James Sunderland
کاربر سایت
دوست عزیز بنده این بازی هارو اشغال میدونم تاکید میکنم بازم این بازی ها از نظر من اشغال هستند.. من به نظر شما احترام قائل میشم... شما این جور بازی هارو دوست داری وقتشو داری که هر بازی میاد براش وقت بذاری انجامش بدی خوب این بد نیست ولی سوال من اینه کجای این جمله بنده توهین به شما بود؟ من نظر خودم گفتم شما هم اومدی گفتی این بازی هارو دوست داری و اینا الماس نایاب هستند..خوب پس تا اینجا هر کسی نظر خودشو گفت.
در ضمن من به حرف شما نرفتم ps4 بخرم که به حرف شما الان برم xbox بگیرم هر وقت احساس کنم محتوایی که داره xbox ارایه میده ارزش خرید داره حتما خودم تصمیم میگیرم این کار میکنم
استاد با ادب شما هم به نظر من احترام بذار چون از نظر من اشغال هستند این بازی ها.. از شما هم انتظار درک مفاهیم علاوه بر داشتن ادب نمیره.
ممنون
در ضمن من به حرف شما نرفتم ps4 بخرم که به حرف شما الان برم xbox بگیرم هر وقت احساس کنم محتوایی که داره xbox ارایه میده ارزش خرید داره حتما خودم تصمیم میگیرم این کار میکنم
استاد با ادب شما هم به نظر من احترام بذار چون از نظر من اشغال هستند این بازی ها.. از شما هم انتظار درک مفاهیم علاوه بر داشتن ادب نمیره.
ممنون