PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خداییش اینقدرها هم بد نیستا :دی الان من چند وقتی هست فقط با بازیهای پلاس سرگرم هستم. Saint Row 4 و Alienation و Everybody's Gone to the rapture و This War of Mine و Goat Simulator و ... خداییش بد نیستا :-"

حالا جدای این بحثا جون من این ده تومن ضرر رو از کجاتون در میارید والا ما هر بازی رو باید حداقل با 50 تومن ضرر رد کنیم بره یه حرفی بزنید که بگنجه

خب شاید شما پلمپ میخری با ضرر میفروشی.
همین ماه بتل 1 رو 160 خریدم 150 فروختم. تایتانو 155 خریدم با فاینال معاوضه کردم پنج سر دادم
تو دیوار قیمت های مناسب پیدا میشه

خداییش اینقدرها هم بد نیستا :D الان من چند وقتی هست فقط با بازیهای پلاس سرگرم هستم. Saint Row 4 و Alienation و Everybody's Gone to the rapture و This War of Mine و Goat Simulator و ... خداییش بد نیستا :-"
alienation ؟ اونم با سرویس پلاس؟
سونی حتی به خودش زحمت نداد saints row 4 رو مجانی کنه برداشت یه dlc چهار ساعته رو مجانی کرد

عوضش سونی تا دلت بخواد انحصاری توپ داره اما ماکروسافت چی ؟ این به اون در
نه دیگه اشتباه میکنی وضعیت بازی های پلاس اول نسل رو که رقابت شدید بود با الان مقایسه کن خودت متوجه میشی وقتی رقابت از بین بره کیفیت خدمات پایین میاد اگه بازار تک قطبی نمیشد و مایکروسافت هم چنان تو رقابت میموند هم تعداد بازی های انحصاری بیشتر میشد هم کیفیتشون شما یه مقایسه بین بازی های انحصاری پلی 3 و پلی 4 بکن و ببین اون موقع که رقابت بین دو تا شرکت شدید بود چه بازی های میساختن و الان چی

• Like
Reactions: hrm
alienation برا ریجن 3 رایگان شده کلا وضعیت بازی ها برا ریجن 3 بهتره
دلیلش کاملا مشخصه این بازی ها اگه برای آمریکا و اروپا بخوان رایگان بشن باید سر کیسه بیشتر شل بشه که همچین اتفاقی با این وضعیت افتضاح مایکروسافت نمیفته چون سونی خیالش راحته که شرکت رقیب براش تهدیدی حساب نمیشه

دوستان اگر مثلا یک ماه مونده از پلاس یه کد پلاس جدید مثلا یک ساله بزنیم رو همون اکانت چه اتفاقی میفته
1-قبول نمیکنه ؟
2-قبول میکنه و تمدید رو از اخر شارژ قبلی می زنه؟
3-قبول میکنه و تمدید رو از همون لحظه میزنه وشارژ قبلی به هدر میره !!؟؟

دوستان اگر مثلا یک ماه مونده از پلاس یه کد پلاس جدید مثلا یک ساله بزنیم رو همون اکانت چه اتفاقی میفته
1-قبول نمیکنه ؟
2-قبول میکنه و تمدید رو از اخر شارژ قبلی می زنه؟
3-قبول میکنه و تمدید رو از همون لحظه میزنه وشارژ قبلی به هدر میره !!؟؟
به مدت قبلی اضافه می کنه
مثلا اگر یک ماه مونده از قبلی و شما 12 ماهه تمدید کنید میشه 13 ماه

• Like
Reactions: orbis and amirdvb2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or