PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان چند تا سوال داشتم.
یکی اینکه پلاس هکی احتمال بن شدن کنسول رو داره یا نه؟
دوم اینکه چجوری میتونم پلاس رایگان برای تست روی.کنسول بگیرم تا ببینم سرعت نتم تو انلاین چطوره؟
ممنون

• Like
Reactions: hosein123
سلام دوستان چند تا سوال داشتم.
یکی اینکه پلاس هکی احتمال بن شدن کنسول رو داره یا نه؟
دوم اینکه چجوری میتونم پلاس رایگان برای تست روی.کنسول بگیرم تا ببینم سرعت نتم تو انلاین چطوره؟
ممنون
سلام بله احتمال بن شدنت هست
برای پلاس رایگان هم یه اکانت بساز و برو توبازی یه صفحه میاره بالا میگه پلاس باید بخری بعد یه گزینه داره که دو روز رایگان میده اونو فعال کن :)

IGC Dec 2016
Invisible, Inc. (PS4)
Stories: Path of Destinies (PS4)
Hyper Void (PS4, PS3, PS Vita)
Tiny Troopers Joint Ops (PS4, PS3, PS Vita)
Color Guardians (PS4, PS Vita)
VVVVVV (PS Vita)
به به، چه عناوین شناخته شده ای!
یه سوال: قبل از اینکه پلی استیشن این بازی هارو برای کاربرهای پلاس مجانی کنیه، این بازی ها پولی بودن؟!!! یعنی کسی پول هم میداد به اینا؟ :|
همون ماه اولی که پلاس و گرون کرد دو سه تا بازی خوب و رایگان کرد الکی خوشحال شدیم دوباره برگشت به روال قدیمش
یه کم اکس باکس فروشش بکشه بالا شاید سونی به خودش اومد، این بازی ها شوخیش هم زشته! Invisible آخه؟ :|

یه سوال: قبل از اینکه پلی استیشن این بازی هارو برای کاربرهای پلاس مجانی کنیه، این بازی ها پولی بودن؟!!! یعنی کسی پول هم میداد به اینا؟ :|
همون ماه اولی که پلاس و گرون کرد دو سه تا بازی خوب و رایگان کرد الکی خوشحال شدیم دوباره برگشت به روال قدیمش
یه کم اکس باکس فروشش بکشه بالا شاید سونی به خودش اومد، این بازی ها شوخیش هم زشته! Invisible آخه؟ :|

صد در صد موافقم ادم وقتی بیشتر اذیت میشه که این اشغالارو با بازی های رایگان xbox توی دسامبر مقایسه میکنه همشون AAA..من واقعا نمیدونم اینارو خود سازنده هاشون بازی نمیکنن..به نظر من تو همه زمینه ها از مایکروسافت بهتر عمل میکنه فقط امیدوارم تو شبکه psn هم بهتر شه

صد در صد موافقم ادم وقتی بیشتر اذیت میشه که این اشغالارو با بازی های رایگان xbox توی دسامبر مقایسه میکنه همشون AAA..من واقعا نمیدونم اینارو خود سازنده هاشون بازی نمیکنن..به نظر من تو همه زمینه ها از مایکروسافت بهتر عمل میکنه فقط امیدوارم تو شبکه psn هم بهتر شه
حالا شما بازی AAA می خواید بحثش جداس، ولی حداقل این Invisible inc یکی از بازی های خیلی خوب سال 2015 بود. کلا اینکه شما نمیشناسی یا خوشت نمیاد دلیل نمیشه که بازیش چرت باشه! کلا اگر هر سری یه بازی ایندی و یه بازی AAA بدن شاید بهتر باشه.

• Like
Reactions: hrm
این Stories که از روز اول معرفیش تو لیستم بود:دی ، فقط چون چندتا بازی Indie داشتم منتظر بودم اونا رو تموم کنم و بعد برم سراغ خرید این...که اتفاقا تو همین یکی دو هفته اونا رو تموم کردم:دی
تا باشه از این بازی ها:دی

---
احساس میکنم باید یه تاپیک برا معرفیه بازی های Indie بزنیم:-"

سونی خوب داره فرو میکنه به گیمر جماعت...
بازیهای مشترکین گلد ایکس و ببین بازیهای سونی و نگا.
این ماه مایکرو Sleeping Dogs و
Outlast رایگان گذاشته...
حالا خوبه تازه 10$ هم اشتراک psn و گرون کردا اونوقت اینارو به خورد ملت میده.

