PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوست عزیز بنده این بازی هارو اشغال میدونم تاکید میکنم بازم این بازی ها از نظر من اشغال هستند.. من به نظر شما احترام قائل میشم... شما این جور بازی هارو دوست داری وقتشو داری که هر بازی میاد براش وقت بذاری انجامش بدی خوب این بد نیست ولی سوال من اینه کجای این جمله بنده توهین به شما بود؟ من نظر خودم گفتم شما هم اومدی گفتی این بازی هارو دوست داری و اینا الماس نایاب هستند..خوب پس تا اینجا هر کسی نظر خودشو گفت.
در ضمن من به حرف شما نرفتم ps4 بخرم که به حرف شما الان برم xbox بگیرم هر وقت احساس کنم محتوایی که داره xbox ارایه میده ارزش خرید داره حتما خودم تصمیم میگیرم این کار میکنم
استاد با ادب شما هم به نظر من احترام بذار چون از نظر من اشغال هستند این بازی ها.. از شما هم انتظار درک مفاهیم علاوه بر داشتن ادب نمیره.
ممنون

دوست عزیز بنده این بازی هارو اشغال میدونم تاکید میکنم بازم این بازی ها از نظر من اشغال هستند.. من به نظر شما احترام قائل میشم... شما این جور بازی هارو دوست داری وقتشو داری که هر بازی میاد براش وقت بذاری انجامش بدی خوب این بد نیست ولی سوال من اینه کجای این جمله بنده توهین به شما بود؟ من نظر خودم گفتم شما هم اومدی گفتی این بازی هارو دوست داری و اینا الماس نایاب هستند..خوب پس تا اینجا هر کسی نظر خودشو گفت.
در ضمن من به حرف شما نرفتم ps4 بخرم که به حرف شما الان برم xbox بگیرم هر وقت احساس کنم محتوایی که داره xbox ارایه میده ارزش خرید داره حتما خودم تصمیم میگیرم این کار میکنم
استاد با ادب شما هم به نظر من احترام بذار چون از نظر من اشغال هستند این بازی ها.. از شما هم انتظار درک مفاهیم علاوه بر داشتن ادب نمیره.
ممنون

به نظر منم این بازی ها آشغالی بیش نیستن و من سعی کردم ملایم تر بیان کنم و گفتم دوزاری:-"

پلاس = اشغال
بازی های پلاس = سوپر اشغال
ارزش کلی پلاس = سوپر التیمیت اشغال
امیدوارم الان راضی و موفق باشید:D و اینکه چه بخواید چه نخواید هیچ وقت نمیتونید "اشغال" را به صورت یک کلمه مودبانه یا حتی انتقاد جا بندازید بین خودتون شاید:D ولی درست میفرمایید. من باید به نظر/بیان شما احترام بزارم بلاخره هر کسی با توجه به شخصیت خودش برخورد میکنه.
عذر خواهی مرا پذیرا باشید:D فقط گاهی اوقات یادم میره که "اشغال" یک کلمه بسیار زیبا و متین و در جامعه ما بسیار جا افتادست نه که فرهنگ 2500 ساله داریم:D
در نهایت به بزرگی خودتون و کوچیکی و بی ادبی ما ببخشید جمیعا:-bd

• Like
Reactions: amirzandi021
دوستان یه راهنمایی کلی در مورد پلاس میکنید ؟ اینکه حدودا چقدر هست هزینه یک سالش
و اینکه برای بازی کردن انلاین باید حتما پلاس خرید ؟
ریجن کنسول بنده هم 1 هست

دوستان یه راهنمایی کلی در مورد پلاس میکنید ؟ اینکه حدودا چقدر هست هزینه یک سالش
و اینکه برای بازی کردن انلاین باید حتما پلاس خرید ؟
ریجن کنسول بنده هم 1 هست
بله برای آنلاین متاسفانه باید پلاس تهیه کنید. هزینه یک ساله بستگی به ریجن پلاس داره از 140 هست تا 170

دوستان سایتی میشناسید که پلاس اشتراکی و مطمئن نه هکی بفروشه؟ برام پ.خ کنید اخه یکساله 200 تومن قیمتش برام گرونه خدایی

داداش سایتی به این صورت پلاس قانونی نمیفروشه چون اصلا منطقی نیست :D

یکی از دوستات و پیدا کن باهاش بخر اینطوری خیلی به صرفه تر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or