بازی هایی که توی تخفیف خریدید براتون میمونند!
فقط بازی هایی که ماهانه مجانی دادن غیر فعال میشن(تا وقتی که دوباره پلاس بگیرید
)
فقط بازی هایی که ماهانه مجانی دادن غیر فعال میشن(تا وقتی که دوباره پلاس بگیرید

سلام دوستان
یک سوال داشتم، بازی هایی که برای کاربران پلاس تخفیف خوردن رو بخرم بعد پلاسم تموم شه دیگه نمیتونم بازی رو اجرا کنم؟
بازی های مجانی برای کاربرهای پلاس که بعد از تموم شدن پلاس دیگه اجرا نمیشن، میخواستم ببینم اینایی که تخفیف خوردن هم همین حالت رو دارند یا بعد از تموم شدن پلاس باز هم میشه بازی کرد
بازی until down تو تخفیف های dead sale پنجاه درصد تخفیف خورده شده ۹.۹۹ دلار میخوام بخرم ولی پلاسم دو هفته دیگه تموم میشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
نمیشه . من یکساله تمدید کردم ده روز پیش .سلام به دوستان...در حال حاضر روشی هست بشه پلاس رایگان گرفت....چه 2 روزه و چه 14 روزه؟
اگر می شه....چه جوری.....ممنون می شم کسی می دونه مارم در جریان بزاره.....![]()
سلام دوستان
من قدیما پلاس داشتمچنتا بازی رایگان دانلود کرده بودم.پلاس تموم شد و قفل شدن...الان باز پلاس گرفتم رو اکانت دیگم و پرایمریش کردم ولی همچنان قفلن بازیا!!!
14 روزه که مستر کارت میخواددوستان من میخوام پلاس 14 روزه رایگان اکانتم رو فعال کنم ! میشه یکی بگه چطوری میشه این کارو کرد ؟!
پلاس ارزون کجا میفروشن ؟! قیمت خیلی مناسب میخواما![]()
اکثرمغازه دارا میفروشن.به تعداد بیشماری هم کانال تلگرام یافت میشه در این زمینههکی رو از کجا میشه گرفت ؟ جای معتبری هست ؟ اگه سونی بفهمه که هکیه چیکارم میکنه ؟!![]()
ممنونم دوست خوبم .اکثرمغازه دارا میفروشن.به تعداد بیشماری هم کانال تلگرام یافت میشه در این زمینهاصولا باید دستگاهت بن بشه.ولی نهایتش اینه که اکانت پلاسی که گرفتی از کار میفته.بچه هایی که گرفتن تا حالا مشکلی نداشتن.به شخصه زیاد تایید نمیکنم هکیو تاحالام استفاده نکردم.
![]()
ممنونم دوست خوبم .
یه راه دیگه پیدا کردم که گناه اکانت هکی هم گردنم نیفته ! یه اکانت امریکا ساختم امروز برای اینکه 14 روز رایگان بهم بده میگه باید اطلاعات محل سکونت و کریدیت کارتت رو ثبت کنی ! حالا چیکار کنم ؟! تو نت هم گشتم هرچی آدرس و شماره کارت و ... هست همه باطل شده و ارور میده
دوستان یه راهی بگید که من بتونم این پلاس 2 روزه یا 14 روزه رو فعال کنم