سونی خوب داره فرو میکنه به گیمر جماعت...
بازیهای مشترکین گلد ایکس و ببین بازیهای سونی و نگا.
این ماه مایکرو Sleeping Dogs و
Outlast رایگان گذاشته...
حالا خوبه تازه 10$ هم اشتراک psn و گرون کردا اونوقت اینارو به خورد ملت میده.
البته این دوتا بازی که گفتی رو سونی Outlast رو همون زمان انتشار و فکر کنم ماه اول PS4 برای پلاس داد(شایدم ماه دوم-سوم بود! ولی هرچی بود Day1 بود) ، اون Sleeping Dogs هم چندسال پیش برای PS3 پلاس داده بود:-"

البته این دوتا بازی که گفتی رو سونی Outlast رو همون زمان انتشار و فکر کنم ماه اول PS4 برای پلاس داد(شایدم ماه دوم-سوم بود! ولی هرچی بود Day1 بود) ، اون Sleeping Dogs هم چندسال پیش برای PS3 پلاس داده بود:-"
رفیق حرفم نه فن بازی هست نه چیز دیگه، چون هر دوتا کنسول و دارم... اصل حرفم این بود که باید واقعیت و دید و همه میدونیم مایکرو نسبت به سونی واسه مشترکین گلد واقعا احترام قائل میشه و کم نمیزاره، مخصوصا واسه بازیهای رایگان گلد.

رفیق حرفم نه فن بازی هست نه چیز دیگه، چون هر دوتا کنسول و دارم... اصل حرفم این بود که باید واقعیت و دید و همه میدونیم مایکرو نسبت به سونی واسه مشترکین گلد واقعا احترام قائل میشه و کم نمیزاره، مخصوصا واسه بازیهای رایگان گلد.
منم چیزی نگفتم! فقط گفتم این بازی هایی که مثال زدی رو سونی خیلی قبل تر برای پلاس داده! :D و خیلی دیگه از بازی هایی که ملت برای Gold نام میبرن هم همینطوره! :D

کاملا مشخصه چیزی نگفتی و بی طرف هستی;)
بازم ممنون...
ادعای بی طرفی ندارم:-" ،ولی خوب این واقعا جمله خبری بود:دی

آخرین ویرایش:
منم چیزی نگفتم! فقط گفتم این بازی هایی که مثال زدی رو سونی خیلی قبل تر برای پلاس داده! :D و خیلی دیگه از بازی هایی که ملت برای Gold نام میبرن هم همینطوره! :D
کاملا مشخصه چیزی نگفتی و بی طرف هستی;)
بازم ممنون...

• Like
Reactions: Outer Heaven
شاید یک قرن و حتی بیشتر بگذره که مردم خصوصا ایران "سلیقه" را درک کنند. برای من که اکثر aaa ها را میخرم خبر خوبیه که بازی به قول بعضی ها ناشناخته مجانی شه. و اینکه 90% مشترکین همینطورند. حالا یکی سالی 1 بازی میخره و انتظار داره پلاس ماهی یک بازی فوق خفن فری کنه مشکل خودشه نه پلاس. والا ما که راضیم .پولمونم از سر راه نمیاد براش کار میکنبم! خیلی بهتر میشه به جای "اشغال" "فلان" "بیسار" پروندن تو تاپیک یا برید xbox بخرید که راضی باشید یا بلاخره درک کنید که همیشه همه چیز مطابق خواسته همه نیست! همون 2 ماهیم که aaa فری کرد و خوشحال شدید من سود نکردم چون 50% رو قبلا خریده بودم. خلاصه اینکه نظر شخصی اقایون. سعی کنید باهاش اشنا بشید. بازی های گلد هم برید لیست سالیانش رو ببینید کم بازی خاص و ناشناخته نداشته. که به نظر من بد نیست!
دلیل نمیشه شما یک بازی را نمیشناسی و درکش نمیکنی بشه اشغال. ادب که هیچ. ازتون انتظار نمیره. به سلیقه دیگران احترام بگذارید حداقل!

• Like
Reactions: NaViiDii
ملت سالی ۶۰$ پول میدن انتظار دارن هر ماه واسشون جدیدترین AAA رو مجانی بدن ، بازی هایی که راحت بدون دانلود میتونن برن ۱هفته ۱۰ روز کرایه کنن یا با سیستم تعویض ۲۰ ۳۰ تومن واسشون آب میخوره !!
حالا بماند که یه عده هم این وسط پلاس هکی استفاده میکنن !!
سونی این نسل سعی داشته تا بازی های خوب و ایندی که کمتر بهشون توجه میشه رو رایگان بده ، حتی خیلی از بازی ها از همون ابتدای انتشار پلاس شدن و خیلی هاشون فوق العاده سرگرم کننده بودن
به جای هرماه نق زدن تو این تاپیک‌میتونین خیلی راحت پلاس نخرین اگر فقط به امید بازی های مجانی پلاس تهیه میکنین !! اگر‌هم‌کلا علاقه دارین به نق زدن که خب موفق باشین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or