ezio252
کاربر سایت
مایکروسافت واسه این ماه project cars رو رایگان کرده حالا بماند در کنارش عناوینی مثل استاروارز و مانکی آیلند هم هستش سونی هم هفته دیگه اجناس بنجول استور رو واسه اشتراک مثلا پلاسش اعلام میکنه وبازم اعصاب مارو خورد میکنه
مایکروسافت واسه این ماه project cars رو رایگان کرده حالا بماند در کنارش عناوینی مثل استاروارز و مانکی آیلند هم هستش سونی هم هفته دیگه اجناس بنجول استور رو واسه اشتراک مثلا پلاسش اعلام میکنه وبازم اعصاب مارو خورد میکنه
بله احتمالش هستدوستان استفاده از اکانت پلاس هکی باعث بن شدن میشه؟
بله حرف شما درسته خیلی از این جور بازی ها رو میشه واسه یه هفته کرایه کرد و تموم کرد اصلا نیازی هم به خرید و فروش نیست بحث سر اینه که سود چند میلیارد دلاری از فروش این اشتراکا حسابی رفته زیر دندون شرکتا این سود انقدر زیاده که یه شرکتی مثل نینتندو هم خرید اشتراک رو واسه بازی آنلاین اجباری کردهمن برعکس شما فکر میکنم. من خودم . به شخصه حاضر نیستم 10 دلار یا 20 دلار پول بدم بازی های جذابی مثل titan souls , color guardian , war in mind و ... رو بخرم. در عوض کل بازی های بزرگ رو میخریم و با ده بیست تومن ضرر میفروشیم. اینجوری تجربه بازی های بالارو از دست میدیم.
نظر شخصیم بود.
حالا جدای این بحثا جون من این ده تومن ضرر رو از کجاتون در میارید والا ما هر بازی رو باید حداقل با 50 تومن ضرر رد کنیم بره یه حرفی بزنید که بگنجه
alienation ؟ اونم با سرویس پلاس؟خداییش اینقدرها هم بد نیستاالان من چند وقتی هست فقط با بازیهای پلاس سرگرم هستم. Saint Row 4 و Alienation و Everybody's Gone to the rapture و This War of Mine و Goat Simulator و ... خداییش بد نیستا
![]()
عوضش سونی تا دلت بخواد انحصاری توپ داره اما ماکروسافت چی ؟ این به اون درalienation ؟ اونم با سرویس پلاس؟
سونی حتی به خودش زحمت نداد saints row 4 رو مجانی کنه برداشت یه dlc چهار ساعته رو مجانی کرد
آره دیگه دارم با پلاس اینا رو بازی میکنمalienation ؟ اونم با سرویس پلاس؟
سونی حتی به خودش زحمت نداد saints row 4 رو مجانی کنه برداشت یه dlc چهار ساعته رو مجانی کرد
alienation برا ریجن 3 رایگان شده کلا وضعیت بازی ها برا ریجن 3 بهترهalienation ؟ اونم با سرویس پلاس؟
God of War III Remastered و Tales of Zestiria رو هم به لیست اضافه کنید:alienation برا ریجن 3 رایگان شده کلا وضعیت بازی ها برا ریجن 3 بهتره
خدا کنه برا پلاس امریکا هم این بازیها رو بدهGod of War III Remastered و Tales of Zestiria رو هم به لیست اضافه کنید:
PlayStation Network Lunar New Year Offers (Asia)
نه دیگه اشتباه میکنی وضعیت بازی های پلاس اول نسل رو که رقابت شدید بود با الان مقایسه کن خودت متوجه میشی وقتی رقابت از بین بره کیفیت خدمات پایین میاد اگه بازار تک قطبی نمیشد و مایکروسافت هم چنان تو رقابت میموند هم تعداد بازی های انحصاری بیشتر میشد هم کیفیتشون شما یه مقایسه بین بازی های انحصاری پلی 3 و پلی 4 بکن و ببین اون موقع که رقابت بین دو تا شرکت شدید بود چه بازی های میساختن و الان چیعوضش سونی تا دلت بخواد انحصاری توپ داره اما ماکروسافت چی ؟ این به اون در
دلیلش کاملا مشخصه این بازی ها اگه برای آمریکا و اروپا بخوان رایگان بشن باید سر کیسه بیشتر شل بشه که همچین اتفاقی با این وضعیت افتضاح مایکروسافت نمیفته چون سونی خیالش راحته که شرکت رقیب براش تهدیدی حساب نمیشهalienation برا ریجن 3 رایگان شده کلا وضعیت بازی ها برا ریجن 3 بهتره