل از گرون شدن پلاس حاوي كد اشتراك يك ساله پلاس بودن اگه الان استفاده بشه ديگه يك سال حق اشتراك نمي ده ؟ چون قيمتشون ٥٠ دلاره نه ٦٠ دلار
فرقی نمیکنه هر دو روش پلاس یک ساله میدن ولی اگه به قیمت 60دلار بخری جایزه بهت سه ماخ اضافه با اشتراک شوتایمو میده

• Like
Reactions: Kiami
فرقی نمیکنه هر دو روش پلاس یک ساله میدن ولی اگه به قیمت 60دلار بخری جایزه بهت سه ماخ اضافه با اشتراک شوتایمو میده
سلام دوست عزیز جرا شما اصرار به خرید 60 دلار مستقیم دارید در صورتی که هم دوستان و هم بنده خودم با گیفت کارت پلاس 1 ساله تهیه کردم و 3ماه اشتراک هم 2 روز بعد برام ارسال شد

• Like
Reactions: pegasus 2012

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or