PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان به من گیفت کارت 10 دلاری دارم وقتی کد رو وارد میکنم این ارور رو میده

CODE IS NOT CORRECT OR MAY BE NO LONGER VALID

چیکار باید بکنم ؟ دستگاه ریجن 1 هست و منم تو اکانتم آمریکارو انتخاب کرده بودم . کد رو هم درست وارد میکنم ! :((
اگه کد رو اشتباه نمیزنید مطمئن بشید ریجن گیفت کارت با اکانت تون یکی هست یا خیر اگه این مورد هم اوکی هست احتمالا کد قبلا استفاده شده

آخرین ویرایش:
دوستان دقیقا چند روز دیگه بازیهای مجانی پلاس معرفی میشن؟
سونی کاملا حالی به حالیه ، یک وقت هایی شده دقیقا اخرین روز ماه یعنی 30 بازی را معرفی می کنه. بعدش هم یک عده توی این فروم ها و سایت های رسمی بهشون فحش می دن و تهدید می کنند که دیگه پلاس نمی خرن و دقیقا این چرخه دوباره در ماه بعد تکرار میشه.
-- البته در سایت playstationlifestyle.net در انتها خبر گفته شده که روز 27 آپریل بازی ها اعلام میشه و در 3 می هم قابل دانلود هستند.

آخرین ویرایش:
من نمیدونم سیستم آنلاین پس چه اشکالی داشت که برداشتن این سیستم مسخره رو جایگزین کردن الان تکلیف منی که فقط bo3 آنلاین بازی میکنم چیه ؟ با سیستم قبلی نهایتا 5 دلار واسه آنلاین پس بازی هزینه میکردم میتونستم تا ابد بازی کنم ولی الان باید به خاطر یه بازی مرتب هر ماه پلاس بگیرم
هر بازی که تو استور زیر 500 تا فروش داشته باشه به عنوان بازی رایگان ماه انتخاب میشه یعنی واقعا خجالت نکشیدن tabletop رو که یه بازی اندرویده معرفی کردن
با معرفی ps4.5 تو e3 منتظر ضد حال های بعدی سونی باشید

• Like
Reactions: Adidas95
سلام.
بچه ها Tropico 5 قشنگه؟؟؟ آخه 60 دلار هم قیمت داره و این ماه هم که رایگان شده.گقتم اگر باحاله بگید دانلودش کنم.
بازیش بیشتر مدیریتیه دوره های مختلف تاریخی رو هم شامل میشه در کل هدف کلی شما اینه که باید همیشه تو قدرت بمونی اگه این سبکی دوست داری بازی بدی نیست جنبه های طنز هم داره

• Like
Reactions: ps34
سلام سوالم یکم مبتدیه
پلاس چیه

سلام دوستان
پی اس ان چیه

سلام، برای انلاین بازی کردن داخل شبکه اینترنتی کنسول ps4 شما باید اشتراکی را خریداری کنید که اسمش Plus هست. به زبان ساده تر بدون داشتن Plus شما نمی توانید از بخش مولتی پلیر (انلاین) بازی های ps4 استفاده کنید.

سلام، PSN یا Playstation Network همان شبکه اینترنتی کنسول ps4 است که به شما امکان خرید محتویات متفاوت برای بازی های مختلف همچین برقراری ارتباط از طریق صدا ، تصویر و متن بین دوستان و مجموعه دیگری از امکانات انلاین را در ختیار شما می زاره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or