ما که اون دو روز ندیدیمببین یه دو روز هم مجانی بهت میده که کریت کارد نمیخواد.برو توی بخش خرید پلاس.زده 1 ماهه 3 ماهه 12 ماهه بهدش زیرش زده 2 روز مجانی و 14 روز مجانی.اون 2 روز مجانی رو بزن سریع فعال میشه واست بدون هیچ مشکلی.البته اگر قبلا فعالش نکردی.
البته توجه کن بازی های مجانی پلاس فقط تا زمانی واست کار میکنن که عضو پلاس باشی نه همیشه !
اتفاقا اون 2روز برای من هر سال یک بار میاد.یعنی من هر سال پلاس 1 ساله میخرم بعدش که میخوام تمدید کنم میبینم اون2روز مجدد اومده.کلا سالی 1 بار میده به همه.ما که اون دو روز ندیدیم
در کل یعنی باید دائم انلاین باشی برای بازی کردن بازیهای فری پلاس؟
باید ویزا کارت یا کلا کارت های بانکی بین المللی داشته باشید، دیگه بازار 14 روز پلاس رایگان به اون شکل مرسوم تعطیل شدهسلام دوستان
من تازه اکانتم رو ساختم این پلاس رایگان 14 روزه رئ چجوری بگیرم؟
تو استور پیداش میکنم ولی وقتی subscribe رو میزنم با اینکه رایگان ولی میگه پرداخت باید بکنی از طریق کارت یا اکانت پی پال
ممنون میشم کمکم کنین
)سلام دوستان
یک سوال داشتم، بازی هایی که برای کاربران پلاس تخفیف خوردن رو بخرم بعد پلاسم تموم شه دیگه نمیتونم بازی رو اجرا کنم؟
بازی های مجانی برای کاربرهای پلاس که بعد از تموم شدن پلاس دیگه اجرا نمیشن، میخواستم ببینم اینایی که تخفیف خوردن هم همین حالت رو دارند یا بعد از تموم شدن پلاس باز هم میشه بازی کرد
بازی until down تو تخفیف های dead sale پنجاه درصد تخفیف خورده شده ۹.۹۹ دلار میخوام بخرم ولی پلاسم دو هفته دیگه تموم میشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
نمیشه . من یکساله تمدید کردم ده روز پیش .سلام به دوستان...در حال حاضر روشی هست بشه پلاس رایگان گرفت....چه 2 روزه و چه 14 روزه؟
اگر می شه....چه جوری.....ممنون می شم کسی می دونه مارم در جریان بزاره.....![]()