PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا همچین چیزی نیست برا من فقط اسمه 4 تا بازی میاد
من الان که پستتونو خوندم رفتم دوباره چک کدم و این مسیر عوض شده وشما بجای سرویس لیست باید گزینه بالاییش که پلاس هست رو بزنید و از اونجا تمدید خودکار رو غیر فعال کنید

• Like
Reactions: VICE
سلام ببخشید می خواستم برای اولین بار پلاس بگیرم منم بازی هام همه ریجین دو هست خواستم بپرسم پلاس کدوم کشور بهتره انگلیس امریکا یا یه کشور دیگه بعد خواستم بدونم می تونم پلاس انگلیس رو با اکانت امریکام شیر کنم با تشکر ممنون می شم سریع جواب بگیرم

و اگر میشه چجوری میشه شیر کرد پلاس رو

Last edited by a moderator:
سلام ببخشید می خواستم برای اولین بار پلاس بگیرم منم بازی هام همه ریجین دو هست خواستم بپرسم پلاس کدوم کشور بهتره انگلیس امریکا یا یه کشور دیگه بعد خواستم بدونم می تونم پلاس انگلیس رو با اکانت امریکام شیر کنم با تشکر ممنون می شم سریع جواب بگیرم

و اگر میشه چجوری میشه شیر کرد پلاس رو
چرا موضوع رو برا خودت سخت میکنی تقربا فرقی نداره اما اگه اکانتت امریکا یا همون رجین یکه پلاس همونو بخر ا/ه رجین دو یا همون اروپاس پلاس رجین دو بخر هر جفتش یکیه فرقی ناره هر بازی برای این فری بشه برا انم فری میشه و مهمترین چیز پلاس برای اینکه انلاین بازی کنی

اخه من یه اشتباه کردم اونم اینه که یه اکانت ماله انگلیس دارم که اکانت اصلیمه یه اکانت هم ماله امریکا دارم که توش یه بازی رو با دو روز پلاس فری دانلود کردم الان می خوام از هردو اکانت استفاده کنم برا امین می خوام پلاس امریکا بگیرم ولی نمی دونم چجوری میشه رو اکانتام شیر کرد؟

دوستان سلام
من تست کردم
از اونجایی که از 22 سپتامبر قیمت پلاس افزایش پیدا میکنه سعی کردم امروز قبل از تمام شدن پلاس فعلی یه یک ساله دیگه شارژ کنم
و بعد از وارد کردن کد از تاریخ اتمام پلاس قبلی ام بهش 1 سال دیگه اضافه شد
و این خیلی خوب بودش
به امید بهتر شدن پلاس

شخصا همه کنسول های نسل فعلی رو دارم و فقط این ماه از بازی هاش راضی بودم
اون طرف گلد و EA اکسس خیلی عالی عمل کردند و واقعاً سرعت دانلود از Live مایکروسافت بسیار بیشتر از PSN هستش
و این نشان میده سونی باید هنوز تلاش کنه و اون همت بلند ژاپنی رو نشون بده Oss

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or