سلام بله احتمال بن شدنت هستسلام دوستان چند تا سوال داشتم.
یکی اینکه پلاس هکی احتمال بن شدن کنسول رو داره یا نه؟
دوم اینکه چجوری میتونم پلاس رایگان برای تست روی.کنسول بگیرم تا ببینم سرعت نتم تو انلاین چطوره؟
ممنون
به به، چه عناوین شناخته شده ای!IGC Dec 2016
Invisible, Inc. (PS4)
Stories: Path of Destinies (PS4)
Hyper Void (PS4, PS3, PS Vita)
Tiny Troopers Joint Ops (PS4, PS3, PS Vita)
Color Guardians (PS4, PS Vita)
VVVVVV (PS Vita)

به به، چه عناوین شناخته شده ای!
یه سوال: قبل از اینکه پلی استیشن این بازی هارو برای کاربرهای پلاس مجانی کنیه، این بازی ها پولی بودن؟!!! یعنی کسی پول هم میداد به اینا؟
همون ماه اولی که پلاس و گرون کرد دو سه تا بازی خوب و رایگان کرد الکی خوشحال شدیم دوباره برگشت به روال قدیمش
یه کم اکس باکس فروشش بکشه بالا شاید سونی به خودش اومد، این بازی ها شوخیش هم زشته! Invisible آخه؟![]()
به به، چه عناوین شناخته شده ای!
یه سوال: قبل از اینکه پلی استیشن این بازی هارو برای کاربرهای پلاس مجانی کنیه، این بازی ها پولی بودن؟!!! یعنی کسی پول هم میداد به اینا؟
همون ماه اولی که پلاس و گرون کرد دو سه تا بازی خوب و رایگان کرد الکی خوشحال شدیم دوباره برگشت به روال قدیمش
یه کم اکس باکس فروشش بکشه بالا شاید سونی به خودش اومد، این بازی ها شوخیش هم زشته! Invisible آخه؟![]()
حالا شما بازی AAA می خواید بحثش جداس، ولی حداقل این Invisible inc یکی از بازی های خیلی خوب سال 2015 بود. کلا اینکه شما نمیشناسی یا خوشت نمیاد دلیل نمیشه که بازیش چرت باشه! کلا اگر هر سری یه بازی ایندی و یه بازی AAA بدن شاید بهتر باشه.صد در صد موافقم ادم وقتی بیشتر اذیت میشه که این اشغالارو با بازی های رایگان xbox توی دسامبر مقایسه میکنه همشون AAA..من واقعا نمیدونم اینارو خود سازنده هاشون بازی نمیکنن..به نظر من تو همه زمینه ها از مایکروسافت بهتر عمل میکنه فقط امیدوارم تو شبکه psn هم بهتر شه

البته این دوتا بازی که گفتی رو سونی Outlast رو همون زمان انتشار و فکر کنم ماه اول PS4 برای پلاس داد(شایدم ماه دوم-سوم بود! ولی هرچی بود Day1 بود) ، اون Sleeping Dogs هم چندسال پیش برای PS3 پلاس داده بودسونی خوب داره فرو میکنه به گیمر جماعت...
بازیهای مشترکین گلد ایکس و ببین بازیهای سونی و نگا.
این ماه مایکرو Sleeping Dogs و
Outlast رایگان گذاشته...
حالا خوبه تازه 10$ هم اشتراک psn و گرون کردا اونوقت اینارو به خورد ملت میده.

رفیق حرفم نه فن بازی هست نه چیز دیگه، چون هر دوتا کنسول و دارم... اصل حرفم این بود که باید واقعیت و دید و همه میدونیم مایکرو نسبت به سونی واسه مشترکین گلد واقعا احترام قائل میشه و کم نمیزاره، مخصوصا واسه بازیهای رایگان گلد.البته این دوتا بازی که گفتی رو سونی Outlast رو همون زمان انتشار و فکر کنم ماه اول PS4 برای پلاس داد(شایدم ماه دوم-سوم بود! ولی هرچی بود Day1 بود) ، اون Sleeping Dogs هم چندسال پیش برای PS3 پلاس داده بود![]()
منم چیزی نگفتم! فقط گفتم این بازی هایی که مثال زدی رو سونی خیلی قبل تر برای پلاس داده!رفیق حرفم نه فن بازی هست نه چیز دیگه، چون هر دوتا کنسول و دارم... اصل حرفم این بود که باید واقعیت و دید و همه میدونیم مایکرو نسبت به سونی واسه مشترکین گلد واقعا احترام قائل میشه و کم نمیزاره، مخصوصا واسه بازیهای رایگان گلد.
ادعای بی طرفی ندارمکاملا مشخصه چیزی نگفتی و بی طرف هستی
بازم ممنون...
،ولی خوب این واقعا جمله خبری بودکاملا مشخصه چیزی نگفتی و بی طرف هستیمنم چیزی نگفتم! فقط گفتم این بازی هایی که مثال زدی رو سونی خیلی قبل تر برای پلاس داده!و خیلی دیگه از بازی هایی که ملت برای Gold نام میبرن هم همینطوره!
![]()